Jak se vám líbí olejová přísada do koupele Linola Fett Ölbad?
U nás doma je přísada srdeční záležitostí, protože právě ona byla první, kterou jsme vyzkoušeli a po dlouhé době jako jediná začala zabírat na dcerčin ekzém. Rada si přečtu i vaše názory či postřehy a jednoho z vás odměníme Linola figurkou. 🙂
Dostali jsme od známého pediatra a musím říct, že dítko bylo krásně vláčné, akorát známá říkala, že jej pak udržet je hrší jako chytání ryby do ruk
Já jsem z ní nadšená. Myju si s ní ruce, protože mám na jednom prstu vyrážku, kterou se mi díky tomu daří držet celkem na uzdě (Nic nepomáhá natrvalo, stačí jednou umýt nádobí bez rukavic nebo i jen krájet syrové maso a je to zpátky...), a malé ji dávám do koupele a má i díky tomu krásnou kůži a nikdy netrpěla na žádné ekzémy, pupínky, opruzeniny, atd. Pro mě je tahle olejová koupel skoro zázrak. 🙂
My se s Linolou teprve seznamujeme. Olejovou přísadu do koupele používáme pár dní a zatím tedy super 😀
My pouzivame olej do koupele cela rodina,pac mame vsichni suchou pokozku a vzdycky po vane nas kousala cela kuze a tvorila supinky,olej jsme dostali od babicky a je po problemu. Takze pro nas jednicka a babi aspon vi, co kupovat kdyz nam chce udelat radost ;)
Používáme do každé koupele kůže se krásně zklidní zrovna jsem si přinesla z lékárny 😉
Včera jsem byla s dcerou u dětské lékařky, jelikož se jí začala dělat suchá kůže na ručičkách, tak nám doporučila tuto koupel a ještě krém,. Včera jsme hned koupily a použily a vidím trošku zlepšení, tak doufám, že nám Linola opět pomůže jako šampon na seboreu 🙂
U nás jede pořád, první dcerka ji dostala na ekzém zhruba ve 3 měsících a po pár dnech byl klid a u druhé dcerky jsme začali používat hned od narození, pěkně voní, zvláční celou kůži a neumím si bez ní už naše koupání ani představit, jěště máme i krém, ten taky využíváme, jsme spokojení 🙂
Má cenu to psát? 😀
Miluju ji! Není nic lepšího. A jak voní! 😵 😀
Je to muj nejoblibenejsi rodukt od Linoly.
Akorát mi vadi lahvička - konkretne odmerka na vicku - je to dost neprakticke, i když se odmerka umeje, zustava uzaver kluzky. Navrhovala bych jen jednu věc - odmerka primo ve vicku. U nas to pak prakticky dopada tak, ze neodmeruji a rovnou strikam do vany lahvicky 🙂
No to je to nejlepší co máme, zrovna si jdeme odpoledne vyzvednout recept na novou. Opovažte se ji přestat vyrábět 😀
@misisule Používáme šampon Linola a ten jí nejvíce pomohl. Měla pomalu celou hlavu pokrytou krustou seborei, po používání Linola šamponu jí to zmizelo až na pár malých kousíčků (cca 7 ks o velikosti 1x1 mm). Stejný problém jsem měla u syna, tomu se to pořád vracelo, ale okolo 4 roku to samo od sebe zmizelo a teď v 6ti letech pořád bez seborei. Držím palce, aby se Vám také podařilo se zbavit seborei. Zjistila jsem, že každému pomáho něco jiného. Kamarádky malá používá šampon od Biodermy a ten jí pomohl, Linola ne.
Hezký den, u nás jeden z nejoblíbenějších produktů vůbec. Koupání si bez něj nedovedeme představit. "Linoláčkový ojej" jak říká moje dcerka nesmí chybět. A to kouzlo, když se nalije do vody, to ji asi jen tak neomrzí 🙂
neznám,ale ráda bych vyzkousela vse co me konečně zbavi exému na rukách 😉
Za mě je to výborný produkt krásně promastí a nevysušuje pokožku
Už jsem tu nadšeně popisovala v jiných Linola diskuzích/soutěžích zkušenosti s olejem do koupele, ale klidně napíšu ještě jednou, olejíček nám předepsala pediatrička, Lucka měla hodně suchou pokožku a za krkem ekzém. S Linola olejíčkem za nás opravdu absolutní spokojenost, dcera má pokožku promaštěnou, ale ne vyloženě mastnou, nešpiní se mi oblečení, prostěradla.... A hezky voní. Ač je olejíček hlavně pro dceru, někdy se do něho "naložím" i já.
Jen, jak tady psala předemnou jedna "maminka koníkovka", také bych dala odměrku přímo na víčko - přiznám se, že my moc neodměřujeme, a dávám tak "přiměřeně, přiměřeně" 🙂
je to výborný krásně promastí a nevysušuje pokožku 🙂 😉
Dostavali jsme ji na recept u obou deti, ktere trpely na ekzemy. Krome toho, ze fakt pomaha, uzasne voni 🙂
Radšej uprednostňujeme sprchu, ale raz za týždeň deťom napúšťam vanu. Linola Fett Ölbad je super, deti po nej majú krásne premastenú pokožku. Páči sa mi i jej voňa a priznám sa, že si občas od nich niečo požičiavam 😀. Len to kúpanie je pre mňa na nervy, pretože deti sú klzké ako kapríci a keď vo vani blbnu, tak mám strach, že si ublížia.
Nás olejíček zachránil od ekzému hned po příjezdu z porodnice. Stačilo pár dní + promazat fett krémem a malý byl zase krásnè a spokojené miminko. Červené fleky výsledly a svědění ustalo. Takže na Linolu nedáme dopustit a rozhodně ji nad kdy za nic na světě nevyměníme 🙂 Linola je člen naší rodiny 🙂
Když ty holky tady tak čtu, tak se mi ten olejíček líbí už teď moc 🙂
Je skvělá, doporučila mi ji kamarádka pro mimi a já si sem tam kapicku taky ukradnu z lahve.
Ahoj, mám moc ráda přísady do koupele, a malá to má asi po mně...Linola Fett Ölbad neznám, ale kdybych jí měla, tak vyzkouším ráda...
Ahoj, zatím používáme jinou značku olejové koupele, ale určitě rádi vyzkoušíme Linola Fett Ölbad. 😉
neměla jsem zatím tu čest, ale určitě ji koupím sestřenici jako dárek pro čerstvě narozené miminko🙂
Přesně tuhle tu samou nám poradila naše Mudr. malý měl pořád suhá zádíčka a čelo. Pořád se loupal a já říkala, že je jak sušenka taky takový drobivý 🙂 Používáme jí už delší dobu vždy do vany při koupání. Starší dcerka ji chce při koupání taky, prý potom voní jako miminko. My jme s ní spokojení a malýmu se zádíčka i čelo spravilo a má pokožku krásně jemnou. Za nic bych už Linolu nevyměnila.