Když se v LOVI řekne RETRO, tak nás napadne návrat do let minulých, ale také Francie, knírky a dámské barety – zkrátka krásná designové kolekce RETRO 🙂 Dynamické silikonové dudlíky pro malé princezny i hrdinné prince ve velikostech 0-3, 3-6 a 6-18 měsíců, ale také praktické řetízky s motivem Paříže. V kolekci objevíte první tréninkové hrníčky o objemu 150 ml pro děti od 6 měsíců. Těšit se můžete i na oblíbené hrníčky s unikátním systémem 360° o objemu 210, 250 a 350 ml. Jakpak se vám naše RETRO kolekce líbí? 😍
Detailně si jí můžete prohlídnout na našem e-shopu: http://bit.ly/kolekceRETRO
Retro mě napadne černobílá televize u babičky jak jsme byli malí a ona měla špatný signál, šel jen večerníček a zprávy a Dallas teď nevím jaký program to byl, ale jelo jen to a občas to vypadlo 😂
Jinak další co miluju retro jsou různé vzory barevné, svetry s večerníčkovými postavami 👍 jsem ročník 1980 těch vzpomínek je hodně, třeba lampionove průvody první Maj 🍀👍😂
Já si vždy pod pojmem retro představím svého oblíbeného piskaciho pejska kterého mají i me děti po mně na jedle mydlo kdy jsem si ho jednou u babičky spletla s opravdovým mýdlem ,doběhla na zahradu a měla jsem všude pěnu u pusy :D na starou černobílou televizi u babičky která neustále jen přeskakovala ,chrcela ,vypadávala a jelo jen pár programu ,babička vždy do ní vzteky bouchala :D pak je vzpomínkám na retro patří pro mě promítačka DIAX kterou máme zachovalou a já si s dětmi teď ráda u ní vypravim pohádky a děti to mají moc rády .A naposledy nesmím zapomenout na můj oblíbený film S tebou mě baví svět na ten jsem jako malé dítě dokázala prý koukat 20x dokola za den
Samozřejmě těch zážitků a retro věci je spousta .Byly to úžasné časy a rada vzpomínám u fotek ,videí velmi často po boku svých rodičů a teď i se svými dětmi
taky jsem ta dříve narozená a ráda se dívám na ty klasické filmy a v paměti lovím své vzpomínky na dětství, co bych dala vrátit se aspon na týden do té doby a užívat vše retro žádný mobily, televize celej den, panenka kočárek, koupání u řeky kde bylo asi 20dětí různého věku a ani jeden dospělí, v zimě zamrzlé antukové hřiště mezi panelákama, hmmmm škoda že to naše děti nemohou okusit, přišlo mi to svobodnější. Na sídlišti cca 50 dětí venku a furt bylo si s kým hrát. No mohla bych vzpomínat celou noc 🙂
Já synovi pořídila tenhle "retro" dudlík 😊 jinak me se vybaví dětství a chalupa mého dědy, která byla plná úžasných starých věcí, stare masivní talíře, plechačky, skleničky od hořčice na pití, dřevěné loutkové divadlo, staré bublifuky, gumové žabky, těžké plyšové hračky s pohyblivými končetinami a hlavami, starý kočárek Liberta, plechová točící káča😊 je toho spoustu a mrzí mě, že uz ty věci nejspíš neuvidím.
@mrnousek121 Úplně souhlasím....lítali jsme volně po venku a vraceli se snad až na večeři, hráli vybišu, skákali přes gumu, pak večerníček a spát. A naši pak koukali na Dempsey a Makepeacovou se slovenským dabingem 🙂 Máte pravdu, že to byla paráda a taky bych to této generaci aspoň na chvilku přála...❤
Je pěkná .Je to návrat do minulosti.Kde všechno bylo kvalitní.A nebyla uspěchaná doba.
Když se řekne retro? To se mi toho vybaví spousta, mně jako sběratelce a obdivovatelce panenek tedy hlavně značky jako Gumotex, Hamiro nebo Igra, a jde-li o miminka, pak pletené soupravičky namísto moderních džín (přijde mi, že v nich nevypadají miminka "miminkovsky"). Ale pokud jde o dudlíky, rozhodně si jako první vzpomenu na chrastící dudle, a svým novorozeným dvojčátkům jsem pořídila klasické kytičky - vyhovují jim nejvíc 🙂
Jinak "retro" kolekce Lovi je sice pěkná, to souhlasím, ale jako retro mi nepřijde...žádné retro tam nevidím. Čekala jsem retro tvar dudlíků nebo lahviček...mmch, klasické skleněné lahve s úzkou savičkou používáme taky, i když s moderními silikonovými savičkami 😉
Me to teda jako retro nepripada vubec...jsou sice hezke ale ne retro
@rybarka211 vsechno nebylo kvalitni a rozhodne nebylo tolik produktu na trhu,moc si tu minulost idealizujete 🙂
@zelenaesmolda Je to můj názor .Vám ten váš neberu.
Za mě musím říct, že mě více dostala klučičí verze, přijde mi více "šmrncovnější". Ale klip a lahve s motivem Francie je top. 😍