Milé maminky,
nejnovější lékařské výzkumy se jasně shodují, čím tenčí a měkčí krček savičky je, tím menší tlak je vyvíjen na dásně a zoubky. Jelikož značka MAM vyvíjí své výrobky ve spolupráci s lékařskými odborníky, vznikl MAM Perfect.
Dudlík, díky kterému dochází ke snížení rizika křivých zoubků díky unikátní savičce, která je 4krát měkčí než většina běžných srovnatelných silikonových dudlíků, a jejíž krček je až o 60% tenčí. Tím je zajištěn správný vývoj ústní dutiny a tlak na čelist je snížen na minimum. Pro krásný úsměv dítěte zvolte MAM Perfect, perfektní dudík vyvinutý ve spolupráci s ortodontisty a dětskými zubaři s originálním designem z dílny MAM.
Znáte naše dudlíky MAM Perfect?
P.S.: Dostupné jsou i v noční variantě 🙂
Známe, máme, ale prcek ho nechce...
Dnes rano si dcerka MAM Perfect vyhodila dobrovolne do kose (byl trochu rozkously). Po obede ztropila pulhodinovou scenu, rev, jak kdyby ji brali na noze, vykricene hlasivky, naprosto odmitala jiny dudlik, ktery uz nekolik mesicu nemela v puse. Pak vycerpanim usnula. Je mi jasne, ze az se vzbudi, musim ji MAM Perfect opet koupit neb tu stejnou scenu večer pred spanim uz nedam ☹ Joo, zavislost je závislost, a i na konkretnim dudliku 😀
Známe, máme 🙂 Ale jen do 0-6. Musíme nakoupit pomalu další várku 🙂
Dudlíčky jsou super máme od narození. Jenom v noční variantě nejsou k sehnání ☹
Zkousela jsem u starsiho syna, ale neprijal ho.
DM a Teta vyprodáno a Rossmann u nás není☹
Já kupují přes internet,jsou levnější a mají všechny varianty...my dudlíky mam milujeme...na spaní jich má starší 8...abyste je nemuseli hledat...nedá než nich ani ránu a mladší už jo má taky není zatím takovej závislák. Stačí mu dvaB-)
Svítící jsou nejlepší.
Tak tohle zatim teda neznam a musim rict, ze jsem vubec netusila, ze by tuhost savicky mohla mit vliv na zoubky. Urcite si o tom neco jeste prectu. Jsem rada, ze se clovek dozvi neco noveho 😊