Pošlete nám fotku sebe a svého dítka, jak si pečujete o pleť 🙂 Já osobně jsem třeba jako dítě úplne nesnášela, když se mi máma snažila natřít obličej krémem a vždycky, když vidím nějakou maminku, jak malému maže na obličej krém, vzpomenu si na to a úplně se otřepu 😀😝 Jak je to u vás? Zvládáte v pohodě, nebo se potomci tak brání? Nebo je to naopak baví? 🙂 2 nejroztomilejší fotky odměníme speciálním vánočním balíčkem. Fotky mi posílejte až do nedělního večera 👍 Výherce vyhlásím na svém blogovém profilu v pondělí odpoledne! A o co se hraje? O super velké balíčky od společnosti Medik8 🎁 Mimochodem, naší "medaprexí" fence Dizzy se balíček moc líbil 🐶 😉
našemu malýmu jsou dva roky a má krásnou pleť,takže kosmetiku používáme jen minimálně a když tak krásně spolupracuje...i si sám chce mazat prdelku, když je potřeba 😀 a třeba čistění zubu má rád a krásně každej den drží 🙂 ..nedávno jsme ale měli cestu do města a Jiřík najednou přišel a říká? Maminko, taky budu kvásnej...a v ruce korektor a on celej zmalovanej... a pak říkal...su kvásnej jako maminka 😀 ....naštěstí pochopil, že chlapi se namalujou a souhlasil s odlíčením 😀
Přiznám se, že o dcerky pleť moc nepečuji. V létě mažeme krémem proti sluníčku, po zbytek roku zpravidla ničím. Roztomilé však je, že holčičce nic neunikne a ví, že maminka se každé ráno a večer maže pleťovým krémem. A jelikož, co dělá maminka, to je nejlepší věc pod Sluncem, občas se mi dcerka do mého krému "vloupá". A výsledky pak vypadají nějak takto. Mateřství je krásná věc a já jsem moc ráda, že jsi tyhle roky mohu prožívat😉
Zdravím,
stejně jako vy, jsem jako malá nesnášela mazání obličeje krémem (většinou Niveou, co si pamatuju) a stejně jako jsem to nesnášela já, nesnáší to mí dva synové :D bohužel, občas se mazat musí...
Dlouho jsem zvažovala, zda se tuhle fotku vkládat, páč na ní vypadám jako blbec, ale pro zasmání..."Kdo maže, ten jede" vkládám foto našeho mastňáka.
Náš klučík má nejraději krém s obsahem konopného oleje, kterým ho mažu, než jdeme do mrazu ven (já se s ním někdy máznu taky) 🙂 jak je vidět z fotek, tak by ho rád synek spíš snědl, než vypotřeboval na pleť 🙂 jsem zvědavá na pubertu, jestli mu to konopí nepřiroste takhle k srdci až moc 🙂 ale věřím, že ne 🙂
My si na kosmetiku pro děti moc nepotrpime, nemazeme ničím🙈 Samozřejmě na zadeček používáme krém a do vany dáváme pěnu, kterou syn dělá tím, že plácá radostně do vody a dcera se pak následně té pěny boji a štítí😀
Každopádně když je třeba, vezmeme to jedním vrzem s nádobím 😂
A s dcerou pak milujeme naše kosmetické dýchánky 🙂
dobrý večer....
děkuji, děkuji moc za to, že děláte na MK tak super soutěže, že si díky nim člověk zavzpomíná na různé zážitky 🙂
Konkrétně mě se vybavil jeden zážitek...jedno dítko, věk, něco málo přes dva roky, půl deváté večer....po uložení do postýlky podezřelý klid - ticho....ano, to pověstné TICHO, kdy se vždy něco děje...a taky že ano...dítko vylezlo ze své nové "bezzábranové" postýlky ke mě do postele, k mému nočnímu stolku a zmocnil se krému na tělu....s kterým si pomazal čerstvě umytou hlavu, čerstvě povlečené peřiny a nové pyžamko 🙂 ...chvilku mi to dneska trvalo, než jsem si v archivu tu fotečku našla....a tak ji přikládám i sem 🙂
Je to starší fotka, stará skoro pět let 🙂 ....od té doby, asi nějak podvědomě, už krémy na nočním stolku nemám a dětičky si mažu v koupelně sama....takže jim nedávám už prostor pro "sebenamazání" v ložnici....ale dnes, dnes jsem poprvé udělala výjimku a asi u ní i rovnou zůstanu....po vykoupání jsem děti namazala jen částečně....a zbytek si nechala pro ně samotné do jejich ložničky....posadile je a dala jim krém do ručky, a ať se s ním namažou kde chtějí....bylo krásné je pozorovat, jak si navzájem krém podávají, pomáhají si vymačkávat a rozmazávat....pozorovat je, jak je to bavilo....říkám si, jaká je škoda, že v dnešní uspěchané době se snažím spousty věcí, aby bylo rychleji uděláno, dělat za ně....ode dneška se to stane naším rituálem....takové menší večerní mazání....protože ta radost, kterou u toho měli, mě dnes večer, po náročným víkendu, nabila 🙂
Dobrý den, milé dámy, včera nám skončila naše velká fotosoutěž o 2 vánoční balíčky od Medik8. Chceme se velmi poděkovat všem maminkám, které se zapojily do soutěže🙂. Fotky, které jste poslali byly krásné a pro nás v kanceláří bylo velmi těžké vybrat dvě výherkyně🙏, protože každý z nás měl svého favorita. Ale nakonec jsme se po dlouhých debatách shodli a gratulujeme výherkyním @tichackova a @monunkaa a prosím o zaslání Vašich údajů na email: propagace@medaprex.cz.
Všem maminkám, moc ĎĚKUJEME a přejeme vám krásné a radostné svátky s vašimi ratolestmi 🙂
U nas je vrchol pece o plet kazdodenni koupani a nasledne namazani olejickem 😊