Vyzkoušeli jste už nákupy potravin na internetu?

klararohlikcz
25. led 2016

Milé dámy, vždy jsem ráda za každý váš názor a moc za něj děkuji. Chtěla bych se zeptat, jak jste na tom s nakupováním na internetu. Vyzkoušeli jste už nákupy na internetu? A co to bylo? Nebo pokud ještě ne, tak co bylo tím důvodem?
Já musím za sebe říci, že už jsem se naučila nakupovat na internetu vše, co tam lze koupit.
Od oblečení, přes elektroniku a tři roky již nakupuji i potraviny na internetu.
Jak to máte vy? Vím, že úspora času a projetý benzín může být pro někoho klišé, ale já to tak vážně mám. Když si jen vezmete čas strávený v obchodě. Například než projdete celý supermarket, dáte zboží do košíku, vyndáte ho na pás, potom zase dáte do tašek, do auta, z auta vyndat doma. No není to složitý proces než když náš kurýr přijede, předá tašky a vy jen nákup uklidíte?
Těším se na vaše názory

Mrkněte se u nás na www.rohlik.cz

Klára

zuzaaanka
25. led 2016

Tak my nakupujeme z 90% na internetu, vcetne potravin a naprosta spokojenost. Jen si netroufnu koupit na sebe treba kalhoty, pac nemam moc symetrickou postavu a navic jsem vysoka, takze ty vazne musim vyzkouset 🙂 naprosta spokojenost, dodani az do domu, potraviny vzdy cerstve, kvalitni, rychlost dodani, u vetsiny eshopu moznost vyberu doby doruceni, vazne super vec. Usetrim cas, energii, benzin, penize a nervy ve frontach 🙂

zuzaaanka
25. led 2016

A rohlik.cz jeste neznam, rada mrknu 🙂

sweet81
25. led 2016

Když byl syn miminko, tak jsem nakupovala potraviny na internetu. Syn byl na um, tak jsem hodně kupovala kojenecké vody a to jsem byla ráda, že mi to přivezou až před dveře a já se s tím nemusím tahat.
Jinak na internetu jsem koupila hračky, oblečení, elektroniku. Teď si chci koupit boty, ale bojím se ohledně velikosti, některý boty mám 37 a některý 38, tak váhám.

jika10
25. led 2016

Potraviny na internetu běžně nakupuji. Nakupuji jak na itesco.cz , tak využívám i Vaši společnost. Zrovna dnes mám objednaný nákup, který by nám měl dorazit kolem 16 hodiny. Vaši společnost využívám hlavně v době, kdy je malá nemocná (viz. dnes) a manžel musí být v práci a nemá nám kdo nakoupit. Po pračce, sušičce, myčce na nádobí, robotickém vysavači, další super služba, kterou budu určitě využívat více

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@jika10 tak to jsme moc rádi. Je něco, co bychom měli udělat, abyste nás nevyužívala jen občas? Chybí vám něco v sortimentu? Moc děkuji za názor

kh
25. led 2016

Na internetu nakupuji snad uplne vse. Vcetne potravin. Vyzkousela jsem Tesco, i Rohlik. Rohlik jsem zkusila proto, ze v Tescu nemaji mou oblíbenou znacku kočičího steliva. Libi se mi, ze Rohlik ma dopravu zdarma. Ale zklamala se sire (spise nesire) potravinového sortimentu - i když Rohlik boduje za farmarske produkty. A dnes mne rohlik zklamal znovu - prisel mi e-mail, ze mi brzy vyprsi moje body za nakup. Nechapu, proc mají tak kratkou expiraci - resp. proc vůbec mají omezenou platnost? Abych rychle běžela nakoupit na Rohlik? Neprijde mi to uplne fer. Radeji priste koupim jiné kocici stelivo.

cilkat
25. led 2016

Na internetu kupuju to, co "bych stejně neměla jak vyzkoušet"... takže nejčatěji pití, trvandlivé a mražené potraviny, základní kosmetiku, případně vyhledávám nabídku služeb (zařizujeme byt, je to atyp, takže nábytek na míru). Dál pak věci, které se online zkouší líp: softwr, hudbu, literaturu. Co naopak kupuju zásadně "na živo" je oblečení, boty a čerstvé ovoce a zelenina. I když i u toho teď občas udělám vyjímku - nemáme auto a přivést 10 kg brambor na kočáru jde, ale nechce se.

