Maminky, v návaznosti na dnešní téma praní a úklidu pro Vás mám ještě jednu soutěž, tentokrát o poukázku do DM drogerie v hodnotě 1500 Kč. Prosím, požádejte děti, aby namalovaly jakýkoliv obrázek na téma “rodina”. Nejhezčí dílo odměníme poukázkou. Posílejte mi naskenované obrázky do pátku do 10.00 hodin.
Zdeňka
A co my co nase deti nekresli a taky bychom chteli soutezit?
@pajuska252 My zase máme smůlu, já si tedy poradím jinak... a snad to projde :/
@emtinka no jak jinak, já teda švindlovat nebudu, ale tohleto zvýhodňování určitých skupin v soutěžích tady fakt nechápu, vždy se dají nastavit pravidla tak aby se mohly zúčastnit těhule, maminky s miminy i většími dětmi... paní mi poslala, že můžu soutěžit o 5 litrů do ikey, ale já kupodivu ráda nakupuju a hodně i v dm a poukazka by se mi taky hodila i pro 1,5létého i pro mimi co čekám i pro sebe...
@pajuska252 Já taky švindlovat nebudu 🙂 vyřeším to prostě jinak a budu to dělat společně s malou, originalita se taky musí ocenit, nikdy jsem nešvindlovala. 🙂
@pajuska252 souhlasim s tebou! V DMku hodne nakupuju a prave ted by se mi poukazka hodila, proroze potrebuju nakoupit vybavicku pro mimco, ktere mam jeste v brisku a od tama opravdu nic nenamalujeme 😔 Skoda...
@pajuska252 malimu je taky malo je mu 9 mesicu ale barvickama kterejma se maluje prstama taky neco nacmaral a je to obrazek a jak byl stastnej to ze mate mali deti neznamena ze nemuzou neco napatlat se na ty obrazky tady podivejte jsou i od uplne malinkejch deti
@ylonka007 tak zapatlat si dítě a dát tu čmáranici, kterou stejně nikdo nevybere... náš malý když vezme tužku tak třikrát čmárne, někdy ani to ne a to má rok a půl a barvy na ruce doma nemáme. on mi vše olizuje, tak by musely být navíc jedlé... 😀
@pajuska252 ty barvy na ruce detsky prave jedli jsou jakoze ne ze by se meli primarne jist ale neublizi kdyz je dite olize a malej sice zapatlanej byl ale pobavil se a koupala jsem ho stejne tak bylo jedno jestli jsme smyli i ty barvičky
@pajuska252 a ja si ten výtvor povesila nad postel jako jeho prvni kresbu a je mi jedno ze se na tom nic nepozna
Milé maminky, opravdu jsem nadšená z toho, že jste se do toho takhle dali. Dnes Vám pošlu, jak můj Martínek maloval, vzhledem k jeho věku, je to opravdu náročné jelikož ještě vše papá, ale určitě si jeho obrázek ( čárky 🙂 také vystavím. 😉
Milé maminky, snaha se vždycky cení a je úžasné, jak jste kreativní 🙂 👍
Posilam obrazek naseho Vojty na tema rodina. Jinak ten nejvetsi je tata pak jsem ja Vojta a nejmensi nase Elenka. Je to cesta do lesa🙂