Zima už je za dveřmi. Jak Vaše děťátko reaguje na první sněhovou nadílku?

andrea_nutrilon
4. pro 2014

První kontakt se sněhovou vločkou, stopy ve sněhu, první neohrabané sestavení sněhové koule a pomáhání při tvorbě sněhuláka. Co podnikáte se svými dětmi v zimě? A jak snášejí sníh?

milmic
4. pro 2014

A ta sněhová nadílka je kde v nalezení???

aemmi
4. pro 2014

@milmic 😀

mon_88017
4. pro 2014

Tady zatim nesněžilo 😀 A jináč Zelené je to asi eště úplně šumafuk, protože teď spolu chodíme na korzo jenom na poobědní uspávací vycházku a to to zalomí během deseti minut zachumlaná v kočáru až po uši, tož uvidíme, jak se s tim popasuje třeba příští rok, jestli něco napadne 🙂 Ale mohlo by, bydlíme na hrozným kopci a ten je k sáňkování jak stvořenej 😵

zzuzinda
5. pro 2014

Když viděl Adam poprvé padající sníh a uvědomoval si ho, běhal od okna k oknu a volal Hích pajá, hích pajá 🙂 Úplně se zalykal, byl nadšený, tenkrát chumelilo a on byl bez sebe, pořád ho vidím, jak tu pobíhal 🙂 KDyž Bára viděla poprvé sních, stála u balkonových dveří, nos měla na skle a volala, mamí, mamí, ních vidíš? Ních, vidíš? Nemohla jsem jí od okna dostat 🙂 Oči jí zářily 🙂 Oba poprvé byli na sněhu po roce a byli nadšení. Báře to moc neběhalo, ale statečně se s tím popasovala 🙂 BYlo to krásný 🙂 Já sníh nemusím, ale když jsem je viděla, bylo to úžasný 🙂