SOUTĚŽ: Chtěli byste vyzkoušet přípravky Linola?

simi_linola
21. led 2016

Milé maminky, neměli jste ještě tu možnost vyzkoušet všechny Linola přípravky? Podělte se s námi o to, který produkt byste rádi vyzkoušeli a proč? Jednomu z vás produkt pošleme novinku v řadě Linola - Linola Hand.

Celkový přehled Linola produktů najdete i na naší stránce http://www.linolaprodeti.cz/prehled-produktu

kh
21. led 2016

Hodne produktu Linola pouzivam, ale ja osobne bych rada zkusila novinku Linola Hand a pro syna Linola Fett, jelikož maminky zde si tento produkt v diskuzích a soutěžích při dnech s Linolou hodne chvali na atopicky exem, tak jsem na nej zvedava 🙂 My zatím používáme Linola Lotion.

kami1984
21. led 2016

Já bych moc ráda vyzkoušela Linola Fett Ollbad, cela rodina se rada koupe, navic ted v zime je kuze sussi a sussi a nebylo by to spatne. Zvlaste ja, jako atopik bych uvitala treba vzorek a apokud bude vse dobre, rada koupim cele baleni.)) A pokud me nevyberes, nevadi, minimalne krem na ruce si jeste koupime, manzel pracuje manualne venku a je porad suchy jako papir a tohle mu urcite moc pomuze 🙂

cukrik123
21. led 2016

ráda bych vyzkoušela LINOLA HAND. manžel má velmi hrubé a popraskané ruce od práce a z toho důvodu se bojí pohladit naše maličké broučky aby je nepoškrábal. hodně mě to mrzí a já vidím že i jeho. vykoušeli jsem snad všechno co jde ale nic zatím nezabralo. Třeba Linola pomůže 🙂

petra_pf
21. led 2016

Hodně jsem nalomená s Linola Fett Ölbad, maminky tady si to chválí 🙂 A také ten šampón, o kterém jsme se bavily dříve. Ale suché ruky jsou teď v zimě také aktuální. Když se tak nad tím zamyslím, měla bych se s holkama namazat od hlavy až k patě :D :D

kupcovci
21. led 2016

ja som este nemala moznost vyskusat linola hand kedze je to novinka na trhu ,som nan velmi zvedava ale urcite bude dobry kedze aj na ostatne vyrobky od linoly nedam dopustit 🙂

bimmka
21. led 2016

Určitě bych chtěla vyzkoušet novinku na ruky a nejspíš taky vyzkouším, jen se dostanu do většího města, potže moje ruky trpí nejen častým mytím kvůli dětem, ale teď v zimě obzvlášť. Manžel by rád určitě využil tělové mléko, protože si pořád v zimě stěžuje na suchou a citlivou kůži a jako ekzematik by o jistě uvítal. Naštěstí děti s pokožkou, musím zaklepat problémy zatím nemají.

zachrpe
21. led 2016

Ještě jsem neměla možnost od vás vyzkoušet nic, budu to muset napravit 🙂 V mém okolí je docela problém sehnat výrobky této značky :(

panihk
21. led 2016

Ráda bych zkusila šampon Linola, protože nás celou rodinu docela trápí suchá pokožka hlavy. Hlavně teď v zimě, když jsme pořád v čepici. A nemůžu stále najít nic, co by nám všem vyhovovalo.

