Co si budeme povídat, výběr je teď širší a stále se rozšiřuje a každý jistě toužil po něčem, co nakonec nedostal. ☹ Narození vlastních dětí může být příležitost vyplnit si vlastní dětské sny. Probudilo se ve Vašem manželovi / přítelovi takové dítě?
velké plastové kamiony - ať už s kontejnery, trubkami, míchačka.. a moc se manžel těší na letadlo na dálkové ovládání až našemu malému koupíme 😀 a asi sen každého tatínka (aspoň našeho ano) je autodráha anebo koleje pro el. vláček 😀
@dana3262: Mně ho brácha sebral, když jsme ho dostali společně k Vánocům, ale zjistila jsem, že už mě nebere. Nejsem tatínek. 🙂
@lennnia: Dokážu si to živě představit. Letadlo na dálkové ovládání by jistě ocenil lecjaký chlap ještě před příchodem vlastních dětí. 😀
@pinkorblue_marcela to je pravda 😀 v tomto ho musím brzdit, jinak by vše kupoval hned a klidně s předstihem.. jen aby to mohl nejdříve sám vyzkoušet - prý z bezpečnostních důvodů 😀
Samozřejmě Lego a už dlouho plánuje Merkur. Naštěstí vydržel čekat do doby, než jsou stavebnice pro děti vhodné🙂 A nesmím zapomenout na autodráhu!
No já bych řekla, že ač mimčo teprve čekáme, tatínek má i tak ještě stále dost hraček a jen vybije svou hravost, až se malej narodí. V tudle chvíli je to přes půl místnosti postavená vláčková dráha, modely letadel, aut, kamionů a k tomu práce kamioňáka. Prostě můj přítel ještě nevyrostl. 😀
Taky jsme už doma měli auto na ovládání, když jsme sotva zjistili, že to bude kluk😀
v manželovi ne, ale ve mě určitě :D u nas ted ovšem nejvíc letí prázdné lahvičky od aktimelu :D co nadělám.... 😝 🙂
jasně 🙂 Lego, vláčkodráha, merkur ... ale třeba i kidrvajíčka, ty on od rodičů nikdy nedostával 🙂
u nás jsme klukům pořídili autodráhu.. no a po měsíci jsem ji musela schovat do pokojíčku ,,,jelikož tatínek k ní nechtěl pustit deti a hral si s ní sám 😀 a vždycky se hrozně urazil, když jsem řekla až je tam pustí 😀 😀 😀 hold chlapi jsou pořád děti!!!
@germaine: Hned jsem koukla, co to umí, protože to ještě neznám. Vypadá to nevinně, ale je to vážně i pro dospělé!!! To jsou věci. 🙂
@domca89: Haha, Vy jste už tedy zařízeni po všech stránkách. Jen ale pozor, aby mu to malý syn nerozbil, dokud z toho ještě nebude mít rozum a nedokáže ocenit "skutečnou hodnotu" těchto "hraček". 😉 Každopádně se musí manželovi nechat, že uměl "udělat" syna. 😀
@eldrag: To máte přece bezva. Koupíte jídlo a máte i hračku. Ten koncept má i Kinder vajíčko, ale zdaleka není tak zdravé...
@kathy.skal: Já jsem taky Kinder vajíčko od rodičů nikdy nedostala. Sama sebe se ptám, jestli to tenkrát bylo natolik drahé nebo příliš velký luxus. Teď taky nemám problém Kinder vajíčko koupit.
@pinkorblue_marcela No háček je ten, že do včerejška, kdy nám řekli pravdu tvrdil, že dělal holčičku. 😀 Takže to mu nevyšlo. Ale jinak není to na přístupném místě. Je to v druhé části domu.
Pritel uz se nemuze dockat (( vcera jsme o tom shodou okolnosti mluvili ) az prcek dospeje do veku na Merkura,autodrahy,velke funkcni modely Lega...no myslim,ze ma prcek cesticku umetenou,pritel je automechanik,vasnivy modelar,milujeme truck trialy a podobne akcicky..takze v tomto ohledu rozhodne stradat nebude,mam obavu,ze rodinny rozpocet zaplace 😉
@pinkorblue_marcela lepsí nez kinder vejce mi prijdou ty jogurty s hrackou... jsou urcite zrdravejsi nez ta cokoska 😀
@kamino: Mně se takové věci taky moc líbí. Kluci si hodiny spolu vyhrají a Vy se můžete věnovat jiným věcem. Stokrát lepší, než kdyby vysedával celé dny před televizí - táta nebo syn nebo oba...
@eldrag: Jogurty s hračkou? Co Vám to tam v Čechách vyrábějí za vymoženosti? My tu kupujeme maximálně jogurty s lentilkama. Posledně jsem se přesvědčila, že se to i dá jíst, i když by to můj vlastní výběr nebyl.
@pinkorblue_marcela jenze jak se znam.tak tam budu blbnout s nimi😉
Jedine lego.