Krásné odpoledne! Mezi maminkami jsou asi nejznámějšími produkty naše silikonové dudlíky LOVI 😍👶 Mají nádherné designy, ale hlavně dynamická gumička připomíná maminčinu bradavku a silikon se prodlužuje a smršťuje dle rytmu sání vašeho zlatíčka. Navíc nedeformuje zubní patro ani dásně miminka a velmi dobře se odvzdušňují. Chráníme tak sací reflex miminek 👍 Kdopak už vyzkoušel dudlíky značky LOVI? Přidáte fotečku? 📷
My bohužel fotku nepřidáme, malá mi odmítala jakékoli dudlíky, všechny těch od LOVI. Ale naději vkládám teď do druhé dcerky, která se za pár měsíců narodí, že se jí budou vaše dudlíky líbit 🙂 A bude s nima vážně frajerka 🙂
@makynaeliska Naše úžasná Retro kolekce 😉 Dobrá volba!!! A kdy se miminko narodí? 🙂
@misa_lovi no termín mam 11.11,tak snad 😊Jinak z tehle kolekce mame i ten hrnek 360 super je 😉
@makynaeliska Držím pěsti!! 😉
U syna jsem měla dudlík lovi retro kolekce. Miluji na loví dudlicich jejich široký výběr z designu. Vždy se nemůžu rozhodnout jaky vybrat. Nyní mám pro druhé mimi nachystaný buddy Bear.
My dostali kdysi dudliky od tety lovi do porodnice ale fotky s nim nemame
@pomoztekacence To vůbec nevadí 😉 A vyhovoval miminku?
@misa_lovi ano vyhovoval i mamince