Milé maminky,
dnes vám chci představit nejnovější přírůstek do MAM rodiny. Jsou to MAM Friends neboli MAM Kamarádi 🙂
Nejsou to pouze obyčejná kousátka, ale jedná se o vývojové hračky, které podporují smyslový vývoj dítěte a stimulují koordinaci mezi zrakem a hmatem a také i jemnou motoriku. Jsou 100% bezpečné pro děti a vyrobené z přírodní gumy. Od října budou MAM Friends uvedeni na trh v České republice a děti od dvou měsíců tak mohou získat kamaráda pro každé své dobrodružství 😉
Snažíte se svému dítěti vybírat hračky, které jsou nejen na hraní, ale i podporují jeho vývoj?
Těším se na vás v komentářích 🙂
Ano, určitě hledám hračku, která má smysl, která zabaví na déle, rozvíjí. Ale moje zkušenost je taková, že cokoliv si dítě vybere samo, má stejně největší úspěch, teda alespoň u starší a ta mladší se opičí 🙂
Miluju hračky, které podporují vývoj. Holt učitelka. Vybírání hraček je něco, co si fakt užívám. Jen mám pocit, že naše dítě ožužlá, ohlodá a oslintá vše, ale kromě kousátek 🙂 Dokonce i knížka s kousacími rohy byla ohlodaná celá, až na ty rohy...
@janyna88 MAM Friends jsou trochu kousátka, ale především vývojové hračky. Do lednice je tedy vkládat nedoporučujeme.
Pokud ale máte zájem o chladící kousátka, máme v nabídce kousátka Mini Cooler and Clip a Cooler, která mají část naplněnou vodou, která přináší chladící úlevu 😉
Já se přiznám, že hračky hodně vybírám podle toho, jestli se mi líbí, jak vypadají a jak mě "baví". Samozřejmě se ale snažím hračky přizpůsobovat věku dcery i tomu, aby jí bavily. 😉
@ivulivac Dostupné budou od října, vybrané druhy v drogériích Rossmann, všechny druhy na e-shopu www.babybaby.cz 🙂
Můžu se zeptat zda půjdou také ochladit v lednici na pomoc při bolestech dásní když rostou zoubky, nebo to budou jen klasická kousatka