Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii jedné malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.
No nazdar - tomu říkám zkouška rodičů a jejich kreslícího talentu 😀 tak já se musím přiznat, že mé kreslící umění se akorát podobá napodobenině prasete 😀 , ale můj manžel by co se týká kreslení nakreslil snad vše, snad proto zde vkládám foto : oblíbený kapřík v zoo, kde ho honí krokodýl a Matoušek vše sleduje z mašiny 😀
Dobrý den, do kdy bude prosím soutěž probíhat? Abychom stihli vložit včas 🙂
Dobry den..hned jak jsme si precetli zadani precetli zadani vedeli jsme co namalovat. U nas je nejoblíbenější medvidek Fasty v omalovankach od tatky. Medvidek je autoopravar a to je pro našeho malého zážitek. Protoze se blíží Vánoce sáhli jsme po medvidkovi se stromečkem. Malovali jsme oba..;) snad se obrazek bude líbit.
Naše dcerka má dva a půl roku a jelikož je to něžná holčička, tak má ráda i něžná a milá zvířátka jako například prasata. Denně chodíme do chlívku kontrolovat prasátko a nosíme mu dobroty, v posteli s námi musí ležet metrové prase od nejmenované značky nápoje, na videu sledujeme pohádky o prasátku Peppině. Když tatínek chrápe, tak Eviččina nejoblíbenější průpovídka je: "tatínek chrápe jako prase". Na oběd má nejradši vepřový řízek (naštěstí ještě nechápe, že je to to prase co jsme navštěvovali v chlívku). Tak vám zasíláme jak jinak než obrázek prasete. Evička kreslila prase úplně sama, já ji pouze radila kam patří která část těla 😀
Tak u nas jsou nejoblibenejsi mysky, podle mickey mouse a tento vytvor se nasemu dvouletemu filipkovi podaril za moment, co si mamka od malovani odskocila na zachod. Nadsene volal mys a ja videla jen modrou pastelku po zdech v cele kuchyni 😀 jde to spatne videt, ale snazila jsem se, aby fotak tu svetle nodrou aspon trochu zabral, tak jsem vyfotila jeden detail z tech pomalovanych zdi 🙂
Tak nakonec vkládáme rychle, malá (2 roky, 1 měsíc) chtěla malovat hned. Vyloženě nej zvířátko nemá, ale když viděla duplo, o které se soutěží, chtěla malovat jelena a prý růžového. Pak se ještě rozhodla, že mu nalepí parohy. A toto je výsledek. Elenka na pastelky málo tlačí, tak snad jelena aspoň trochu poznáte 😀
@yvonneullmann jeee my máme taťku taky wurťáka a tyhle omalovánky u nás taky frčí 😀
@anik.l my mame tatku automechanika...nebo spis ma autoservis no a strejda je wurtak a ten nam vozi omalovanky...no a proste medvidek je pro nas asi nejlepší zábava. Rikala jsem ze bych ho potrebovala plyšového:D
Zvířátkové duplo by bylo milé, a tak posílám Kebulky kresbičky. Je to top výběr, který nám visí na nástěnce.
Náš zvěřinec:
vlevo nahore: ryba (kreslil ji ze záhadného duvodu na vysku) - 2,5 let
vpravo nahore: Myš - mesic před 2. narozeninami
vlevo dole: bob a obluda (=bobr z jedné televizní pohádky a obluda) - 2 a 3/4 roku
vpravo dole: Kočka Jájá mojí tety (je ale bílá, ne červená) - 2 roky a 2 měsíce.
No a na druhé fotce naše podzimní ježčí mánie.
Druhého zleva nahoře kreslil uplne sám (i obrys, já jen čumáček a očičko). Ostatní jsem pomohla s obrysem. Kromě toho jsme měli asi 1000 kaštánkových ježků.
Děkuji všem za krásné malůvky a výtvarná díla🙂 Dětičky jsou moc šikovné a nejhezčí na tom všem je, že je to baví🙂 Těším se na další a další soutěžní příspěvky, už se kochám. Přeji příjemnou zábavu s vaším malým šikulkou🙂
@yvonneullmann on jednu dobu byl i plyšový 🙂 třeba se ještě dočkáte
dobrý den, je obrázek nutné nakreslit? malá ještě kreslit neumí, tak mě napadlo vložit fotokoláž, která lásku ke zvířatku dostatečně vystihuje.. 🙂