Už víte, co od Ježíška dostanou vaše děti a manžel, kupujete kosmetiku a nějaké "pečovací" věci?

denisa_medaprex
6. pro 2016

Klasický vánoční shon po dárcích jetu 🙂 Už máte rozmyšlené, nebo dokonce nakoupené dárky? Podělte se s námi o inspiraci 🙂 S muži většinou mívám problém. Já mužům v naší pořídím doplňky stravy speciálně určené speciálně pro muže 😉 ERECTUS XTRA by Brandeis Clinic pro podporu erekce a HEALTHY PROSTATE by Brandeis Clinic pro zdraví prostaty a reprodukční soustavy - mrkněte se sem http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/do... 👍

kuliseks
6. pro 2016

Mám problém s dárky i svému manželovi, natož ostatním chlapům v příbuzenstvu🙂 ten můj má aspoň jasnou představu a řekne mi to. Kosmetiku moc často chlapům nekupuji, ale svému jo🙂 naposledy to ale byla vonavka, co si přál, že mu dochází. Mam syna, tak to jednou bude taky problem🙂 snad si taky bude umet rict

domca89
6. pro 2016

Já teda sonduju delší dobu, co by si přál a pak koupím to co by chtěl, takže loni dostal hliníkové disky na auto, rok předtím další objektiv pro svůj foťák, letos meteostanici a pak pár dalších drobností, jako nářadí, powerbanku k mobilu, pouzdro, fólii, atd. Kosmetiku a podobné kupuju v průběhu celého roku a za dárky to zrovna moc nepovažuju.

lenysek1988
6. pro 2016

Chvilku to letos trvalo u manžela,ale nakonec se postupně během měsíce udělal seznam dárků. Byl asi moc hodný,protože bude mít asi víc balíčků než dcera 😀 Pro bratra to bylo skoro jednoduché. Nejhorší je koupit dárek tatínkovi a tchánovi... Mají s babičkama společné dárky,ale něco pro ně extra je hodně těžký úkol.

be_ruska
6. pro 2016

@denisa_medaprex já už mám většinu nakoupenou. Chybí mi jen drobnosti.
Ty doplňky stravy jsou dobrý? Má to účinek?

lajla
6. pro 2016

To je reklama ne?od kdy to tu může být?přímo dealer?

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@be_ruska Já myslím, že dobré jsou. Zatím mám osobní zkušenost jenom s GREEN COFFEE (zelenou kávou) a ta byla dobrá - řešily jsme to tu s holkama někde, že se mi zdálo, že fakt nemám chuť na sladké a celkově menší chuť k jídlu (no, ale možná to bylo také tím, což jsme se shodly, že člověk má v létě míň "žravou" než v zimě 😀) a pak s LIFE ENERGY, která má být energizující a je fakt, že to je člověk jako tryskomyš 🐭😀 Zejména tyhle pánské jsou úplná novinka, takže zatím nemám ohlasy, ale podle toho, jak jsou lidi spojení s ostatními, tak doufáme, že budou i s těmito 🙂

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@lenysek1988 Pro mě je to vždycky pro mužskou část rodiny a přátel také větší problém. Ale co si budeme povídat, ono i pro babičku je to dost kumšt 😀

denisa_medaprex
autor
6. pro 2016

@lajla Už asi docela dlouho, máme tu na Modrém koníkovi právě tento týden akci Dny s Medaprexem 🙂

lajla
6. pro 2016

@denisa_medaprex díky za vysvětlení..tuto kosmetiku má jedná kosmeticka co znám, zatím jsem nezkusila tak pricuchnu😉

katkavfr
7. pro 2016

Holky jak tak koukám tak hodně žen má problémy s dárky pro chlapa... já to nikdy nezažila.... je pravda ze co potřebujeme si průběžně hned kupujeme ;) ale jako motorkáři vím ze mu největší radost udělám vždy balíkem věci na mašinu jako čističe, oleje a další serepeticky a samozřejmě nějaká ta kosmetika ;) a já loni dostala nový výfuk na motorku a to by jste nevěřili jakou sem měla radost 😇 asi nejsem klasická žena co čeká parfémy a diamanty😂😂😂

kami1984
7. pro 2016

Manžel má rád zážitkové dárky, takže jsem mu koupila v minulosti sestup do spodních pater jeskyně, jízdu v obrněném vozidle anebo let dvoumístným letadlem🙂 Případně jakékoliv nářadí se setká s úspěchem.

denisa_medaprex
autor
7. pro 2016

@kami1984 Teda, to jsou super nápady! Mě na sestup do jeskyní vzali kamarádi a musím říct, že to pro mě byl jeden z nejlepších dárků (tehdy to bylo k narozeninám), co jsem kdy dostala 👍🙂 I když to byl tedy dost adrenalin!

denisa_medaprex
autor
7. pro 2016

@katkavfr Katko, to je super, že oba víte, jak se druhému trefíte do noty. To já každoročně trnu, jestli se trefím, nebo ne 🙂 ale je fakt, že parfém, krém a sportovní výbava to jistí 😉