Klasický vánoční shon po dárcích jetu 🙂 Už máte rozmyšlené, nebo dokonce nakoupené dárky? Podělte se s námi o inspiraci 🙂 S muži většinou mívám problém. Já mužům v naší pořídím doplňky stravy speciálně určené speciálně pro muže 😉 ERECTUS XTRA by Brandeis Clinic pro podporu erekce a HEALTHY PROSTATE by Brandeis Clinic pro zdraví prostaty a reprodukční soustavy - mrkněte se sem http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/do... 👍
Já teda sonduju delší dobu, co by si přál a pak koupím to co by chtěl, takže loni dostal hliníkové disky na auto, rok předtím další objektiv pro svůj foťák, letos meteostanici a pak pár dalších drobností, jako nářadí, powerbanku k mobilu, pouzdro, fólii, atd. Kosmetiku a podobné kupuju v průběhu celého roku a za dárky to zrovna moc nepovažuju.
Chvilku to letos trvalo u manžela,ale nakonec se postupně během měsíce udělal seznam dárků. Byl asi moc hodný,protože bude mít asi víc balíčků než dcera 😀 Pro bratra to bylo skoro jednoduché. Nejhorší je koupit dárek tatínkovi a tchánovi... Mají s babičkama společné dárky,ale něco pro ně extra je hodně těžký úkol.
@denisa_medaprex já už mám většinu nakoupenou. Chybí mi jen drobnosti.
Ty doplňky stravy jsou dobrý? Má to účinek?
To je reklama ne?od kdy to tu může být?přímo dealer?
@be_ruska Já myslím, že dobré jsou. Zatím mám osobní zkušenost jenom s GREEN COFFEE (zelenou kávou) a ta byla dobrá - řešily jsme to tu s holkama někde, že se mi zdálo, že fakt nemám chuť na sladké a celkově menší chuť k jídlu (no, ale možná to bylo také tím, což jsme se shodly, že člověk má v létě míň "žravou" než v zimě 😀) a pak s LIFE ENERGY, která má být energizující a je fakt, že to je člověk jako tryskomyš 🐭😀 Zejména tyhle pánské jsou úplná novinka, takže zatím nemám ohlasy, ale podle toho, jak jsou lidi spojení s ostatními, tak doufáme, že budou i s těmito 🙂
@lenysek1988 Pro mě je to vždycky pro mužskou část rodiny a přátel také větší problém. Ale co si budeme povídat, ono i pro babičku je to dost kumšt 😀
@lajla Už asi docela dlouho, máme tu na Modrém koníkovi právě tento týden akci Dny s Medaprexem 🙂
@denisa_medaprex díky za vysvětlení..tuto kosmetiku má jedná kosmeticka co znám, zatím jsem nezkusila tak pricuchnu😉
Holky jak tak koukám tak hodně žen má problémy s dárky pro chlapa... já to nikdy nezažila.... je pravda ze co potřebujeme si průběžně hned kupujeme ;) ale jako motorkáři vím ze mu největší radost udělám vždy balíkem věci na mašinu jako čističe, oleje a další serepeticky a samozřejmě nějaká ta kosmetika ;) a já loni dostala nový výfuk na motorku a to by jste nevěřili jakou sem měla radost 😇 asi nejsem klasická žena co čeká parfémy a diamanty😂😂😂
Manžel má rád zážitkové dárky, takže jsem mu koupila v minulosti sestup do spodních pater jeskyně, jízdu v obrněném vozidle anebo let dvoumístným letadlem🙂 Případně jakékoliv nářadí se setká s úspěchem.
@kami1984 Teda, to jsou super nápady! Mě na sestup do jeskyní vzali kamarádi a musím říct, že to pro mě byl jeden z nejlepších dárků (tehdy to bylo k narozeninám), co jsem kdy dostala 👍🙂 I když to byl tedy dost adrenalin!
@katkavfr Katko, to je super, že oba víte, jak se druhému trefíte do noty. To já každoročně trnu, jestli se trefím, nebo ne 🙂 ale je fakt, že parfém, krém a sportovní výbava to jistí 😉
Mám problém s dárky i svému manželovi, natož ostatním chlapům v příbuzenstvu🙂 ten můj má aspoň jasnou představu a řekne mi to. Kosmetiku moc často chlapům nekupuji, ale svému jo🙂 naposledy to ale byla vonavka, co si přál, že mu dochází. Mam syna, tak to jednou bude taky problem🙂 snad si taky bude umet rict