Milé maminky,
toto bude můj poslední příspěvek a chci vám v něm moc poděkovat za aktivitu během posledních 2 týdnů. Napsaly jste mi spoustu krásných komentářů, poslaly mnoho roztomilých fotek vašich ratolestí a sdělily mi své názory na naše výrobky. Já jsem se vám na oplátku snažila představit značku MAM nejlépe, jak umím a doufám, že se mi podařilo přiblížit vám naše výrobky. Snažila jsem se odpovědět na co nejvíce komentářů a doufám, že jsem vám předala všechny potřebné informace. Pokud však máte stále nějaký dotaz, neváhejte mě kontaktovat do zpráv a já vám ráda odpovím 🙂
Doufám, že jste si tyto dva týdny užily stejně jako já a že se ještě někdy na koníku potkáme při další akci 🙂 A také, že zůstanete věrné značce MAM 😉 😉 😉
Vaše Petra
U dcerky značka MAM neuspěla, ale uvidíme u druheho ditka 😉
Kazdopadne hodne stesti a mnoho spokojenych miminek i maminek 🙂
Milujeme MAM a zustaneme verni, i kdyz jsme nevyhrali.☺ Preji krasne dny! 😊
Jestli tedy muzu, ja bych uvitala vice pomucek-pristroju ke snadnejsimu krmeni umelou vyzivou. Mozna, ze nekomu budu pripadat zhyckana, ale krmim dceru vyhradne prakticky od narozeni a casu straveneho okolo toho je oproti kojeni opravdu hodne. Hlavne me trapi, kdyz dcerka place, zatimco jidlo pripravuju. Nevim, jestli je tech vyrobku k usnadneni krmeni tak poskrovnu z duvodu propagace kojeni? Neprekvapilo by me to🙂 Porad si rikam, kdyz by se vyrobci zamysleli, ev.poradili s maminkama, dalo by se toho hodne vymyslet, kazda minuta navic dobra🙂
@markves83 Myslim, ze by mohl byt napr. pristroj, ktery sam umeje, vysterilizuje, namicha vyzivu a ohreje na pozadovanou teplotu, popr. s nejakou mensi manualni pomoci, neco jako kavovar. Ja bych tri, ctyri tisice do takove veci urcite investovala. A urcite by se dala zjednodusit ta priprava, kdyz se jde ven a krmeni venku a pak me hodne vadi plytvani mlekem. Napadu jednoduchych na vyrobu mam hodne, ale asi se spis spojim s nejakym sikovnym kutilem a zkusime neco spolu sestavit a soupnout na trh, jestli me nekdo nepredbehne. Byla jsem opravdu prekvapena, jak malo toho je, pritom ten miminkovsky byznys dobre slape, tak nevim v cem je hacek...jestli fakt hrozi potykani se se zakony podpory kojeni?
Ale jo, vyrobky MaM kupujeme uz jedenact let, asi u nich zustaneme. 😉 Ankety i souteze byly fajn. Akorat zvazte ty bile a cerne dudliky, brala bych je vsemi deseti a urcite bych nebyla sama. 😀
Pekny cas podzimni preji.