VÝHERCI soutěží o LEGO DUPLO stavebnice

bara_lego
29. lis 2015

!VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ!
Milé maminky, moc Vám všem děkuji za skvělé Dny s LEGO DUPLO, které jsme si společně užívaly. Celý týden byl velice inspirativní, obohacující o tipy a rady a diskuzemi se šířila tak pozitivní náladaemoticon
Celý týden jste také aktivně soutěžily a všechny soutěžní příspěvky byly velice originální.
Nebudu Vás ale déle napínat a vyhlásím vítěze tří soutěží o báječné LEGO DUPLO stavebniceemoticon
Výherce poprosím, aby mi do soukromé zprávy zaslali celé jméno, telefonní číslo a adresu, na kterou můžeme krásné ceny poslat.

Děkuji všem za účast a tady jsou výherci:

Soutěž o LEGO DUPLO Můj první autobus
@marcelka287
@matulle
@valuvka
@jardicka
@medakote
@janulina90
@mollypet
@bizonka1
@lenkaatom
@meo

Velká soutěž o LEGO DUPLO Lesopark
@anik.l
@igiana
@bimmka
@kacatko_1907
@aljuska
@eldzej
@dallien
@petra_pf
@lucka2092
@missa111

Soutěž o LEGO DUPLO Vláček plný čísel
@michaelakobierska
@petullama
@lenhal
@renny7
@a.n.e.t.t
@sara2222
@marssyy
@mykolaaps
@kristyna8
@kami1984

lenkaatom
29. lis 2015

Dobrý večer, mockrát děkuji za výhru hrozně mě potěšila a Pavlík z ní bude mít pod stromečkem obrovskou radost, ještě jednou děkujeme 🙂 🙂 🙂

lucka2092
29. lis 2015

strašně moc děkuji za výhru,mám obrovskou radost a Natálka bude nadšená když si rozbalí dáreček 🙂

bimmka
29. lis 2015

Dobrý večer, tak tohle je moc moc krásná zpráva, synovi jsem to hned musela ukázat a má radost taky velikou. Už se těším, až si ho bude rozbalovat.

aljuska
29. lis 2015

Dobrý večer, moc děkuji za výhru, mám velikou radost a už teď se těším jakou budou mít z lega radost kluci až si ho rozbalí pod stromečkem 🙂
Ještě jednou děkuji za krásné dny s Lego Duplem při kterých sem se toho dozvěděla zase více o Legu, moc děkujeme za dárek a přejeme krásnou první adventní neděli 🙂

matulle
29. lis 2015

Též hrozně moc moc děkujeme za výhru. Syn bude nadšený a já mám také velkou radost. Děkujeme 🙂 a přejeme hezké svátky

petullama
29. lis 2015

Jeeeeeee, mockrat dekujeme!!! 🙂 Mame velikou radost. Krasnou prvni adventni nedeli vsem 😉

igiana
29. lis 2015

Dobry vecer, hrozne moc dekuji, deti maji velkou radost! 😵

kami1984
29. lis 2015

Patriček a Ríša moc děkují za výhru kostiček s vláčkem. To bude radosti🙂 A já jako maminka děkuji za možnost objevit další členy skupiny Duplo🙂 Je to krásný začátek adventu🙂 Pěkný večer a pohodový předvánoční i vánoční čas všem.

janulina90
29. lis 2015

Moc děkujeme 🙂 Radost je opravdu velká. Bude to pro Mikuláška krásný dárek 🙂

sedmiteckas
29. lis 2015

Tak zase nic 🙂 nevadí, zkusíme příště 🙂

victress
29. lis 2015

gratuluju výhercům!!! 🙂 🙂

anik.l
29. lis 2015

Dny Lego duplo byly super, moc nás bavily a teď hledím, že jsme dokonce i vyhráli což nás úplně dostalo. Náš výherní obrázek prasete si necháme zarámovat 😀 moc děkujeme a hrozně se těšíme!
Přejeme všem krásné Vánoce!

lenhal
29. lis 2015

Jeee , moc děkujeme 🙂 máme doma všichni velkou radost. Rozšíříme si doma sbírku lega. na Vánoce Ježíšek přinese lego dr. Plyšákové. Hezké svátky 🙂

valuvka
29. lis 2015

ne neee to není možné! já nikdy nic nevyhrála 🙂 mockrát děkuji, to bude radosti pod stromečkem 🙂

missa111
29. lis 2015

Nelinka už spí, ale moc se těším, až jí ráno povím jak je šikovná. Odpoledne povídala babičce co malovala, že soutěží o duplo. Duplo totiž obě dcery zbožňuji a stavi každý den.
Děkujeme 😊

zlatytajfun
29. lis 2015

Tak na nás se štěstí neusmálo ☹ Všem moc gratuluji a užijte si nové LEGO DUPLO.

jemi
29. lis 2015

Všem výhercům gratuluji, myslím, že to byla moc povedená akce a je hezké od Lega, že rozdá 30 stavebnic a potěší tak dětičky. Na nás se bohužel štěstí neusmálo, ale Elinka s Honzíkem se bát nemusí, protože je stejně pod stromečkem bude čekat Můj první vláček + koleje 🙂

mykolaapsi
29. lis 2015

Moc děkujeme za výhru, letos budou LEGO Vánoce 😀

dallien
30. lis 2015

Dobrý den,
strašně moc děkuji! Dcera se zblázní radostí 🙂
Gratuluji všem výhercům a těm, kteří nebyli vybráni přeji, aby to vyšlo příště!

Všem krásný advent i Vánoce.
D.

stella281
30. lis 2015

Vsem vyhercum gratuluji. Syn malovat jeste neumi a tak jsem nad vytvory stravila dost casu a hlavne tomu pevne verila. Takze zklamani je velike, manzel dokonce rika, jestli to lego jsem chtela pro syna nebo sebe? 🙂Pekny advent!

marcelka287
30. lis 2015

Moc děkuji!!!!🙂))) Jéééé🙂)) Posílám zprávu.

atinkaa
30. lis 2015

Aj ked sme nevyhrali a priznavam farby pre bambulky to bolo tento rok este vacsie sklamanie, tak i tak za dni s Legom dakujeme, bol to fajny cas a vsetkym ostatnym Vela radosti z vyhry. 🙂 😵

marssyy
30. lis 2015

Moc děkuji a ostatním gratuluji 🙂

kristyna8
30. lis 2015

Moc dekujem ;)