Milé maminky,
dnes si budeme povídat o krmení dětí. MAM nabízí širokou nabídku výrobků, které vám usnadní krmení vašeho dítěte a jemu postupně pomohou naučit se samostatnému jedení. Nejprve by mě zajímalo, jaké jídlo jste svému miminku daly jako první? 🙂
V rámci imuno okénka ovesná kaše a jako regulérní příkrm si připravím dýni 🙂
U nás také mrkvička 🙂 První den se úplně beruška netvářila, další už to bylo ok 🙂
tak první příkrm byla brambora s mrkví, vidím to dodnes před očima :D
Dyne hokaido bylo prvni jidlo, hned zachutnala a pd te doby jsou vsechny dyne tutovka,ze uvidime obrazek n a dne talirku 😉
Mrkvička byla první.
U nás to byla mrkev, ale velmi rychle se to rozjelo ve všechno ostatní. Naše je prej lepší než mléko.
Není první jídlo miminka mateřské mléko?
Taky jsem začala u malého mrkvičkou. A po prvotním vykulení očí, co to jako je, se nemohl dočkat lžičky 🙂
U syna byla první mrkev od Hipp a u dcery to uděláme asi také tak. Jsou ji teď skoro 4 měsíce tak už se těšíme na příkrmy 🙂
Také jsme začínali mrkvickou a po par dnech jsem zkusila i dyni...
začaly jsme dýní
Jasne ze mrkvicka. Ta je top 😀
Jako první jídlo zatím dostává MM, ale hned, jak uteče 180 dní (už jen chvilička🙂), tak bude mrkvička, nebo dýně - oboje zakoupeno, bohužel nemám zdroj "zdravé" mrkvičky, tady v okolí je vyšší nález arsenu v půdě☹. A doufám, že se mi podaří udělat fotodokumentaci🙂
Jako první dostal kašičku z mrkve.