😍 A máme tady závěrečnou velkou soutěž 😍 o jeden opravdu krásný balíček z kolekce Buddy Bear 🐻 Jednu vítězku vyhlásíme tuto neděli nejpozději do 20 h zde ve Fóru. V balíčku s naším medvídkem se můžete těšit na:
- speciální dárek: měkoučký polštářek a dečka s motivem Buddy Bear,
- hrníček se systémem 360° o objemu 210 ml z kolekce Buddy Bear,
- dudlíky LOVI Buddy Bear o velikosti 3 – 6 měsíců,
- řetízek na dudlík LOVI Diamond,
- obal na dudlík LOVI v béžové barvě,
- měkký a praktický nákrčník LOVI.
Jak vyhrát? 🙂
Namalujte nám medvídka Buddy Bear, jak by podle vás mohl vypadat a jak by se nejspíše nejvíce líbil vašim dětem. Kresbičku nám vložte pod příspěvek a my pak společně vybereme jednoho vítěze.
🍀 Hodně štěstí! 🍀
Ač nejsem moc výtvarně nadaná, tak i dnes se musím zapojit do soutěže, když jde o tak nádhernou výhru. Miluji jednoduchost (a právě proto i dudlíky lovi) a tak moje představa byla o medvídkovi jasná (i když zrovna medvídek buddy bear mi přijde dokonalý). Ovšem jinak to bylo u syna. Před kreslením jsem mu ukázala soutěž, o co soutěžit a vysvětlila, že by se o případnou výhru podělil s bráškou.
Začala jsem kreslit medvídka a pořád od syna slyšela: ne to ne, nakreslila obrys dalšího, opět ne to ne. Tak si dokreslila medvídka dle svých představ : vzhledem k tomu, že děti dlouho po narození vidí jen černobíle, tak bych právě volila tuto variantu - medvídek bílý, okolí černé. Jenže mi to přišlo smutné. Chtělo by to okolní černé prostředí rozveselit, jenže jak, když nemám bílou pastelku? Správná kuchařinka si poradí a tak jsem použila rýži 😀 Jenže i tak přišla odpověd od syna: ne to ne. Tak že by chtěl, aby to byla holčička? Vyrobila jsem mašličku, opět ne to ne! Pak mi to došlo. Viděl motiv medvídka buddy bear na hrníčku a chtěl takového. Tak kreslení začalo znovu a konečně ke spokojenosti syna.
"Brum brum" Buddy Bear, jak mu říká dcerka je náš oblíbený 😊Od malička dostává plyšáky medvídky, možná i proto, že já mám sama velkou sbírku, kterou jednou podědí 😊Když potom Lovi přišlo s novým designem, musel být nás 😊 Inspiroval mě i k nakreslení nových obrázků do pokojíčku, přikládám proto foto kresby Maruscinych kamarádů v pokojíčku, medvídek (Buddy Bear) a jeho kamarádi kočička a zajíček (i když ne tak pěkný, jako z kolekce Follow thé Rabbit) 💕
Nejlepší medvědí kámoši jsou pandy, takže asi nějak takto:
🙂🐻