Co budete vařit tento víkend?

klararohlikcz
29. led 2016

Krásné páteční ráno,
je před námi víkend a mně začíná víkendová starost, co budeme o víkendu dělat a take co budeme vařit 😀
Dáte mi prosím tip, co budete vařit vy o víkendu?
U nás na Rohlíku nenajdete jen potraviny, ale také recepty, kde rovnou ingredience můžete vložit do košíku. Nemusíte tak složitě hledat a vybírat, co vše potřebujete do vybraného receptu 🙂

Mrkněte se k nám na stránky http://rhlk.cz/recepty-rohlik

Těším se na vase tipy 😀

Klára

lv
29. led 2016

dnes gril.maso a bramborová kaše, polévka zeleninová s jáhelnými vločkami
zítra čína s rýžovými nudlemi a neděle zatím nevím 😀 určitě nějaká kynutá buchta..

bimmka
29. led 2016

bramborové placky se zeleninou na másle🙂

evca02
29. led 2016

koprovku 🙂

lenkaatom
29. led 2016

Nadívané kuře s bramborovou kaší a dyňový kompot. 🙂 , 🙂

klararohlikcz
autor
29. led 2016

Jen pro inspiraci - maso z The Real Meat Society - to je prostě gastro orgasmus 😀
https://blog.rohlik.cz/2016/01/27/paul-day-maso...
a recepty tady :D http://rhlk.cz/recepty-trms

klararohlikcz
autor
29. led 2016
klararohlikcz
autor
29. led 2016

Já bych se chtěla naučit vařit z luštěnin,ale pořád nenecházím správné recepty :(

lenkabukov
29. led 2016

Já to vidim na koprovku. Už na ni mám hrozně dlouhou dobu chuť. 🙂 A dnes mám bramborový guláš. 🙂

ellen85
29. led 2016

Už mám uvařenou bramboračku,zítra znojemská s knedlíkem a rýží, v neděli těstovinový salát s tunákem a ještě k tomu upeču štrůdl ke kávičce 😉

lv
29. led 2016

to maso s tukovým krytím, ta kotketka..mňam..vypadá krásně. Jo a změna, v masně měli hov.líčka, takže nebude čína, ale dušená líčka

suzina08
29. led 2016

U nás bude rajská k paprikovým luskem a knedlíkem a v neděli udělám špízy 🙂

markysek2
29. led 2016

v sobotu bav. vdolkya v něděli to zazdíme segedínem 😀 😀 😀

lenbela
29. led 2016

V sobotu rybí filé a brambory, v neděli pečený králík se zelím a knedlíkem.

kuliseks
29. led 2016

U nás v sobotu rajská s knedlíkem a v neděli řízky 🙂 jen ještě nevím, jestli s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem 🙂

majkylove
29. led 2016

zítra španělský ptáček s rýží a v neděli ještě nevím přesně,ale buď maso v zelí s bramborovým knedlíkem,nebo mleté maso se zeleninou,rajčaty a těstovinami

mandarinka11111
29. led 2016

V sobotu k obědu i k večeři rajskou omáčku s houskovým knedlíkem. V neděli si dáme oběd v aquaparku a k večeři budu dělat lívance. Teď jsme dojedli kuřecí stehna s bramborovou kaší.

twoangels
29. led 2016

Dnes kuřecí maso se zeleninou a rýží, zítra bude vepřová kotletka na přírodno s br. kaší a v neděli jako každý týden řízky s bramborama 🙂 P.S.: To nedělní "řízkování" si manžel přinesl z domu od maminky, kde byl zvyklý, že každou neděli byly řízky 🙂

p_ch
29. led 2016

u nás navařil děda :D takže jen ohřeju... :D vepřové nudličky a rýže a v neděli uzené s bramborem

zachrpe
29. led 2016

Gulášová polévka a maso-zeleninová směs s rýží 🙂

vetyver
29. led 2016

Kachní vývar, jelení guláše, jahlove knedlíky, neděle dynovy krém se seminky a dukatove buchticky 🙂

nuninove
29. led 2016

ztra rizky s kasi v nedeli rajska s krutima kulicka z mleteho a kneeedl 🙂

renros
29. led 2016

Rajská s hovězím a kynutým knedlem, v neděli brokolicový krém a indický chléb naan.

maxinkaa
29. led 2016

Rajskou polívku s kapáním, bramboráky se směsí a v neděli vepřové kostky na kmíně s rýží 😉

klararohlikcz
autor
29. led 2016

@vetyver wau 🙂 chci recepty 🙂

klararohlikcz
autor
29. led 2016

@p_ch mohu si pujcit dedu?

klararohlikcz
autor
29. led 2016

Vidim, ze rajska vede 🙂

klararohlikcz
autor
29. led 2016

@lv licka taky super 🙂

minaa92
29. led 2016

Ja bych chtela v nedeli upect kachnu nebo husu. pritel mi o ni rika uz dlouho. mnam mnam 🙂 cerveny zelicko a knedllicek

monunkaaa
29. led 2016

@klararohlikcz z luštěnin mohu dat recept na cockovy salát,ale je studeny.
Uvarim pytlik čočky,do studené nastrouham jednu větší kyselou okurku,nakrajim najemno kousek porku,podle chutí majolku,horcici,sul a trosinku laku z okurek.. moooc dobry s rohlíkem nebo chlebem..
A moje mamka k nemu rada prikusuje parecek 🙂