Milé maminky,
dnešním tématem budou kousátka. MAM nabízí dětem několik možností s chladícími částmi, masážními i zábavnými prvky.
Zajímá mě, zda vaše děti kousátka chtějí a zda mají rády obyčejná nebo právě taková, která chladí a ulevují od bolesti při růstu zoubků? 🙂
Těším se a vás v komentářích,
Petra
Chladyva meka s vybezky a hlavne kdyz sterkaji a je vic variant kousatek na jednom kusu kousatka , syn chtel jen ty co byly tak akorad do pusinky dcerka hlavne hlucne
Naši kluci žužlají furt a všechno, ale nejradši mají dřevo (vařečky, takový to na med atd.) Zajímavý je že na bolení zoubků nechtějí chladivý, ale Mikiho jsem dokonce přistihla jak olizuje teplý trubky u topení.
U nás přišly zuby brzo, máme všechno možné 🙂 nejoblíbenější je zubní kartáček, varečka, plastova lžička nebo prsty. Ty chladivé nikdy moc nechtěl...
Máme čtvero, ale dáma je nechce. Okusuje vše, nejraději moje pantofle-crocsy...
Chladivá kousátka máme, ani jedno z dětí je moc nechtělo. Nejmladší 7mi měsíční upřednostňuje dřevěné hračky 🙂
Pouziva,ale malo..asi ho to studi na rucicky
Máme ale dcera kousala vse mozne jen ne kousatko..takže u nás k nicemu..m
No naše Kačenka kousala spíše mámu, tátu a ségru ☹ to má do teďka...........ale chladící určitě také holky používaly, hlavně je to chvíli zabavilo....zkoušela jsem nějaké nechladící a s tím si spíš chvíli hrály, ale na zuby to moc nepoužívaly. Nechávala jsem je v mražáku a holky až byly větší tak tam chodily a ukazovaly, že je chtějí vytáhnout 😀 Myslím, že chladící jsou určitě lepší, když rostou zuby je to vlastně zánět - dásně horké a červené a chladící určitě uleví 🙂
U nás byly všechny druhy kousatek, ale vetsinku zaujaly ty hraci casti ale když bolely zoubky tak chladicí část se velice, velice hodila...😀
při prořezávání prvních zoubků jsme vyzkoušeli kdejaká kousátka, pak se osvědčilo značkové Curaprox, jenže pak období kousátek ustalo a teď od roku je každodenní rutinou kousání čehokoliv co je na blízku, jen curaprox už nevydrželo a i přes propagování "nezničitelnosti" a cenovou nadsazenost prcek gumu u "minikuliček v proskleném okénku" prokousl, tudíž jsme jej vyhodily...teď pátráme po dalším superkousátku, ale nejlépe nezničitelném, toto MAM jsem ještě neviděla, tak jukneme či se pozeptáme v lékárně
U nas ze zacatku misto kousatka vedl studeny dudlik 🙂
Pak se nam osvedcilo kousatko ktere mohla snadno uchopit a melo chladici cast a i nekolik ruznych povrchu, vyhrala si i chladila dasne.
Vůbec jí to nebralo
my mame doma niekolko, zatial najvacsi uspech ma MAM kruzok s takou castou co je aj ako prva zubna kefka
kusatka a chladivou castou syna vobec neberu...
U nás se muselo vydržet🙂 kousátka nezabralo a za jich doma máme mraky😉
Máme přesně takové jako má miminko na obrázku. To jsem myslela jak bude naše malá ráda kousat, ale vyhozené nemalé peníze za to. Radši žužla deku a látkové hračky. Myslím že spíš kousání do tvrdého ji pak ten rostoucí zub rozbolí 😞😭
U nás naštěstí vše okolo zoubků probíhalo bez problémů. Měla jsem dvě chladící kousátka a jedno nechladící ale s jemnými masážními výběžky. Vše zbytečně, syn to nechtěl 🙂
Malá na první zoubky měla ráda kousátko se stětinkami právě od MAm . ted už okusuje vše 😀
Vychlazená oškrábaná mrkev z lednice 😀
U nas bez uspesne..syn kousatka nesnasel
Máme kousátka spíš jako klašickou hračku ne jako kousátko.
Měla jsem koupené pro obě holky, ale ani jedna nebyla kousací a slintající typ.