SOUTĚŽ: Který přípravek máte z řady Linola nejraději a proč?

simi_linola
14. led 2016

Podělte se s námi o to, který Linola přípravek máte nejraději a jednoho z vás odměníme novinkou v řadě Linola - krémem na ruce Linola Hand.

aninousek
14. led 2016

Olej do koupele

petra_pf
14. led 2016

Těžké soutěžit, když přípravky doposud nepoužívám, ale podle konverzace posledních dní bych ráda vyzkoušela šampon linola.

mkrelo
14. led 2016

U nás je oblíbené tělové mléko pro péči o pokožku a ruce,a to proto,ze se hezky roztira, nezanechává mastné fleky, nemáme po ni vysušenou pokožku, ale krásně vláčnou. ..

roseinka
14. led 2016

Pro malou od narození používám Linola Obad. Měla atopický ekzém, tak nám to doporučila doktorka. Krásně voní, malá už problém s ekzémem nemá, ale používáme ho dál. Chystám se i na šampon. 🙂

lucifereeek
14. led 2016

Olej do koupele 🙂

ciusinka
14. led 2016

U nas je to Linola Lotion,ma skvelu konzistenciu,lahko sa rozotiera a zanechava pokozku hebku a okrem toho aj naaadherne voni 🙂Ta jeho vona mi velmi pripomina moje detstvo,musela som vtedy pouzivat nejaku kozmetiku s podobnou vonou a teraz ked si privoniam k Linola Lotion,uplne samu seba vidim ako dieta v tabore 🙂

p_ch
14. led 2016

od narození jsem jsem děti koupala v Linole- nádherně voní, miminka byla heboučká a jejich citlivá pokožka byla bez vyrážek... všem kamarádkám doporučuji...

kh
14. led 2016

Ja mam nejradeji olej do koupele. Doporucila mi jej pediatricka na atopak pro syna. Ja sama jej zkusila asi az po pul roce, když jsme linolu resily s kamarádkami. Obe prohlasily, ze ji tez pouzivaji i pro sebe. Zkusila jsme to a olej mi krasne zjemnil suchou a hrubou kuzi na stehnech a lytkach. Krome toho pouziavme i další výrobky a občas je synovi "ukradnu". Osobne mam velkou radost z novinky - kremu na ruce.

rezetka
14. led 2016

Obě moje děti používají olej do koupele. V tomto směru opravdu není nic lepšího. A navíc mi to evokuje miminkovskou vůni 😀

p_ch
14. led 2016

@rezetka souhlasím!!

fouskovi
14. led 2016

S linolou jsem se zatím setkala jen s jedním výrobkem a to se sprchovou emulzí a s tou jsem velice spokojená.

janadano
14. led 2016

LINOLA kozmetika je super vec, vybrať jednu najlepšiu je ťažké,
u mňa jednoznačne LINOLA LOTION,, lebo sa krásne roztiera a vonia
u mojich dcér LINOLA šampón, lebo očká neštípe
a vlásky krásne na česanie sú,
ale najlepšie je , že LINOLA si našla miesto aj u môjho manžela
a pomohla mu na ekzém , ktorý ho trápi na brade a lícach,
natiera si to LINOLA Face a veľmi spokojný s tým náš tatino je,
preto Ti LINOLA veľká vďaka patrí, že si.
LINLA Hand by bolo super vyskúšať, možno sa to podarí? Uvidíme.
Zatiaľ krásny deň všetkým prajeme

zimkova
14. led 2016

U nás je neoblíbenějším výrobkem řady Linola šampon. Je opravdu šetrný k dětskému tělíčku a vlásky po něm, i když je bez parfemace, tak krásně až zvláštně voní. Používám ho také. Mám strašně suchou pokožku hlavy a často se mi tvoří lupy. Šampon mohu jen a jen doporučit. 🙂

S Linola my spokojení jsme,
po šamponu hezky voníme
a hlavičky nás nesvrbí.
Šampon půjčujeme i mamince,
také s ním spokojená je.
Hlavička ji nesvrbí ani lupy nemá,
to si libuje.
Kudrnaté vlásky máma má,
a šampon jí dodává, jak říká,
vláskům lesk.
Potom kudrlinek máma má
a radost ze všech nejvíce má tatínek.
Všichni mu pak voníme po Linole
šamponku, tatínek ho také chce,
aspoň kapinku.

