Milé maminky,
dnes si spolu povídáme o jídle na výletech a procházkách. MAM vám přináší dvě šikovná řešení v podobě:
Snack Boxu, který má velký otvor, pro snadné plnění a malý otvor ideální pro malé dětské ručičky
a Misky Feeding Bowl, která se snadno drží i jednou rukou a je rozdělena na dvě praktické přihrádky pro různé svačinky
Obě misky je možné dát do mrazáku i mýt v myčce 🙂
Znáte naše praktické svačinové krabičky? 😉
I ja je neznam ale vypadaji dobre 🙂
Také je vidím poprvé a moc se mi líbí, opět velice praktická věc a hezky vypadají. 😉
@luciinka001 @verkaunka
Jsem moc ráda, že jsem vás s nimi seznámila 🙂
Kolik mají ml, či jak jsou velké?
Krasny den,misky mi unikly,ty vidim prvne,ale vypadaji moc hezky a prakticky 😉
je některá s přísavkou nebo alespoň protiskluzová?
Neznám. Design hezký, ale praktičtější se mi zdají hranaté tvary krabiček - jsou skladnější.
Tak tyto misky taky neznám. Ani jsem na ně nikde nenarazila v obchodech. To je asi zřejmě nějaká novinka, že? 😉
To rozdeleni je fakt super, do jedne casti by se dala dat zelenina, do druhe ovoce, to musim mit!
jé tyto misky neznáme ´, ale vypadají dost dobře. Asi budem muset někam na nákup 🙂
Tak snack box máme už doma, ale tu druhou jsem zatím nikde v obchodě neviděla, tak az budu mít štěstí, tak si jí třeba i pořídíme. 🙂
Moc pěkně vypadají🙂
Jo a u snack boxu oceňuji praktické víko, které se dá při konzumaci pricvaknout na dno, super vychytávka.🙂
Super novinka 🙂 neznala jsem a moc zaujalo, hodně cestujeme, výletujeme a jsme akční 😉 Kuba jídlu moc nedá a tak mám sebou vždy spoustu drobností "pod zub" jak říkala babička 😀 a praktické krabičky oceníme 🙂
Ani jednu z těchto misek neznám, ale vypadají super. Určitě pořídíme, děkuji za tip.
Vypadají parádně, mrknu po nich v obchodě 🙂
Vypadají uzasne. Asi tuším co koupíme 🙂
Paráááááda 🙂
Vubec neznam.Snad jednu vyhrajeme,druhou by jsme museli poridit braskovi dvojceti🙂
Tak se tak dívám kolik šikovných věciček ten MAM vyrábí jedním slovem-super
Neznám, ale až je budeme potřebovat, tak ráda poznám. 🙂 Zatím hojně využíváme MAM lahviček.
@babunka1 Novinka to není 🙂 Snack Box je k dostání v hypermarketech Globus a v drogériích Teta a oba výrobky jsou také k zakoupení na našem e-shopu: www.babybaby.cz 😉
do Tety chodím co týden a vůbec jsem si misek tedy nevšimla ☹ hodili by se na křupky a do druhé poloviny například na kousky ovoce/zeleniny/chléb namazaný lučinou. Jen škoda, že není v nějakých dětských motivech, například víko ve tvaru hlavy zvířátka či nějaké veselé motivy. My vozíváme se sebou boxík s pejskem z Ikey - prckovi se moc líbí
Misky vypadaji paradne 😊 Vidim poprve a budu rada kdyz je sezenu ☺
Ty vypadají skvěle ! 🙂 Na malinké dětské ručičky jako dělané 😵
Tak tyhle misky mi teda úplně unikly. A to máme doma od MAM kde co 🙂 Vypadají dost dobře. Asi předám tipy na dárky po rodině 😅