Milé dámy, mám velkou radost z tolika vašich tipů, názorů a reakcí.
Co vy a akční letáky? Podle čeho nakupujete potraviny, dětské zboží nebo drogérii?
Čekáte na akční nabídky nebo nakupujete podle potřeby? Moje maminka například nakupuje výrobky pouze v akcích a ve velkém, je schopná pro ně jet přes celé město a nakoupit například 10 hermelínů. I když je doma nejí 😀
Já na akční letáky nečekám, kupuju, když to potřebuju a spíše více plánuji, co budeme vařit.
Jak to máte vy?
Na Rohlíku najdete trvale výhodné ceny, ale také akční nabídku. Mrkněte se u nás, co máme aktuálně v akci.
http://rhlk.cz/lednove-cenove-trhaky
Krásný den
Klára
@bimmka jasně, dražší věci chápu 🙂 a ty menší, klasické kupujete také jen podle toho?
Nene, menší věci se kupují v sámošce i bez akce, syn má oblíbených jen pár jogurtů a spol. takže hold se kupují za každou cenu🙂 ale když jsou levnější, tak to potěší.
Letáky neprohlížím, nakupuji online a ano pokud je na něco akce, sáhnu po ní. Ale extra velké zásoby si nedělám. Vyjímkou jsou snad jen šťávy jo, ty u nás mizí bleskovou rychlostí a není jich nikdy dost v akci do zásoby.
U nás hlavně dražší věci kupuji jen v akcích - at už pleny, ubrousky pro děti, trvanlivé potraviny - prostě u čeho je ten rozdíl markantní, určitě čekám na akci, a nakoupím toho více. U věcí každodenní spotřeby - určitě nejedu přes celé Brno, abych nakoupila 3 věci.
Akční letáky určitě sleduji. Ale nakupuji i dle běžné potřeby.
Určitě sleduji akce a letáky u nás doma hodně frčí, ale kupuji hlavně podle toho, co potřebuji, a také na co máme chuť...
Tak co se týká dražších věcí jako např. drogérie, prací prášek, nebo, když byl mladší syn ještě na Sunaru tak jsem tyto věci vždy nakupovala jen v akci a to i do zásob, v akci jsem Sunar koupila vždy velice výhodně a docela i ušetřila. 🙂 🙂
U nás většinou chodim nakupovat menší nákupy bez ohledu na akce,protoze tu máme menší obchody-penny,lidl..když jedeme do Plzeň do větších obchodníCh domu,koukám na akce..ale asi jako Kazda maminka na materske-větší věci,koukám na akce
A kdo má rád místo letáku emaily s nabídkou, tak tady posílám jeden úplně čerstvý, který jsme právě poslali 🙂
http://rhlk.cz/newsletter-dite
My letaky "sjizdime" hned jak se objevi ve schrance 😀 trvanlive veci, drogerii, veci pro prcka kupujeme v akci do zasoby. Nehodlame podporovat premrstene ceny, kdyz je zbozi pravidelne v akcich. Piseme si, co potrebujeme na listecek a pak nakupujeme, kdyz v akci jsou. Samozrejme veci bezne spotreby kupujeme i bez akce. Ja stejne nikdy nepochopim, jak stejne zbozi (casto ale horsi kvality) je u nas drazsi nez v Nemecku. Tady zbozi v akci je bezna cena v DE... Snad se to nekdy zmeni...
Bude to znít asi vtipně, ale zásoby a ceny si hlídá manžel. Je to tak trochu "strýček Skrblík". Takže dražší věci většinou v akci, třeba teď vedou tímto nakupováním plenky. Ale jinak i bez letáku když jde do obchodu a je tam něco trvanlivější levné, tak to vezme do zásoby (třeba těstoviny panzani, nebo kukuřičky bonduelle, sirup a podobně... Maso kupujeme pouze někdy do mrazaku a to jen lososa nebo hovězí, zbytek kupujeme čerstvé, tam se cena zase tak neliší. Zbytek jak je potřeba.