mrkew
14. led 2016

Telove mléko top 1

kaca08
14. led 2016

U nás je to Linola šampon. Viky měla po narození seboreu v hlavičce a tento šampon moc pomohl.

kalkulantka
14. led 2016

Linola Lotion - moc hezky voní a krásně se maže. Šupinky na kůži jsou hned pryč a je krásně hebká 😉

brixavonpavli
14. led 2016

Používáme Linola fett olbad a máme pro něj náš název...koupeme se s Mastňákem (název odvozený podle mastných ok na hladině vaničky) 🙂 Ale je super, Elí má ekzémky a dost nám to pomáhá 🙂 Dostali jsme na něj tip od Mudr. 🙂

xboax
14. led 2016

Linolu používame od 3 mesiacov našej dcérky, keďže mala ekzém a nič iné nepôsobilo tak dobre, ako Linola. Máme Linola Dusch und Wasch, Linola Lotion, Linola šampón, aj krém na tvár. Po úspechu u malej som to začala používať aj ja, pretože mám lupénku. Už som ani nedúfala, že nájdem vhodnú kozmetickú radu na celkovú starostlivosť o pleť a pokožku a aha, LINOLA bola to správne riešenie. Nakoniec to vlastne používa naša celá rodina, keďže všetci dostali na Vianoce Linola balíčky 🙂 A sú spokojní 🙂 Ďakujeme a hlavne buďte stále na trhu s tak kvalitnými výrobkami.

verkaunka
14. led 2016

Ahoj, osobně nekupuji, ale pro kamarádku kupuji často šampon a tělové mléko, jsou spokojení se všemi přípravky Linoly....

makulinecka
14. led 2016

Hezký den, pro nás jsou top tři výrobky od Linoly. Je to koupelový a sprchový olej, krém na tělo a obličejový krém. Moc nám pomáhají jako doplňková péče o atopickou kůži naší dcery. Hlavně nezaměnitelná vůně Linoly je naprosto úžasná a už napořád ji budu mít spojenou s dětstvím mé dcery i se spoustou pěkných chvil, které spolu zažíváme.

bimmka
14. led 2016

Určitě sprchový a mycí gel, zvláště teď v zimě, kdy jsme všichni jak sušenky. Na krém na ruky se musím hned zeptat v lékárně, protože s ochlazním na ruce šíleně trpím a už nevím, čím promazávat.

pavlikovarenata
14. led 2016

U nás vede olej do koupele, moc to s kosmetikou nepřeháníme, ale olej do koupele je moc fajn 😉

princeznaj
14. led 2016

Používáme Linola olej do koupele, který nám pomáhá udržet kůžičku bez podráždění a ekzému 🙂 nyní už jsme ve fázi, kdy jen udržujeme 🙂 všem vřele doporučuji 😵

indyn
14. led 2016

Olej do koupele,šampon a intenzivni krem....super kremecky. A jelikoz mohe mensi se stale moc skrabe a drhne je toto jasnou volbou a vzdy me podrzi.

jija
14. led 2016

olej do koupele a šampon, jiné synovi nevyhovovaly, a super je že nám vždycky dlouho vydrží

indyn
14. led 2016

Šampon a olej do koupele....jelikoz Mam dve holcicky a kazda ma jine potreby tak starsi pouziva avyhovuje ji sampon a mladsi zase kvuli svoji citlive pokozce vyhovuje olej do koupele 🙂

eva201106
14. led 2016

my používáme od narození olej do koupele a není potřeba nic dalšího na mazání 🙂

pmikesova
14. led 2016

Tezke vybrat jeden. Mame olej do koupele a sampon a oba vyrobky jsou super. Ted se chystame koupi jeste telove mleko. A i pres pocatecnim manzelovo kouleni oci nad cenou, jsme radize nam tato znacka byla doporucena. Malemu moc pomohla. Nejvice tedy zatim vyuzivame ten olejicek do koupele.

jankaks
14. led 2016

Za mňa je to jednoznačne šampón ... Ten vyhrava...

kupcovci
15. led 2016

Urcite linola fett olbad jednicka 🙂