Každý pokrok děťátka dělá jeho okolí velkou radost. Povězte nám, co se Vašemu dítěti v poslední době povedlo. Usmálo se? Umí říkat první slova? Spinkalo celou noc? Šlo poprvé na nočník či na záchod? Prvních pět příspěvků odměníme drobným dárečkem!
Začala se krásně usmívat na vše okolo 🙂
Kojí se o stošest 😉
Ukáže svůj nos.
Konečně nemáme plínky, papáme sami i vidličkou 🙂
Naučil se BAFAT, takže se neustále lekám 😀
Má 11 mes. a od včera hovorí AUTO 😀 ...Teda "A-TO" 😀
Milé maminky, moc gratuluji k úspěchům vašich děťátek! A kdy začala říkat první slova? A jaká to byla?
Sebastiánek má 8.měsíců - říká běžně bába, táta a poslední týden se naučil to nejmilejší MÁMA <3
Sabinka má 5 a půl měsíce a na Nutrilonu HA1 je od 9 týdnů...chutná ji, což je vidět na každém vážení a začíná dělat paci-paci, což v jejím podání vypadá trochu jako žebrání..😀
@lenunaaa Moc gratulujeme k prvním slůvkům! Ať vám Sebastiánek dělá i dál radost 🙂!
@lajka007 To jsme velmi rádi, že Sabince chutná! A gratulujeme k milému pokroku 🙂!
Michalka má 2 měsíce a dneska poprvé držela v ruce dlouhou dobu hračku, sice jí ještě neumí uchopit s tím jsem jí pomohla, ale pak jí krásně udržela a chřestila s ní. Mám radost 🙂
Štěpánek se nám snaží cca od 5.týdne dělat radost. Vážně - dobře poznal, že máme radost, když cvičí kopání nožičkama, takže teď ho stačí trošku vyhecovat a dokud na něj koukám, bude usilovně kopat a prokládat to úsměvem. 🙂
Synek mi udělá radost každý den několikrát. Mám prostě, jako většina maminek, geniální dítě. 😀
Evička má 4 měsíce a 6 dní a včera se poprvé otočila na bříško 🙂
Maminky, moc děkuji za milé příspěvky a přeji vám, aby vám vaše děti vyloudily úsměv na tváři i nadále!
Co se vašemu děťátku povedlo dnes? Spalo dnes klidněji než obvykle? Přivítalo vás ráno s úsměvem? Podělte se s námi!
my jsme začli v osmi měsicích máma a bába a včera na 9měsíc začal říkat tata 🙂 , jinak lozíme, sedíme, chodíme kolem nabídku a jsme straaaašně divokýýý 🙂
Můj Jareček /22 měs/ se ke mě ráno po probuzení přitulil a řekl MAMI ÁÁÁT (rád). Nemusím Vám vyprávět v kolikátem nebi jsem byla... 🙂
u nas prvni slovo v 11mes u dcerky bylo "tatra" / auto nakladni 🙂 / a rekla to i ciste s "r" to jsem koukala 🙂 takze prvni slovo jako mama ci tata neee 🙂 proste - TATRA 😀
@findejsova1 Moc gratuluju k malému šikulovi! A jaké hry má malý divoch nejraději 🙂?
@twoangels Taková rána by mohla být pořád! Jaké ráno jste měli dnes?
@yildiz To máte doma malou šikulku, začít se slovem,kde je "r" není jen tak 🙂!
@andrea_nutrilon nejraději hraje na schovávanou, zakryje si očička a ja hledam kde je pak je odkryje a ja se leknu, strašně se tomu směje. 🙂
@andrea_nutrilon Dnešní ráno bylo taky úsměvné, malý se vzbudil a já ještě dělala že spím, pže jsem si naivně myslela, že ještě usne. Začal si hrát s peřinou a polštářem... podíval se na mě a říká: Mami pinkej, pinkej (spinkej) 😀
@andrea_nutrilon no mozna i malicko vyjimecne to bylo ...😀 ted uz to uplne tak moc nejde jen kdyz chce 😀 a kdyz chce tak umi ... ale diky 😀
@holbova Moc gratuluji k úspěchům Davídka, je opravdu moc šikovný! A z čeho měl on sám největší radost 🙂?
Maminky, co se vašemu děťátku povedlo dnes?
Začala si víc "povídat" s hračkami