My letaky vubec neresime a necteme. Z hlediska kvality nakupujeme ze supermarketu pouze v Globusu, vyjimecne v Lidlu, jinde mam katastrofalni zkusenosti (spina, smrad, hnusne chovani personalu apod.). Sice neusetrim, ale nakoupim to, co potrebuji, s dobrym vyberem a bez zbytecnych nervu a znechuceni. Nakupuji podle cen, jestli je cena adekvatni za danou potravinu nebo ne. A pri kvalite zpousty akcnich vyrobku je cena neprimerena. Ale pokud narazim na kvalitni vec ve sleve, klidne koupim a treba i trochu vetsi mnozstvi do zasoby.
U me je kvalita nad cenou, takze asi tak
@klararohlikcz U nás má na storoti nákupy manžel. Jezdíme společně vždy o víkendu a děláme nákup na celý týden. Zjistí co vše chybí nebo dochází, mrkne do letáků, kde danou věc zrovna mají slevněnou, vše poctivě sepíše na papír a určí směr obchodňáku 🙂
Já mám na starosti vzít tašku, nachystat pětikorunu do vozíku a jedem 🙂
Když je to naopak, tak já nejsem schopná se soustředit co v letákách mají, stejně jen prohlížím obrázky, na lístek nedám nic a dopadne to tak, že v nákupním košíku máme 1x tolik víc věcí, které mě zrovna v obchodě upoutaly 🙂
Ovšem musím podotknout, se zaměřujeme na potraviny kvalitní, které jsou opravdu dražší a dají se ve slevě koupit za cenu srovnatelnou běžnou (horší) kvalitou.
Třeba plenky a příkrmy pouze podle akce, ostatní jak je potřeba. Akční letáky pravidelně prohlížím, kolikrát mě podle nich napadne i co vařit k obědu, je to totiž dost boj pořád něco vymýšlet.
Ahoj ,tak u nas se jede podle letaku,jogurty kupujeme na platy pokud je nase oblibena znacka v akci,to same drogerie,mame velky mrazak takze i maso apod.se u nas kupuje do zasoby a zamrazuje.Jsme oba s manzelem hromadivy krecci 🙂
Co je potreba, tak kupujem i bez akce, ale kdyz je na neco akce, pokud finance dovoli, udelam zasobu 🙂
Veci jako plinky,ubrousky,mléko,cukr,stava,kafe.. ty kupují v akcích a po více kusech do zasoby.. jinak ostatní veci dle potřeby.. urcite nekoupím dvacet kilo bananu jen proto,že jsou v akci.. i kdyz většina z nas urcite zná nakupy babiček,že? 🙂
Sledujeme letaky. Ale kdyz chybi koupit se musi
@pavlak5 plato jogurtu? To by se mi neveslo do lednice :D
@kacca11 presne muj pristup 🙂 tak to se tesim az budeme jezdit k vam ;)
akčné letáky si rada pozriem a ak ma niečo zaujme tak ak kúpim a vtedy ak je niečo v akcii- napr. vlhké utierky, plienky, ale aj sladkosti kúpim viacej, prášky na pranie,lebo pri našej 6-člennej rodinke je tá spotreba dosť značná, ale väčšinou nakupujem aj keď to nie je v akcii a potrebujeme to, nedá sa stále len podľa letákov, ale rada si ich pozriem a potom sa rozhodnem. Krásny večer.
Neresime, koupime to co potřebujee
Trvanlivé věci - sušené mléko, pleny, ubrousky, kávu... si nakoupím v akcí do zásoby, protože to je kolikrát rozdíl i 50%...
Ve většině případů chodíme nakupovat do stále stejného obchodního řetězce, který nám vyhovuje. Akční leták si vždy prohlédnu a snažím se nakoupit věci v akci - ale opravdu pouze takové, které potřebujeme a využijeme je. Naštěstí jsme v tomto dost rozumní a nenakupujeme bezhlavě. Bezhlavě nakupujeme pouze pomela🙂
Dražší věci rozhodně jen v akci, protože je docela rozdíl dávat 80 korun, když jednou měsíčně je slevní na 40 (například musli) a to se dá koupit do zásob. Takže určitě mě to ovlivňuje, hlavně c se ýče větších nákupů.