Je tu Mikuláš a my jsme si pro Vás připravili soutěž o dva super denní krémy C-Tetra. A co musíš udělat, aby ses mohla soutěže zúčastnit? 😉🙂🎁 Podívej se na stránky našeho internetového obchodu www.medaprex.cz a napiš nám, jaké značky prodáváme a která z nich na Tebe působí nejsympatičtěji. I já Vám pak na oplátku napíšu svého favorita 😉 Odpovědi posílejte až do dnešního večera do 22:00, kdy ze správných odpovědí vylosuji dva výherce. A ráno kolem deváté můžete očekávat vyhlášení 🙂
Zdravím všechny, tak měli by to být tyto značky : MEDIK8, BRANDEIS CLINIC, Dermaheal, Croma, Monoderma, Renokin, NewGel+, Princess ....jinak za mě favorit asi doplňky stravy Brandeis clinic 🙂
Brandeis clinic, medik8, Croma, Dermaheal, Mono Derma, Renokin, NewGel+, Princess, a za mě TOP Medik8 a Brandeis clinic
dobrý den, tak na mě působí sympaticky toho více....momentálně po návratu po šesti letech na MD do práce, by byl asi nejaktuálnější krém na redukci kruhů pod očima a rozjasňují krém...protože to vypadá, že dennodenně ponocuju 🙂 ....a co se týče značek, tak by to měly být, právě zmiňovaná Medik8, Brandeis clinik, Monoderma, Renokin, Princess, Newgel+, Dermaheal, Croma .... 🙂
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess a top pro mě Medik8
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. Líbí se mi Renokin a Brandeis Clinic.
Medik8, Brandeis clinic, Renokin, Mono Derma, Dermaheal, Princess, no a nejsympatičtější je mi Renokin 🙂
Takze Renokin,Mono Derma,medik8,brandeis clinic,princess,dermaheal....
Nejvic me zaujaly vyrobky medik8 😊
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. Zaujali mě výrobky značky Medik8 .
Dermaheal, Medik8, Croma, Monoderma, Newgel+,Renokin,Brandeis clinic, Princess a nejvíce se mi líbí Brandeis clinic
Brandeis Clinic, Medik8, Croma,Dermaheal, Mono Derma, Renokin, NewGel+, Princess, Najsympatickejsia mi je Mono Derma, protoze je cisto prirodni 🙂
Dobrý večer, prodáváte značky :
Brandeis Clinic, Medik8, Croma,Dermaheal, Mono Derma, Renokin, NewGel+, Princess,
a zaujal mě váš New Gel+ E silikonový gel na jizvy, čekám čtvrté dítko a ty strie prostě jsou, i když mažu a mažu
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. Nejvic mě zaujali výrobky zn. Renokin 🙂
Nabizite zmacky: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess.
Nevic se mi libi znacka Renokin. Zatim jsem totiz nenasla zadny pripravek na vypadavani vlasu, ktery vy mi pomohl, takze u kazdeho noveho pripravku tohoto typu vzdycky doufam, ze uz to bude ono. O teto znacce jsem jeste neslysela, ale urcite stoji za vyzkouseni 😉 navic ma moc pekny design.
Medik8, Brandeis clinic, Renokin, Mono Derma, Dermaheal, Princess. Nejvíc se mi líbí Renokin.
Dobry den, tak nasla jsem vyrobky znacek Medik8,Monoderma,Newgel+,Dermaheal,Princess,Renokin,Brandeis Clinic a snad i Skinrolla. Mym favoritem jsou vyrobky od znacky Medik8.
🙂.
Pekny den.
Dobrý den, značky prodavate: Monoderma, Dermaheal, Medik8, Renokin, Brandeis Clinic, Newgel+, Princess, Croma. Jiz jsem mela moznost vyzkouset Betagel proti akne od Medik8, mam mastnou plet a tento gel mi hodne pomohl, a dokonce pomohl i kamaradce, ktera si uz nevedela rady,ani kozni lekarka ji s pleti nepomohla, az zmineny betagel,takze za me TOP
Výrobky jsou - Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess a sympatická je řada Medik8
Nabízíte:Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess.
Můj favorit výrobky Brandeis clinic
Nabízíte - Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess,Medik 8.Zajímavé nám připadají výrobky na akné, dcerka má problémy tak bychom měli vyzkoušet.
1. značky, které prodáváte: Brandeis Clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, NewGel+, Princess.
2.Nejsympatičtěji na mě působí Brandeis Clinic, ráda bych vyzkoušela ten DETOX by Brandeis Clinic 🙂
Dobrý den, prodáváte značky: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. Nejvíce mě zaujali výrobky značky Dermaheal.
Brandeis Clinic, Croma, Mono Derma, NewGel +, Medik8,Dermaheal,Renokin, Princess.
Nejvic se mi libi monoderma a medik8
Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. Nejvíc se mi líbí Medik8. 🙂
Brandeis Clinic
Medik8
Croma
Dermaheal
Monoderma
Renokin
NewGel+
Princess
Jen se priznam, ze zadnou ze znacek neznam. Ja obecne doted kosmetiku moc neresila, coz je chyba. Mam v planu se zlepsit, tak uvidime🙂 zaujala me Monoderma, ale rada posbiram rady..
Dobrý večer, Medik8, Monoderma, Brandeis clinic, Princess, Croma, Dermaheal, Renokin, Newgel+.
Favorit: Medik8 a Brandeis clinic. 😃😃
Brandeis clinic, Croma, Monoderma, Newgel+, Medik8, Dermaheal, Renokin, Princess. Všechny značky vypadají moc dobře, ale nejsympatičtější pro mě je Medik8 🙂
Značky: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess.
Nejvíc mě zaujal Medik8
V nabídce máteBrandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess a já bych ráda řadu Medik8
Dobrý večer,
značky, které prodáváte jsou BRANDEIS CLINIC, Medik8, CROMA, Dermaheal, MONO DERMA, RENOKIN, NewGel+, Princess. A nejsympatičtěji na mě působí asi značka Medik 8 a BRANDEIS CLINIC 😉
Dobrý den, prodáváte značky: Brandeis clinic, Medik8, Croma, Dermaheal, Monoderma, Renokin, Newgel+, Princess. Asi nejvíce mě zaujali výrobky značky Medik8 a Dermaheal.