Nakupujete potraviny po internetu?

klararohlikcz
14. pro 2015

Nakupujete potraviny po internetu? Pokud už jste vyzkoušeli, tak jak jste byli spokojení? A pokud jste ještě nevyzkoušeli, tak jaký je ten důvod? Já nakupuji potraviny již třetí rok na internetu a je začala jsem s tím, když jsem byla těhotná a musím říct, že mi tu zůstalo do dnes, kdy mám dvouletou holčičku. Nakupování v obchodě prostě není moje hobby. Přeci jen rodiče potvrdí, že než dítě obléknete, nabalíte si tašku plnou plenek, svačinek, pití a všeho podobného, tak uběhnete třeba hodinka a potom samotné nakupování je často časově i psychické náročné 😀 Takže já už prostě nemůžu jinak. Tak jak to máte vy?

hojda
14. pro 2015

Nakupuju, rohlík jsem ještě nezkoušela,doručujete i mimo Prahu (Praha-východ)?

kackarohlikcz
14. pro 2015

@hojda Zdravím Vás, zóny rozvozu stále rozšiřujeme. Konkrétní adresu můžete ověřit zadáním v pravém horním rohu na naší stránce www.rohlik.cz.

ladie
14. pro 2015

Rohlík miluju!
Celkově na nákupy osobně nechodím. Dvě děti a hypermarket plný lidí? Ne, děkuji.
Střídám iTesco - na větší nákupy + mají čerstvé maso, krájené uzeniny, sýry. Na menší nákupy jedině Rohlík (navíc má u mě obrovské plus - nákup klidně přivezou "chvíli" po objednání. Žádné čekání do druhého dne. A moc se mi líbí balení do papírových tašek).

hojda
14. pro 2015

@kackarohlikcz Tak bohužel, jedině k manželovi do kanceláře, asi to vyzkouším. Díky

kackarohlikcz
14. pro 2015

@hojda Určitě nám pak dejte vědět, jak nákup dopadl a co můžeme zlepšit. Za zpětnou vazbu jsme moc rádi 🙂

audreyi
14. pro 2015

Nákupy přes rohlik.cz dělám tak třikrát týdně 🙂 Fakt naprostá spokojenost, za mě nej rozvoz. Mám VIP členství a fakt není co vytknout. I reklamace jdou vyřídit vždycky úplně v pohodě 🙂 Za mě fakt palec nahoru...! 🙂

pety91
14. pro 2015

Rohlík.cz znám,ale nezkoušela jsem. Párkrát jsem zkusila Tesco, a vše v pohodě.

kackarohlikcz
14. pro 2015

@audreyi Děkujeme 🙂 Máme velikou radost, že vše funguje jak má 🙂

kackarohlikcz
14. pro 2015

@pety91 Pokud Vás o naší službě cokoli zajímá, nebojte se zeptat. Rády Vám zodpovíme jakýkoli dotaz 🙂

antoinet
14. pro 2015

Ráda bych, ale v Jihlavě nabídka není, je to škoda, ač je to krajské město, tak je v mnohém Zapadákov 😒

ava9
14. pro 2015
Uživatel ava9 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ava9.

Přes net nakupuju pouze suché potraviny. Nerada však nakupuji ovoce, zelenunu a maso, které nevidím a neprohlédnu si ho 🙂

kackarohlikcz
14. pro 2015

@antoinet Bohužel zatím působíme ,,jen´´ v Praze a v Brně. Postupně se budeme rozšiřovat do dalších krajských měst, takže se na nás můžete těšit určitě i v Jihlavě, jen Vás prosíme o trpělivost 🙂

hojda
14. pro 2015

@ava9 Když se ti ovoce, které ti dovezou nelíbí, tak si ho nevezmeš (aspoň Tesco to tak má)

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@hojda s naším kurýrem nákup nemusíte kontrolovat při předání, ale můžete nám klidně napsat nebo zavolat, že se vám něco nelíbí a my vám vrátíme peníze 😉

juliemichal
14. pro 2015

přes net potraviny nenakupuji,ale pokud budete v Ostravě,tak ráda vyzkouším 🙂

konidana
14. pro 2015

Nenakupuju, ale pokud by fungovalo vyhledávání tak bych asi čas opravdu ušetřila. Pro mne není problém se cestou domů stavit v krámě, ale tam stojím před regálem a koukám a nevidím (např. droždí nebo majolku hledám pokaždé mnoho dlouhých minut). Jinak vejce kupujeme od místních, chleba si peču, pro ovoce a zeleninu si jezdíme k zemědělcům, ... a maso nakupuje manžel podle sebe.

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@konidana nám vyhledávání funguje dobře, proto je objednávka vážně hračka 🙂 napíšete droždí a ukáže se droždí, žádné hledání mezi regály 😉

tulikiss
14. pro 2015

zatim jsem nakupovala jen v Tescu a tam spokojenost byla tak napul, behem roku vse vpohode ale pred vanoci vetsinou hodne veci nedovezou nebo dovezou nahradu, ale nad nahradama nikdo moc nepremysli, takze vam misto kojenecky vody co neni nedovezou jinou, ale daji obyc vodu od stejne znacky a podobne.

@klararohlikcz a pockejte az budete mit deti dve, nakupovani je peklo, zvlast kdyz pred sebou mate kocar, na jedne ruce povesenej super tezkej kosik a tou druhou chytate druhe dite, ktere se snazi vzit jablicko ze spodu hromady a vam je jasne ze kdyz se mu to povede tak gravitace na ostatni jablicka na 100% zafunguje 😀 😀

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@tulikiss ono před Vánocemi je to mazec opravdu všude 🙂 Ale my třeba kvůli náhradám voláme, zda s tou náhradou souhlasíte.

Bože, dvě děti a nákupy, no tak už bych vůbec nedala 🙂 mně stačí ta jedna, která už nechce sedět v košíku a lítá mezi regály :D Ne, já už prostě jen online 😀

petra_pf
14. pro 2015

Asi 2x jsem této možnosti využila. Až budu chodit do práce nebo budeme nemocní, tak dovoz potravin určitě využijeme.

zuzalinkak
14. pro 2015

Potraviny jsem nakoupila jen na Rohlíku a teprve podruhé. No ale naprostá spokojenost a hlavně pokaždé šikovný sympatický kurýr. 😀

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@petra_pf a využila jste ho u nás nebo někde jinde?

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@zuzalinkak tak to jsme moc rádi, tak doufám, že budete objednávat dál 🙂 Máme samé sympatické kurýry 😀

jardicka
14. pro 2015

ráda bych nakupovala potraviny po internetu, ale bohužel zatím žádný obchod nerozváží do naší oblasti ☹

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@jardicka a kde bydlíte? 🙂

jardicka
14. pro 2015

@klararohlikcz Lomnice nad Popelkou

jjustyna
14. pro 2015

Ještě jsem nákup potravin online nezkoušela, ale zkusím, tuším že se tak vyhnu nákupu zbytečností 😎

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@jardicka Budeme se příští rok určitě rozšiřovat, takže je tu naděje, že budeme vozit i do této oblasti 😎

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@jjustyna mám to stejně, nekupuji zbytečnosti, projdu cenové trháky a koupím své oblíbené za pár minut 😀

helcaslama
14. pro 2015

Před časem jsem se na vaše stránky dívala a moc se mi líbil sortiment i ceny. Bohužel jste mimo mé bydliště, takže momentálně randím s vaší konkurencí. Nicméně nevzdávám se naděje a tiše doufám, že se s Rohlíkem za nějaký čas dostanete i do Plzně 🙂 Přeji hodně spokojených zákazníků