Milé maminky,
doufám, že jste si s radostí pročetly poutavé a roztomilé recenze ostatních maminek.
Osobní zkušenosti jsou podle mě vždy nejlepší, přesto bych vám chtěla malinko přiblížit, čím že je lahev MAM Anti-Colic tak unikátní. 😉 Důležitým prvkem je především dno s větracími otvory, díky kterému mohou děti pít vlastním tempem a jsou stejně uvolněné jako při kojení. U dětí tak klesá výskyt kolik a bolestí bříška. Dalšími prvky, které maminky na celém světě oceňují jsou savička s povrchem jemným jako pokožka, kterou přijímá 94 % dětí, široké hrdlo pro snadné čištění a také samosterilizační funkce.
Doufám, že nyní víte trochu více o jednom z nejoblíbenějších výrobků MAM a pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte se mě v komentářích zeptat. Mě by na oplátku zajímalo, podle čeho se při výběru lahviček rozhodujete a zda jsou pro vás speciální funkce důležité? 🙂
Měla jsem velké štěstí, že jsem mohla 10 měsíců kojit, pak už to nešlo :( Malá má 14 měsíců a pije UM, existuje MAM i pro tyto větší děti? Všechny recenze byly u velmi malých miminek. Děkuji za odpověď.
@petra_pf Laheh Anti-Colic je určitě vhodná i pro větší děti. Můj už dvouletý synovec se od ní, především v noci, stále nechce odtrhnout 😉 Lahve Anti-Colic máme: 160 ml, 260 ml a nově i 320 ml, takže věřím, že si vyberete. Jinak MAM má samozřejmě k dispozici další varianty lahví a také hrnků o kterých si budeme na Koníku během týdne určitě ještě povídat 🙂
Tak s mými dvojčátky bylo kojení na půl s lahvičkou kvůli nedostatku mléka. U lahviček jsem požadovala hlavně, aby byly co nejvíce podobny ženskému prsu, protože jsem k tomu i nadále kojila. Dále z jakého jsou materiálu (co nejméně závadný). Kojila jsem na půl s umělým mlékem asi půl roku, pro mě úspěch s dvojčátky. Myslím, že to bylo i dobře tvarovatelné savičce na lahvičce. Ale je pravda, že měly dost bolení bříška, protože jak děti sají z tak malého otvoru a mlíčko je napěněné, vznikají koliky. To jsem ani nevěděla, že existují větrací otvory na dně lahvičky....do toho bych určitě šla.
Mohu se prosím zeptat co znamená nebo jak funguje samosterilizační funkce? Jinak já jsem dceru nekojila vůbec a od začátku byla na UM a lahviček jsme taky pár vyzkoušely. Nyní používáme právě lahvičky MAM (první jsem dostala od kamarádky) a další jsme si koupily po dobré zkušenosti s nimi. 😉
Je tato lahvicka určen a i pro měsíční miminka. Zrovna jsem ve fázi pátrání po správné lahvicce
@babunka1 Samosterilizační funkce lahve MAM Anti-Colic je unikátní v tom, že stačí lahvičku pouze podle návodu sestavit v pořadí pro sterilizaci, poté nalít 20 ml vody a vložit do mikrovlnné trouby. Poté stačí už jen 3 minuty a lahvička je sterilní a připravená k použití. Žádná chemie, žádné složité přístroje 🙂
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dají někde zakoupit náhradní součásti? Jako je spodní dno u lahvičky?
My čekáme mimčo na vánoce =) ale MAM Anti-colic uz mam ve vybave koupenou ale tu vetsi 🙂 chci se zeptat pokud bych plne kojila a nemusela davat UM muzu tuto lahev pouzit i klasicky na caj? 🙂
@mzik V obchodech zakoupíte náhradní savičky. Jinak je možné ještě objednat na stránkách www.mambaby.com bílé dno pro lahev Anti-Colic. Další náhradní momentálně nejsou k dispozici.
Ja sice plne kojim, ale z MAM lahvicky davam synovi fenyklovy caj kvuli brisku. Avent, NUK a jeste nejakou znacku vubec nechtel, z MAM lahvicky zacal sat hned 🙂 Libi se mi, jak jde krasne cistit, ze na rozdil od jinych znacek jde uplne rozebrat 🙂 Uz mame doma pripraveny MAM Starter cup od 4mes, tak jsem na nej zvedava 🙂
Zdravím, MAM máme dost dudliku a ty jsou dobre, lahvičku jsem nevyzkousela, tak dam na rady maminek a určite az bude příležitost tak zkusime...
Protože oba jako jediný dudlík přijali mam a jiné plivali ven, volba na značku lahve bylajasná. Na co vymýšlet něco jiného a hold po půl roce oba odmítli kojení, takže jsou u nás dodnes. Dcera se své noční a raní dávky čaje ve flašce odmítá vzdát.
Jelikož mi nejde kojení venku tak vždy vezmu lahvičku mam ant.a bez problémů se malý napapa měla jsem i medelu a tam Malej měl bříško plné vzduchu a tady jde krásně ven je to 100% žádné kroucení nic 🙂
Bohuzel jsem nemela stesti a po mesici jsme byli na UM, od porodnice strasny plac a bolesti brista,taky diky temto lahvickam jsem poznala usmev naseho broucka,pouzivam i na vodu... Jednoznacne u nas vede na vse znacka mam (y)
@pajapajulinka Děkuji za milý komentář 🙂 Jsem ráda, že vám i vašemu synkovi naše lahev pomohla!
Prosím kde v Brně seženu kompletní sortiment MAM? Především sháním ouška na láhev a u nás v Tescu Vídeňská nejsou. Děkuji moc.
@monilineek co treba v Modricich,funbaby 😉
@pajapajulinka děkuji tam není, už jsem tam byla 😉.
@monilineek Ouška na lahev by měla být dostupná v prodejnách Globus 🙂
@petra_mam velice děkuji
@monilineek Nemáte vůbec za co 🙂
U dcerky vyber lahvičky hral velkou roli. Kojení se nezadarilo a od dvou tydnu byla na UM. Lahvicek jsme vyzkouseli nekolik, i ruzne druhy a tvary savicek, dcera se u krmeni dusila az jsme skoncili v nemocnici.
Nakonec jsme nasli jednu jedinou lahvicku u ktere se nedusila a ze ktere se krmeni darilo, i kdyz ze zacatku s prestavkami.
U lahvicek jsme byli nuceni resit jejich objem a vahu, tvar savicky a material savicky, typ a velikost otvoru...
Doufam ze u druheho ditete se kojeni zadari a nebudeme muset toto podstoupit znovu. A pokud ano, urcite budeme opet vybírat lahvicky a zkouset tak, aby se diteti dobre pilo a lahvička se savickou vyhovovaly.
Dekuji za tip na lahvicku MAM, ta se nam do ruky nedostala.