Vyhrajte lampičku od Pribináčka, která vyžene z dětského pokoje všechny noční bubáky!
Stačí, když nám do komentářů vložíte obrázek, jak si vaše ratolest představuje tak zvaného Kabátovce Nočního, nebo jiné pokojové strašidlo.
10 nejzajímavějších příspěvků odměníme lampičkou. A pokud byste náhodou neuspěli, o lampičku můžete soutěžit i na stránkách www.pribinacek.cz!
Dal do toho všetko 🙂 len skutočný majster v predstavivosti tam uvidí presne 7 typov strašidiel s večernou až nočnou aktivitou 😀 a to spomínaného Kabátovca Nočného, Podpaplóňaka Fuskového, Tieňovca Skriňového seniora, Vešiakovca Desivého, Prádelníka Bezsenného, Vonkosvetla Blikavého a Kvetinovca Obrovského Temného. Ďalší sa tam už nezmestili...
tak jsme s Jiříkem (3r) sedli ke stolku, že namalujeme strašidlo....začalo to dobře...maminko namalujeme barevný strašidlo, aby bylo veselý 🙂...jeee maminko, to je hezky a za chvíli....neee, ja to neumim,...maluj ty....neee, ja to umiiim, nemaluj..mam to hezky, to něco vyhrajeme... a takhle pořád dokola 😀......výsledek nakonec byl....běžím ukázat tatínkovi naše krásný strašidlo....takže tady je 🙂 náše super strašidlo 🙂
#jezevec náhodou 😂😂 maličkej ví ,že je to strašidlo 😂😂😂
Já ještě neumím kreslit ani mluvit,ale strašidlo pro mě je,když měla mamka na sobě napatlanou masku proti vráskám a sklonila se ke mě,aby mě vzala do náruče.To si nedovedete představit,jak jsem spustila!!!!Siréna hadr!!!!No nedivte se,já myslela,že je to strašidlo!!!!No a potom si to smyla a já poznala mojí zlatou maminku...Sakra to vám byla úleva...fuj!Takže tak.🙂
Urcite je to strasidlo,ktery je u me postylky a v noci me probudi...ja se ho leknu a zacnu kricet natolik,abych vzbudila mamku,aby to strasidlo rake videla 🙂
@kalkulantka já nic nevidím...? 😨😅
Takhle si představuje strašidlo synek 2,5 roku. Asi ma nadání po mamince🙂