Taky míváte v zimě rozpraskané rty?

denisa_medaprex
10. pro 2016

Krásné ráno, dámy! Tentokrát by mne zajímalo, zda v zimě též řešíte rozpraskané rty? Co vám na ně nejvíc pomáhá? Já používám hydratační pomádu SAL29, která vedle hydratace podporuje i plnost rtů 😝

zuzaaanka
10. pro 2016

Hmm,plnost rtu, to zni lakave 😉 ja bez balzamu na rty nemuzu vyjit z domu, mam v kazde bunde, batohu, kabelce i doma v kazde mistnosti, je to pritel cislo 1 😀

zzandulkaa
10. pro 2016

Balzám na rty mám pořád při ruce. Mívala jsem v každé kabelce a kalhotech. Teď mám v tašce na kočáru a neobejdu se bez něj.

petra_pf
10. pro 2016

Tak tento produkt mě opravdu zajímá, trpím na popraskané rty celoročně...a teď v zimě je to strašně znát. Díky za tip.

shine2015
10. pro 2016

Nemame. Pijeme dostatek tekutin a pouzivame balzamy na rty 😊

maii
10. pro 2016

zajimave, po prijemnem prekvapeni se slozenim opalovaciho kremu jaem se podivala na tento produkt. Nenechte se mylit, jde o obycejny ropny balzam:

Petrolatum
Paraffinum Liquidum Hydrogenated Coconut Oil Ricinus Communis Oil Synthetic Wax Butyrospermum Parkii Butter Ozokerite
Cera Alba
Cetyl Palmitate Ethylhexyl Methoxycinnamate Prunus Amygdalus Dulcis Oil Hydrogenated Microcrystalline Wax Ethylhexyl Palmitate Glyceryl Undecylenate Parfum
Tribehenin
Stearic Acid Tocopheryl Acetate Sorbitan Isostearate
Benzyl Benzoate
Lactic Acid
Coumarin
Benzyl Cinnamate
BHT
Palmitoyl Oligopeptide

Cena 17 €. To uz radsi na rty placentu z lekarny nebo vazelinu, ta taky umi rty vyhladit (komi nevadi ropa). Nebo jeste lepe balzam na bazi vceliho vosku, bambuckeho masla, atd. Ta magicka ucinna latka pal ghk tu je obsazena v minimalnim mnozstvi, je ji mene nez parfemu...

@denisa_medaprex je tato kosmetika testovana na zviratech?

maii
10. pro 2016

(Na popraskane rty pouzivam med, jinak bambucke maslo. A dostatecne hydratuju zevnitr.)

ivular
10. pro 2016

Budu se opakovat - i na rty používám krém Lipobase👍

sarka49
10. pro 2016

Já na rozprazkané rty netrpím, ale manžel ano. Na doporučení si koupil Carmex a světe div se, on mu zabral..

verkaunka
10. pro 2016

Na popraskane rty trpí ma dcerka, máme v tašce milion balzamu a porad dokupovavam....ale tento produkt určitě zkusim....

popelka1984
11. pro 2016

Rty výjimečně ale každou zimu mam do krve popraskané ruce, to si pak nemůžu ani normalne obléct ponožky jak to boli

lolajda
11. pro 2016

Mne se celkem libi lanolin, ktery si davam na popraskane bradavky

frufrunka
11. pro 2016

@maii Hmmm, fakt výborné složení! 😀 Děkuji, ale radši zůstanu u svého nerafinovaného bambuckého másla... 😀

janamal37
11. pro 2016

Nevím proč,ale z nějakého důvodu na rtech nesnesu cokoliv naneseného mastného..nikdy jsem nepoužívala ani rtěnku,balzám občas,obzvlášť v zimě,ale dlouho to nevydrží a já taky ne..mám tendence si ho setřít..vysušené rty pak automaticky venku olíznu a to je potom popraskaná nádhera..😔

kuliseks
11. pro 2016

Ja ani ne, ale uz par dni na hrozne rty muj rocni syn☹ zkusim asi klasiku jeleni luj, protoze nevim, co na to, kdyz jeste porad vsechno olizuje

denisa_medaprex
autor
11. pro 2016

@maii Kdepak 🙂 Naše lékařská kosmetika z 99% není testovaná na zvířatech a zbylé 1% patří bílým myškám, na kterých byla testována schopnost Renokinu podpořit růst chlupů.

Žádná myška při něm však netrpěla ani nezemřela, jen jí zhustla srst. To, že v Medaprexu milujeme zvířátka dokazuje i fakt, že nám po kanceláři pobíhají dva pejsci a někteří z nás jsou dokonce vegani. 😀

barumat
11. pro 2016

Trpím, a jak. A nejen v zimě. Bohužel se to projevuje tak, že mě rty začnou zlehka pálit, pak se to stupňuje a když si nenamažu ty do půl hodiny, mám je do ruda rozpraskané, hrubé, suché a za pár dní se začnou dokonce loupat. Děs. Ovšem jediné, co zabere okamžitě, okamžitě přinese úlevu a opravdu to celé zastaví, je úplně obyčejný jelení lůj za třicet korun. Nic jiného nefunguje, aspoň u mě ne.

andiienka
6. čer 2017

Tak já osobně preferuji v zimě Bepanthen care mast. Mám jí doma na od doby co měl malý plínky a používali jsme jí na opruzeniny. Teď se hodí ale i na další věci, jednou z nich jsou právě rozpraskané rty v mrazech 🙂