Znáte to, jen se otočíte a už to lítá 🙂 Dětská fantazie a zkoumání nezná mezí... Podělte se s námi, jaké vylomeniny provedly Vaše ratolesti?
Najděte fotky nebo video a sdílejte pro pobavení 😝 😈 👽 😇 😘 🙏 ❤
@kajalka děkuji, mám to už v pořádku? 🙂 krušnější a rychlejší ráno
Hezké ráno, no ehm....nevím jestli je slušné o tom psát, ale největší nepořádek byl z toho, když jedno dvojčátko udělalo velkou potřebu do pleny, ta plena se rozepla.....všechno bylo na koberci. Obě holky se v tom rochnily jako prasátka 😀😝
@smallinka mám tu samou zkušenost🙂))
Pak čerstvě vytřeno, vysáto... syn objevil strouhánku a jak to bylo dál netřeba psát.
Největší binec, kompletně vyházené hračky, oblečení, když měl jeden necelý rok a druhý skoro 4.. dostala jsme migrénu a jednoduše usnula. Probudila jsem se ve sluji 🙂)) Ale zase byli hodní🙂)))
Já s kamarádkou a sousedem, když nám bylo cca 10, jsme natřeli sousedovic auto bahnem, to bylo taky tóčo🙂))
@smallinka já jsem před několika lety na vlastní oči zažil, jak malá od kamaráda si do pleny hrábla a začala malovat po stěně a i papkat 🙂))
@kami1984 bahno na auto je super nápad 😂 to mi připomíná, náš táta za totáče sbíral časopisy a pak si to i vázal po letech. Časopisy pro chovatele, jak tam jsou králici a jiné drobné zvířata... a my se ségrou jeden víkend jsme je všechny vzali kupu obrázků jsme z nich vystříhali a nalepili jsme si je po celé stěně v pokoji, to bylo tóčo 🙂
@mates_neato no tak taky dobrý ....😀
koukněte na video 😀
https://www.youtube.com/watch?v=YkbLyGArVTA
kolegův syn Jakub asi 1,5 roku 🙂
@mates_neato aneb dejme radši dítěti před hraním najist 😄
@mississka11 perfektní 🙂
😅 😅😅😅😅😅😅😅😅
parádní :D
Asi před rokem si vylezla na linku a vysypala celou krabici umělého mléka - bylo to všude. A z posledního týdne - v neděli po cestě do restaurace na oběd někde objevila čerstvé psí hovínko, víc netřeba dodávat... A včera když jsem kojila mladšího, tak mi do záchodu vymotala skoro celou roli papíru a spláchla. S ní se rozhodně nenudím 🙂
Chcete se dozvědět více o robotických mopech nebo vysavačích?
Zde je zajímavý článek s odkazy na videa, zdarma vypůjčení a další...
https://www.modrykonik.cz/blog/mates_neato/article/perete-snad-pradlo-rucne-ne-tak-proc-j-heok1c/
Líbí se Vám robotický vysavač Neato nebo robotický mop Everybot?
Neváhejte a využijte limitovanou nabídku!
MIMOŘÁDNÁ SLEVA
Robotický vysavač Neato
-15 % na veškerý sortiment
Slevový kód: ModryKonikUzNemusiVysavat
Platný do 31.5.2017 nebo do vyprodání zásob.
Uplatníte pouze na www.neatorobots.cz
Robotický mop Everybot
-20 % na veškerý sortiment
Slevový kód: ModryKonikUzNemusiVytirat
Platný do 31.5.2017 nebo do vyprodání zásob.
Uplatníte pouze na www.everybot.cz
Prosím Vás, opravte si hrubky 😔