Lékárna, drogerie nebo velké obchodní řetězce? Je podle vás v něčem rozdíl nebo tuto skutečnost nepovažujete za rozhodující?
pokud je to klasická kosmetika, tak většinou v drogerii, když je třeba akce..jinak ale speciální kosmetika přímo na ekzém atd., tak jedině osvědčené značky z lékárny..
Linolu do koupele nám psala dr. na recept takže v lékárně ;)
Také máme Linolu na recept, takže v lékárně. 🙂 Nic jiného, kromě mastičky na zadeček stejně nepoužíváme 🙂 Aspoň zatím ne.
Drogerie, lékarna a někdy supermarket.
Drogerie,supermarket a linolu v lékárně
Drogerie a lékárny většinou..
Drogerie a linolu v lekarni 🙂
kozmetiku pre dcérky väčšinou v drogérii ale aj v lekárni, už mám vyhliadnuté, kde čo a teraz najradšej lekáreň- prečo? No jasné pre LINOLU. pekný večer
V lékárně, protože jako lékárnice mám zaměstnaneckou slevu ;)
Zdravicko! Kilovou linolu pro neter s ekzemem online v nemecku. Komplikovane nam ji pak vozi znamy z berlina, protoze nelze dorucit do cr. Kdypak bude kilove baleni k dostani v cr/na slovensku?? Registrace pro prodej 1kg baleni pry je.
na internetu, protože místní drogerie nemá moc vybavení pro kosmeiku pro nejmenší.
Nakupuji v lékárně, která je hned vedle dětské lékařky nebo na internetu. Záleží jak moc na nákup spěchám.
My nakupujeme v naší lékarně, paní už nás zná a většinou už i odhadne, pro co zrovna jdeme 🙂
Zdravím, tak já kosmetiku přímo v drogerii, a Linolu v lékárně, kam chodím už hodně dlouho, jinak i třeba objednávám přes net kosmetiku, kterou mám ráda a je osvědčená..
lekarna
Já něco v lékárně, ale takovou tu klasiku jsem se teď naučila kupovat online na internetové drogerii i s dalšíma věcma 🙂
@mythologist Ahoj ďakujem za tvoju otázku. U nas jsou sice tieto balenia registrované ale kdyz jsme zjistovali cenu, tak byla pro cesky i slovensky trh moc vysoka. Paradoxne to vycházelo draz nez 20x tubicka.... Držím palce a prajem všetko dobré 🙂
Ahoj drogerii kupujeme v drogerii a v supermarketu ale od teď asi začnu chodit do lékárny když to tu čtu tak musím vyzkoušet Vaše výrobky.
V lékárně. Jinde jsem na Linolu ani nenarazila 🙂
Většinou kupuji klasickou kosmetiku v drogerii a speciální kosmetiku v lékárně. 🙂
Obvykle v DM nebo v e-shopu. Vzhledem k tomu, že používáme výhradě přírodní kosmetiku, tak si kvůli ceně hlídám různé "akce".
V lékárně ani nevím zda ty přípravky mají jinde 😵