victress
21. led 2016

ráda bych vyzkoušela cokoliv z řady Linola, zejména Linola Hand nebo Fett 🙂

ciusinka
21. led 2016

Ja by som velmi rada vyskusala Linola Face,hlavne v tomto studenom pocasi 🙂Pouzivame uz Linola lotion a Linola fett,preto by sme radi vyskusali aj tento vyrobok 🙂A samozrejme aj Linola hand by som velmi rada vyskusala,nakolko v poslednych mesiacoch mavam velmi suche ruky a vystriedala som uz X kremov a ziadny mi zatial na dlhsiu dobu nepomohol,preto som zvedava,ci by Linola hand pomohla 🙂

simi_linola
autor
21. led 2016

@zachrpe to mi je ľúto :( ani u nás ešte nemajú veľa vecí ihneď k dispozícii, ale stačí keď ich poprosím, oni mi ju objednajú a hneď na druhý deň si ju môžem vyzdvihnúť 🙂 Dokonca ak nemám cestu do mesta, tak im len zavolám a poprosím ich aby mi ju na druhý deň nachystali a už sa po ňu len zastavím 🙂 🙂 Držím palce, aby sa ti čo najskôr podarilo vyskúšať a aby si bola spokojná 🙂

kalkulantka
21. led 2016

Určitě bych ráda vyzkoušela Linola Hand. Je to novinka a hlavně letos jsem prvně objevila pocit suchých rukou, kterého se nemůžu zbavit. Dřív jsem používala krém na ruce jen po práci (mytí nádobí, vytírání atd.) a teď bych si ruce potřebovala mazat pořád ☹

pmikesova
21. led 2016

Na malého od narození používám linola fett ölbed, byl nám doporučen v porodnici, cca od dvou měsícu nám pediatrička doporučila linola šampon, kvůli loupající se hlavičce (vím že se to nějak jmenuje ale nemužu si ted vzpomenout) každopádně šampon pomohl. Včera jsem objednala v lékárně linola lotion, takže zítra vyzkoušíme 🙂 Jsem s výrobky linola velice spokojena a postupně ji asi nakoupím i pro ostatní členy rodiny, nejen pro prcka. Momentálně koukám na vaši novinku, manžel má ruce jak šmirgl, tak by to možná pomohlo.

sarka49
21. led 2016

Simi, ráda bych pro dceru vysoutezila Linola Fett, má citlivou pokožku. Zatím se koupe s olejickem a používá na promasteni kokosový olej. Ale asi by to chtělo změnu, ráda bych vyzkoušela něco nového a reakce má Linola Fett jsou jen pozitivní. Dekuji 🙂

merpa
21. led 2016

Dobrý den,přiznám se,že od značky Linola jsem nikdy nic nezkusila a ani ji neznám.Každopádně je zde hodně vychvalována a tak zřejmě zkusím nejprve na sebe a popř. i na své miminko,které jen tak něco nesnese,má sklon k atopickému ekzemu a na spoustu i když přírodních přípravků reaguje. Koukla jsem na stránky Linola a těžko říct čím začít,rozhodně mě láká celá dětská řada....tak hurá do toho 🙂

kvjetuska
21. led 2016

Ještě jsem neměla možnost tyto výrobky vyzkoušet, neboť čekám svoje první mimi. Z výrobků mě zaujala olejová přísada do koupele Linola Fett Ölbad a také šampon 🙂 Ty bych ráda vyzkoušela, aby bylo mimi spokojené a zdravé 🙂

rezetka
21. led 2016

@simi_linola Milá Simi,
po skvělých zkušenostech s olejem, bych ráda vyzkoušela i Linola Shower and Wash
Sprchový a mycí gel pro tělo, ruce i obličej. Obě moje děti totiž mají velmi suchou, šupinatou pokožku a pokud je umývám v běžně dostupných kosmetických produktech, nedělá jím to dobře. Už jsme toho vyzkoušeli dost, Linolu mycí gel ještě ne, proto by on byl moje volba a spolu s Linola olejem by to určitě byla pro jejich pokožku lahoda! 😉

fouskovi
21. led 2016

Já bych ráda vyzkoušela šampon neboť s olejovou přísadou jsem velice spokojená 🙂

verkaunka
21. led 2016

Ahoj, sama zkušenosti nemám, kupuji občas pro kamarádku...ale ráda bych vyzkoušela Linolu. Mám hodně suché ruce a popraskané rty, tak by se něco účinného určitě hodilo...

pavlikovarenata
21. led 2016

My bychom rádi vyzkoušeli šampón, běžné dětské šampóny dráždí naše děti i mě do očí a tady byl vychvalován, takže ten časem, až dojde ten co máme, prubnem 😉

avori
21. led 2016

Ahoj, bohužel jsem ještě neměla možnost kosmetiku Linola vyzkoušet. A ani jsem tuto značku neznala, seznámila jsem se s ní až zde na MK. Samozřejmě jsem se koukla i na vaše stránky. Maminky ji zde velmi chválí, tak ji také vyzkoušíme. 🙂

nefertiti20
21. led 2016

juu, já bych uvítala olejovou přísadu do koupele..🙂

makulinecka
21. led 2016

Hezký den, Linolu používáme, ale moc by mě zajímala novinka krém na ruce. A jestli voní zase tak krásně, tak ten musím mít 🙂 Ještě jsme také nevyzkoušely Linola shower and wash, no máme ještě co napravovat.

nikolab20
21. led 2016

Já bych moc ráda vyzkoušela cokoliv od značky linola. Nikdy jsem se s ní nesetkala a proto bych ráda porovnala s ostatními značkami

zimkova
21. led 2016

Dobrý den všem maminkách,
které suché ruce mají.
Jak tak čtu a vidím, spousta
z nás Linolu doma mají.

My máme šampon, Lotion,
a taky krém na tvář, na ruce však
nic nemáme, ale ruce suché máme.
Rádi bychom zkusili, tento výrobek,
padne-li nám o oka, koupíme ho hned.

Děkujeme za možnosti, s Linolou teď soutěžit,
Linola a její krémy jsou teď velký hit. Některé
výrobky jsou i léčiva a ostatní kosmetika, to je
tedy super věc vědět o linole víc. 🙂

anehap
21. led 2016

S výrobky Linola zatím zkušenost nemám, ale celkově se snažím pro dcerky kupovat "šetrnější" přírodní kosmetiku - zejména z lékárny. Jsem ráda za vzorky, které někde nabízejí....
Pro starší dcerku bych moc ráda vyzkoušela šampon - má hodně dlouhé kudrnaté vlásky, doslova prstýnky, vypadá to krásně, ale každé mytí a následné česání je boj, proto bych jí to ráda zpříjemnila a našla pro ni něco kvalitního 🙂 😵
A pro sebe bych ráda vyzkoušela krém na ruce, mám suchou pleť a obzvlášť teď v zimě mi ruce hrozně praskají až do krve, přestože se mažu často - tato novinka by mě moc zajímala 😉

barinkas
21. led 2016

malé se před asi 3 týdny udělal ekzém, na rukou a nohou. První jsme dostali mastičku, nepomohla, další kapky, taky ne, teď sirup, tak snad do třetice už to zabere. Takže bychom rádi vyzkoušeli cokoliv, co by mohlo pomoci....

Pro mě krém na ruce, bez rukavic se ven nehnu, praská mi ze zimy kůže na prstech, vyzkoušeno vše možné, od modré indulony po krémy z lékárny a úspěch nic moc ☹

janicka1424
21. led 2016

vyrobky používame, do budoucna ještě vyzkoušíme asi šampon,

jana_ester
21. led 2016

Vyzkoušela bych Linola Hand, protože na rukou mě nejvíce trápí ekzém. Vadí mi snad všechno - zima, voda, kosmetické a čistící přípravky. Bez krému nebo masti a bavlněných rukaviček už jdu spát jen výjimečně. Zaujal mě ale i Linola Shower and Wash, ten by se hodil i pro miminko, pokud po mně zdědí atopicý ekzém.

markysek2
21. led 2016

vyzkoušela bych ten šampon, jestli pomůže synovi od těch stroupků a lupů ve vláskách , co se mu dělají každou zimu ...ještě jsem se do lékárny nedostala , ale krémík na ruce by se hodil 😀