Ahoj dámy, vím, že jsme to řešili už ve více diskuzích a proto jí otevírám samostatně 😉
Rohlík aktuálně jezdí v Praze, v Brně a také v okolí těchto měst.
Jelikož stále řešíme nové lokality, tak mi prosím dejte vědět, kam bychom za vámi měli začít jezdit. Navíc, pokud se na našich stránkách zaregistrujete s emailem a adresou, tak až tam opravdu budeme jezdit, tak dáme vědět.
Takže doufám, že si tu vybereme další město kam za vámi dorazíme!!!
Mrkněte se na www.rohlik.cz
Díky moc za tipy
Klára
Pardubicko a Kolinsko
Ostrava.
Doufala jsem že by tu mohlo vozit Itesco, ale nic, slibovali už loni.Asi máme jen dvě velká města v ČR a ne tři. 😝
Znojmo!!!!! Neni tu nic, tohle by byla parada..
Karlovarsko. Je mi jasne, ze vam se vyplati velka mesta, ale z pohledu zakaznika to vidim jinak. Ve velkych mestech je obchod na kazdem rohu, zato na vesnicich je to bida a bez auta dost problem. Verim, ze kdybyste nektere vesnice a mala mestecka zavazeli klidne jenom 1x tydne, tak pri dobrem lokalnim marketingu budete mit o ksefty postarano.
@saralinda Moc děkuji za tip, předám dál, tohle zní zajímavě 😉
@veraga myslím si, že nic není scifi, když váš bude více 🙂
@saralinda to jo, i Olomoucko by takhle mohlo být, bylo by to super
Jihlava - střed republiky, krajské město Vysočiny🙂
Přerov, ale je mi jasné, že Přerov je dost malý tak to nebude tak brzy. 🙂 Internet využívám k nákupům tak, kdyby se někdy podařilo toto tak by to bylo super. 🙂
Určíte západní Cechy -Plzeň a okolí, a Stříbro 🙂
Olomouc s dosahem Prostějov, Přerov, Litovel, Štěrnberk ... to by se určitě vyplatilo 😎
Já bych moc ráda, abyste tam zahrnuli Soběšovice (obec mezi Frýdkem-Místkem a Havířovem). Bydlí tam moje osamocená babička a máma ji tam pravidelně dováží nákupy, protože babička už nikam nedojde. Z možnosti nechat tam dovážet nákupy by byla nadšená celá naše rodina, protože by to spoustu věcí usnadnilo. Ale jak někdo píše výše, možnost dovozu do takovýchto regionů je spíše scifi ..
Regiony Olomouc a Šumperk.
Smečno,Kladno,Slany a vesnice kolem
@klararohlikcz Čebín u Brna
Třinecko/Jablunkovsko je asi sci-fi, co? 😅. Ale kdybyste zde náhodou někdy v budoucnu zaváželi, budu váš nejvěrnější zákazník. Nakupování nesnáším. 🙄