Maminky, jak vašemu děťátku chutnalo mléko Nutrilon? Věděly jste, že mléka Nutrilon přispívají díky vitamínům C a D k podpoře imunity zdravých dětí, která nemůžou být kojená?
#💙Nutrilon
prvnímu a druhému synovi bohužel nechutnalo,u druhého syna jsme museli přejít na nurilon AR,protože byl alergický na kravské mléko,tak toto mlíčko naštěstí neblinkal,třetímu synovi mléčko chutnalo
Ano vyzkoušeli bohužel a upřímně větší hnus než toto jsme nezkoušeli.
Nastesti nikdy nebylo potreba
U nás stále chutná 🙂 Maruška má od 2m ( musela jsem přestat kojit kvůli mé zhoršující se nemoci) a jsme spokojeni.
Když byl malý v nemocnici a nešlo kojení, tak dostával Nutrilon. Upřímně? Smrděl, prcek měl koliky a zvracel.
U první dcery jsem zkoušela .. a taky říkám upřímně...chuťově opravdu děs. Zvolila jsem Kendamil. A to i teď u druhé dcerky. Chuťově je jako opravdové mléko, navíc je plnotučný. Když bych si to dala do kafe, ani to nepoznám,že je to umělá výživa. Takže za mě jedině Kendamil.
V porodnici muselo dítě dostávat dokrm, Nutrilon, jinak by nás domu nepustili, nepřibíralo a pokračovali jsme i doma. Nedařilo se sání, měla na to malou pusinku. Na plné kojení nakonec došlo postupně až doma. Když jsem v šesti měsících se začátkem příkrmů chtěla zavést i Nutrilon 2 a přestat kojit, neuspěla jsem, tak jsem chtě nechtě ještě pokračovala v kojení.
Na nutrilonu byl už od porodnice, ale pak jsme ho změnili někdy ve 2 měsících za kendamil.
Vsechny 4 deti mam "odkojene" nutrilonem. Dve posledni Profuturou, je vyrazne lepsi nez klasicky Nutrilon.
Ano, všechny tři moje děti
@monika_nutriklub Za me je nutrilon nejlepsi ( na HA prosyn - nebo jak se to presne jmenuje.-) je mladsi) a ocenuju Alergy Care - starsi dcera diky nemu nemusela trpet exemem.-)
První dcera ochutnala, bohužel musela být ze začátku přikrmována a zvolili jsme Nutrilon. Druhá dcera a syn neochutnali, nebylo potřeba.