Kdy začít s krmením z láhve? Na to naštěstí neexistují žádné tabulky. Některé maminky musí k lahvičkám přistoupit ihned po narození miminka, jiné až v průběhu kojení a některé dokonce až po odstavení děťátka. Kojenecké láhve LOVI mají tvar savičky, který připomíná maminčinu bradavku. Kanálky uvnitř savičky přesně kopírují laktační kanálky v prsu. Měkký a nezávadný silikon savičky se prodlužuje stejně jako bradavka maminky, takže lahvičky nenarušují sací reflex miminka – lze proto krásně zkombinovat kojení s krmením z láhve
Oceníte určitě také odvzdušňovací systém SuperVent, díky kterému nebude vaše miminko trápit dětská kolika. Zkrátka není láhev jako láhev Používáte naše LOVI lahvičky? Jste spokojené?
Používám lahvičky LOVI, které byly k sadě u odsávačky na mléko LOVI. Používám u kojeneho dítěte na podávání čaje. Chvilku trvalo, než se naučil pít z lahvičky, protože je to jiné sání než z prsa. Ale kojení nám to nepokazilo. Jsem spokojená
Zatím jsem nevyzkoušela, ale po pozitivních recenzích, které tady na značku LOVI čtu, to mám v plánu. Mrňous je závislák na kojení a ačkoli mu už bude 8 měsíců, zatím nám nechce z lahviček vůbec pít. Už jsme jich vyzkoušeli několik a bez velkých úspěchů
Vcera jsem si poctive precetla recenze z testovani tady na mk a jednu minimalne si "do foroty"koupim
@sunflowerr Děti si určitě musí zvyknout i na silikon....a pak je to fajn, že se dá vše kombinovat Moc děkujeme!
@makynaeliska Super! Ty testování jsou super, protože testují maminky a řeknou vše detailně Vyzkoušejte a uvidíte
používala jsem u obou dětí, když jsem potřebovala odběhnout. obě ji hned přijmuli, ale nijak nám to nepokazilo kojení!