Milé maminky,
dnešní soutěž bude o jeden z velmi oblíbených dudlíků MAM. Je to dudlík Air, který má velké otvory v límci, takže pokožka dýchá a netvoří se na ní vyrážka. Navíc už nepřijdete ani o jeden úsměv vašeho miminka 🙂
Proto o ni dnes uspořádáme soutěž! Dnes mě zajímá:
Jaké motivy by se vám na dudlících líbily? 🙂
Soutěž trvá do zítřejší 9. hodiny.
Přeji hodně štěstí!
Tatinek je myslivec a velmi se mu libi lahvicka anti-colic s jelenama, tak by byl urcite nadseny i z dudliku. Zatim jsem takovy nevidela 🙂
doma milujeme motivy hvezdicek takze asi ty a moc krasne by bylo kdyby byli ve tme viditelne a svitili 🙂
Mě by se líbilo pořídit dudlíček se znamením zvěrokruhu, ve kterém se miminko narodilo... Nakreslené motivy v nějaké vtipné a hodně barevné formě 🙂
Moc se mi líbí dudlíky s nějakým vtipným a výstižným textem. Mám ráda originální kousky a klidně bych uvítala možnost nechat si na dudlík "natisknout" vlastní text... 😉 🙂
Protože jsme takova lvi rodinka, všichni jsme totiž narození ve znamení lva, líbil by se nám dudlik s lvíčkem.
Nám by se líbil dudlík s fotbalovou tématikou😉
určitě hvězdičky, pak nějaké motivy vystihující profese a nebo fotbalové motivy, to by se líbilo dědovi 😀
Nám by se líbily dudlíky s motivem slonů ☺
Vsude jsou v nabidkach vesmes bile ci modre provedeni dudliku. My mame treba pruhledny s rybickou a ruzovy s motylkem, ale za sebe bych rada uvitala v holcicim provedeni nejakou hezkou fialovou ci cervenou (s motivem treba berusky) a v klicicim provedeni treba hraskove zelenou ci tyrkysovou...chybi mi.hlavne nejake pestrejsi barvicky, ktere jsou ted modni
Pastelové barvičky dudlíků, motiv přírody stromeček, sluníčko, kytička, duha, lištička, sedmikráska, pampeliška,....nikde jsem na nic takového nenatrefila.
Mne i manzelovi by se urcite libil dudlik se statistickym ci matematickym vzorcem 🙂
Vzhledem k tomu že čekám malou parádnici tak bych uvítala kamínky, něco třpytivého💕💞💎💎💎
Určitě by se nám líbil dudlík s pandou, tučňákem a taky se jménem prcka 🙂 A hlavně velký výběr barev jak pro holky, tak i pro kluky.
Mě by se líbily puntíky nebo pruhy. To je stylové vždy a v jakékoliv barvě 🙂
Já jsem milovnice vlků takže by se mi líbil dudlík s vlkem. A urcite bych brala jine barvy jako je fialova třeba 🙂
S datumem narozeni 😊
Mě se líbí dudlíky s měsíčkem a hvězdičkou, jen s hvězdičkama apod. Dudlík se dává na spinkání, takže tyto motivy se fakt hodí🙂 Není nad to dívat se na krásné spící miminko se spícím měsíčkem v puse.
Nějaká zvířátka, medvídek třeba, v jemných barvách. Aby se dal dudlík použít pro holčičku i chlapečka a nebyl jak "pěst na oko" oproti oblečení co má mimčo na sobě
S napisy: maly nezbeda, tatinkova holcicka, mala paradnice atd 🙂
Určitě by byly skvělé nějaké vtipné nápisy. U nás doma máme rádi kočky tak nějaký kočičí motiv. Různé druhy očiček a pusinek. To jsou asi motivy, které jsem nikde neviděla
Se jménem miminka...😉
Cerny s motivem ctyrlistku na knofliku, bily s motivem cerne kocky. 🙂
V prve rade bych vyrabela dudlicky na gumicku aby nevypadavaly. 😋 A jelikoz na materske dovolene utika cas rychleji, libili by se mi s motivem nazvu dni pondeli az nedele. Mala by mela na kazdy den svuj dudlicek a kdybych zapomnela co je vlastne za den, koukla bych se na tu nasi malou princeznu. 😊😁
S vlastní možností textu,abeceda - myšleno jako iniciálové písmenko dítka 😵 nebo s pandou, tučňákem by byly super hlavně univerzální jak pro holčičku tak pro chlapečka 🙂
Krásný den, já jsem pro jednoduchost ve všem, tedy i v dudlících - takže jednobarevné, bez zvířátek, a spíše bych zvolila barvu neutrální např. krémová, která se hodí pro holčičku i pro chlapečka ..... a je tak i vhodným dárkem, pro nastávající maminku - a spíše bych využila vychytávky typu svítí v noci.
Mně se líbí zvířátka, nejvíce sovičky a opičky 😊
nasi princezne by se urcite libil dudlik se zelvickou. Mame doma suchozemskou zelvu a mala ji miluje.
Barevné dudlíčky které ve tmě svítí 😉 motivy zvířátek
Protože jsme celá rodina blázni do železnice a všeho co s tim souvisí, tak já bych uvítala nějaké železniční motivy. Takže najít motiv s lokomotivou nebo vagónkem tak bysme neváhali a okamžitě koupili.