nita1984
25. led 2016

Nakupujeme pravielně a trochu se děsím, že jestli nám vyjde náš plánovaný domeček a s tím spojené stěhování, o tuhle úžasnou službu přijdeme 😔

jika10
25. led 2016

@klararohlikcz S nabídkou jsem prozatím spokojená. Tuto službu opravdu využívám pouze v době, kdy nemohu s malou ven. Jinak nákupy zařizujeme s malou v rámci procházek, ono jí to v obchodě baví 😀 Typická ženská 😀

keny123
25. led 2016

u nás to taky bohuzel není :( Prostějovsko

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@cilkat zkuste u nás vyzkoušet čerstvé ovoce, zeleninu nebo ryby 🙂 Musím říct, že například taková jablka prostě v supermarketu nenajdete. Jen to jen o prvním vyzkoušení 🙂 Chápu to, ten blok jsem na začátku měla také 🙂

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@nita1984 a nakupujete u nás nebo jinde?

nita1984
25. led 2016

@klararohlikcz někdy u vás, někdy jinde. Záleží, co přesně potřebuji.

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@kh dejte mi vědět klidně do soukromé zprávy, co vám v sortimentu chybí a rádi to doplníme. Co se týká kreditů, tak pokud je to nějaká mimořádná akce, tak mají kratší dobu využitelnosti, ale pokud jsme vám to dali jako kompenzaci za nějaký problém, tak to lze prodloužit. Dáte mi prosím vědět do soukromé zprávy? Moc děkuji Klára

nikody
25. led 2016

Zkušenost mám .. i s rohlíkem. Všechny zkušenosti jsou pozitivní. A využívám je čím dál častěji

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@nikody tak to jsme moc rádi 🙂 a co bychom měli udělat pro to, abyste nakupovala jen u nás? Rozšířit sortiment?

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@nita1984 a co bychom měli udělat proto, abyste nakupovala jen u nás? Rádi pro vás sortiment rozšíříme🙂

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@sweet81 zkuste Rohlík, jsme v Brně i v Praze 😀

pavlak5
25. led 2016

Vyzkousela jsem Tesco po internetu a byla celkem spokojena ,objednavala jsem tezke veci,ktere se mi nechtely tahat .

xleni
25. led 2016

Ráda bych zkusila, ale u nás ta možnost není. Svitavsko.

nita1984
25. led 2016

@klararohlikcz povětšinou to není otázka sortimentu, ale ceny. Na velký nákup jste o něco dražśí.

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@nita1984 napíšete mi prosím co běžně kupujete, abychom se mrkli na ceny, aby vám to vyhovovalo? Klidně do soukromé zprávy 🙂

nikody
25. led 2016

@klararohlikcz přesnem tak😉

nikody
25. led 2016

@klararohlikcz přesně tak😉oprava*

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@nikody tak dejte vědět, co byste ráda rozšiříla 🙂

annbu
25. led 2016

Nakupovala bych na rohlik.cz víc, pokud by 1. měl levnější dopravu a 2. pokud by ceny byly blíže např. těm v Tescu...🙂
JInak ale nepravidelně rohlik.cz využívám a je to v pořádku.

spaghi
25. led 2016

Zrovna pred chvili mi kuryr Rohliku privezl nakup 🙂 Objednani potravin pres internet vyuzivam hlavne tehdy, kdyz jsou deti nemocne a manzel do vecera v praci. S Rohlikem jsem spokojena, v nabidce ma obvykle produkty, ktere nakupuji i v kamennych obchodech, plus me tesi, ze jsou v nabidce i produkty od ruznych farmaru (beru hovezi maso). Pouze jednou jsem byla "mene spokojena", kdyz jsem si objednala brambory a prisly takove opravdu velmi pidi bramburky a ja chtela zrovna delat zapecene s masem, takze jsem asi pres hodinu loupala 😀 Jinak nakupovala bych casteji, kdyby byly ceny o trochu nizsi, ale chapu, ze z neceho firma musi fungovat.

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@annbu
@spaghi
moc děkuji za názor. Můžete mi prosím klidně do soukromé zprávy napsat co běžně nakupujete a kde vám přijdeme drazí? Držíme dlouhodobě výhodné ceny například oproti standardním cenám například v Tescu 🙂

spaghi
25. led 2016

@klararohlikcz kdyz si ted rychle vzpomenu, tak jako priklad mohu uvest Prazskou sunku (cca o 5 Kc) , Madeta tvaroh s jogurtem (cca o 2 Kc), Olma plnotucne cerstve mleko (cca 6 Kc) ... vic si ted z hlavy nevybavim, srovnavam dle cen beznych retezcu (nesrovnavam zrovna Tesco, tam jsem online jeste nenakupovala)

klararohlikcz
autor
25. led 2016

@spaghi super, moc děkuji 🙂 mrkneme se na to🙂