SOUTĚŽ o super balíček Buddy Bear!

misa_lovi
Moderátor
18. říj 2018

😍 A máme tady závěrečnou velkou soutěž 😍 o jeden opravdu krásný balíček z kolekce Buddy Bear 🐻 Jednu vítězku vyhlásíme tuto neděli nejpozději do 20 h zde ve Fóru. V balíčku s naším medvídkem se můžete těšit na:

- speciální dárek: měkoučký polštářek a dečka s motivem Buddy Bear,
- hrníček se systémem 360° o objemu 210 ml z kolekce Buddy Bear,
- dudlíky LOVI Buddy Bear o velikosti 3 – 6 měsíců,
- řetízek na dudlík LOVI Diamond,
- obal na dudlík LOVI v béžové barvě,
- měkký a praktický nákrčník LOVI.

Jak vyhrát? 🙂
Namalujte nám medvídka Buddy Bear, jak by podle vás mohl vypadat a jak by se nejspíše nejvíce líbil vašim dětem. Kresbičku nám vložte pod příspěvek a my pak společně vybereme jednoho vítěze.

🍀 Hodně štěstí! 🍀

lucmuska
18. říj 2018

Nejlepší medvědí kámoši jsou pandy, takže asi nějak takto:
🙂🐻

martinkkaa86
18. říj 2018

Jsem na kreslení antitalent, ale pokud mám nakreslit medvídka, který by se líbil mým chlapeckum, mohl by vypadat takto :

levandulina
18. říj 2018

Můj medvídek ☺

denny27
18. říj 2018

Tak my s dcerou posíláme rovnou dva BUDDY BEARY😊😊

BUDDY BEAR je kamarád,
každého má hodně rád.
Dělá radost nám i Vám,
nejvíc ale maminkám 💗😊

jozuzik1
18. říj 2018

@misa_lovi já bych jiného nedávala , myslím že tento je ideální. Nic extra barevného a přesto ho děti moc milují.....Za mě žádný jiný originál je tenhle ☺😍

nikkki
18. říj 2018

🐻

janca15l
18. říj 2018

Posilam meho veseleho Buddy Beara 🐻

effffca
18. říj 2018

Méďa podle nás😉

novauzivatelka007
18. říj 2018
zlorenka
18. říj 2018

Nejroztomilejší méďa co znám, i když my jí spíš říkáme mončičák 🙂)

klaarusa
19. říj 2018

Starší dcerka vytvořila mamince předlohu. 😊 Tak zasílám naše společné dílo. Mladši dcerka byla z mediku nadšená. 🐻🐻

sabine_
19. říj 2018

@sabine_ Buddy bear jedině s maminkou 😊❤️

sabine_
19. říj 2018
pekosek
19. říj 2018

Ač nejsem moc výtvarně nadaná, tak i dnes se musím zapojit do soutěže, když jde o tak nádhernou výhru. Miluji jednoduchost (a právě proto i dudlíky lovi) a tak moje představa byla o medvídkovi jasná (i když zrovna medvídek buddy bear mi přijde dokonalý). Ovšem jinak to bylo u syna. Před kreslením jsem mu ukázala soutěž, o co soutěžit a vysvětlila, že by se o případnou výhru podělil s bráškou.
Začala jsem kreslit medvídka a pořád od syna slyšela: ne to ne, nakreslila obrys dalšího, opět ne to ne. Tak si dokreslila medvídka dle svých představ : vzhledem k tomu, že děti dlouho po narození vidí jen černobíle, tak bych právě volila tuto variantu - medvídek bílý, okolí černé. Jenže mi to přišlo smutné. Chtělo by to okolní černé prostředí rozveselit, jenže jak, když nemám bílou pastelku? Správná kuchařinka si poradí a tak jsem použila rýži 😀 Jenže i tak přišla odpověd od syna: ne to ne. Tak že by chtěl, aby to byla holčička? Vyrobila jsem mašličku, opět ne to ne! Pak mi to došlo. Viděl motiv medvídka buddy bear na hrníčku a chtěl takového. Tak kreslení začalo znovu a konečně ke spokojenosti syna.

dzogobela
19. říj 2018

Ja nikdy moc malovat neumela, tak me moje maminka naucila malovat medvidka takto 😀 (carancu si nevsimejte, pomhala mi 2leta dcera 🙂 )

mari90
19. říj 2018
rottentocore
19. říj 2018

Asi nevyhrajeme protože je tady spoustu krásných medvídků, ale od nás takto. Holčičí verze. Pro kluky by mohl být medvídek v klobouku, s knírkem a v obleku.

hannicka32
19. říj 2018

Medvídek BUDDY BEAR, miláček všech miminek i maminek ❤ Černobílý a barevný 🙂

leniczka88
19. říj 2018

Zatím nás více zajímá papír než obrázek ale dobrou značku poznáme hned 😍

newmom17
19. říj 2018

"Brum brum" Buddy Bear, jak mu říká dcerka je náš oblíbený 😊Od malička dostává plyšáky medvídky, možná i proto, že já mám sama velkou sbírku, kterou jednou podědí 😊Když potom Lovi přišlo s novým designem, musel být nás 😊 Inspiroval mě i k nakreslení nových obrázků do pokojíčku, přikládám proto foto kresby Maruscinych kamarádů v pokojíčku, medvídek (Buddy Bear) a jeho kamarádi kočička a zajíček (i když ne tak pěkný, jako z kolekce Follow thé Rabbit) 💕

vanea
19. říj 2018

Tady náš Buddy Bear, doma mu říkáme Teddy🙂

klpoiu
19. říj 2018

Tady je uz tolik krasnych medu ze vim uz ted ze stesti sedne jinam 🙂
Ale mela sem cas tak sem si taky rada po case vzala pastelky.

matepeta
19. říj 2018

Medvidek podle nasi triletacky 😛

jarcca
19. říj 2018

Jsem dost antitalent a kreslení není zrovna moje přednost, ale co bych pro toho svýho Kulíška neudělala! ☺

zabicka121
19. říj 2018

malovali jsme s Terezkou , byla to krásná chvilka 🙂

baru2015
19. říj 2018

Malovala má 7letá sestřička.

lenkajan
20. říj 2018

Zasílám kresbu medvídka Buddy Bear, který by se líbil našim dětičkám. Kreslil ho speciálně pro ně a pro tuto soutěž náš strejda: