Napište mi, jaké procedury by podle vás žádná žena neměla v péči o sebe vynechat 🙂 Bude to vytrhání obočí, pravidelná pedikúra nebo třeba krémování obličeje a krku? Na kterou z těchto nebo jiných činností se snažíte nezapomenout vy a dáváte si na ní záležet?
Neměla by zapomenout mít čas na sebe a nebýt jen mámou od dětí. Ale rozhodně by se nikdy nemělo zapomínat na základní hygienu, čisté zuby a umyté vlasy. Upravené ruce jsou také základ.
Ja si docela potrpim na hezke nehty 🙂 mam své, o to tezsi je udrzet je v peknem stavu, ale jde to. A nechavam si delat rasy, pro me velky pomocnik 🙂jinak se moc nemaluji. Ani do práce. Jen decentne. Vyraznejsi make-up nosím jen do spolecnosti
@simi_linola každý den aspoň řasenku a barevný balzám na rty a teď v zimních měsících je samozřejmostí krém. Mimo dům to trochu zpestřím, ale vždy jen decentně a co nejvíc "přirozeně" přece jen si na umělé tváře moc nepotrpím.
Je to pravda, že kolikrát by fakt stačilo, kdyby si některé ženy umyly a učesaly vlasy 🙂 Pro mne je určitě důležitá i kosmetika dekorativní, i když to nijak nepřeháním - BB krém, řasenka, někdy rtěnka. A někdy i když jsem celý den doma - pro můj lepší pocit. Manikůru si dělám jen doma, naposledy jsem měla nehty na svatbě, od té doby stačí výživa s leskem na nehty. Tím, že mám problémy se suchýma rukama, ani nemám chuť...jsem ráda, jak natřu ruce krémem a nebolí a nedrhnou 🙂
Pro mě je nejdůležitější mít umyté vlasy, každodenní péče o pleť, oholené nohy. Nejvíce si dávám záležet na své pleti. Mám velmi citlivou pleť, a pro mě je těžký úkol najít správnou kosmetiku. Ne každý krém na citlivou pleť mi sedne. Zatím mi nejvíce sedí krém od ryoru. Co se týče dekorativní kosmetiky, to vůbec není pro mě. Jestli si dám řasenku, tak to jen když jdu někam do společnosti, ale to se stává zřídka. Pokud jsem nalíčená, necítím se dobře. Vždycky se těším až se odlíčím.
Být a cítit se čistá. takže základní denní hygiena, umyté vlasy, učesaná. Nehty ostříhané a čisté. Kosmetiky používám minimum a dekorativní v podstatě vůbec. Občas sem tam líznu řasenkou nebo tužkou a tím to končí... ale jestli to je tak 10x do roka je to moc.
Antiperspirant, zubni hygiena, čisté vlasy a nehty, a depilace komplet
Já jdu do vrtule, když mi některá řekne, že se neodličuje, že nánosy líčidel jen smyje vodou a nejhorší je pro mě, když mi některá poví, že jde nalíčená i spát!!!
Pro mě je samozřejmostí si denně vyčistit zuby, plet, být oholená, mít umyté vlasy,vytrhané obočí, nakrémované tělo, (jelikož mám citlivou kůži), použití deodorantu, parfému a samozřejmě čisté nehty a sprcha či vana.
Líčím se decentně, řasenka, pudr, občas stíny. No a cítím se skvěle 🙂
@simi_linola ja si dsm doma aspon spiralu a upravim obocie ked bieksm idem tak sa viac skraslim 🙂
Tak urcite základní hygiena je; sprcha nebo vana, vyčistit zuby, umyt vlasy jakmile to potřebují. Tělo teda kremuji pouze v létě. ...pleťové kremy davam několikrát za týden. Obočí trham jak to potřebuje, to samé s holením všech chlupatých partií 🙂 Jednou za měsíc obarvim vlasy Henou a 2-4x do roka kadernice to podle nálady 😉
především by neměla zapomenout pečovat o svoji duši....
- udělat si čas na sebe
- naslouchat si
- dělat to co potřebuje
😵 😵 😵
@lu777 přesně něco podobného jsem chtěla napsat 🙂 Nejdřív se hýčkat na duši, pak po těle. A za mě teda výhradně cruelty free kosmetikou, protože jinak bych z toho byla dosti neklidná teda 😀
Já si myslím, že to jsou vlasy, vím o čem mluvím, občas se až stydím...a když má žena mastnou hlavu, tak ani vytrhané obočí a nalakované nehty to nespraví ;)
@lu777 to je sice krásný, ale když bude smrdět potem na 2metry. Tak to úplně neštymuje 😂
ja myslim,ze je to vse,co muze udelat aby byla krasna... i kdyz jsem ted doma na materske a miminko zatim vyzaduje skoro celodenni peci,tak se snazim dodrzet upravu vlasu,mazat cele telo i oblicej,a aspon nandat rasenku...
Asi by se neměla honit. Ze zkušeností se sebou vím, že se honím sama. Nikdo mi neříká, ať dělám, ale hodiny mě honí. Není to někdy nutné, přesto téměř stále pospíchám.Potom jsem netrpělivá. A to je chyba. Hned se to pozná i zvenku, bohužel. 🙂
Rozhodne řádné oholení, a to nejen toho, co je videt a take pravidelný milostný kontakt 😀. To je totiž procedura k nezaplacení 😀
čistit si zuby - protože to je otázka zdraví, mýt si ruce - také zdraví, potažmo pak celé tělé tělo a vlasy.
co si kdo dalšího patlá na hlavu či obličej je otázka osobního vkusu, jsou ženské, vypadají a cítí se dobře se svým vlastním obličejem a na druhou stranu občas potkám dámy, které ať se snažily sebevíc, nepůsobí lépe.
Umyt se ,nakremovat ,navonet a obklopovat se lidmi,kteri ji rikaji,ze je krasna.
@bassetlady když si udělá čas na sebe, tak to samozřejmě zahrnuje i to, že se stará i o svoje tělo 😉
žádná žena by neměla zapomenout mít se ráda - a proto o sebe pečovat... po všech stránkách, o tělo i o duši....
tak snad takhle je to líp naformulované 😉
Jednoznacne najpev hygiena potom vlasy ,manikura,pedikura ,urcite aj to obocko ,kremovanie celeho tela ,ja osobne si raz zacas doprajem aj masaz 🙂pekny den simi 🙂