Už jste začali s dětmi počítat? Pomáhají vám k učení čísel kostky LEGO DUPLO? 🙂 Pokud byste se chtěli začít učit počítat se stavebnicí LEGO DUPLO Vláček plný čísel, soutěžte o ni tady ve fóru. Stačí, abyste do fóra vložili jednu fotografii vaší stavby z kostek LEGO DUPLO. Deset nejoriginálnějších staveb odměníme právě stavebnicí LEGO DUPLO Vláček plný čísel.
V předškolním věku se v rámci her a manipulací s čísly vytváří kladný vztah k matematice. Rozvoj matematických dovedností dítěte je závislý na úrovni rozvoje motoriky. To, jak je dítě schopné se pohybovat, jak dokáže manipulovat s předměty, jak vnímá jejich tvar, hmotnost, velikost, množství, je pro budoucí počítání ve škole velmi důležité. Prostřednictvím stavebnic LEGO DUPLO hravě procvičíte všechny tyto základní dovednosti a užijete si spoustu zábavy.
přidáváte jednu hezčí fotografii než druhou🙂 Vaše děti jsou moc šikovné a z fotografií je patrné, že si hraní s DUPLO kostkami užívají🙂 Do konce týdne jistě přibude spoustu dalších foteček a já se na všechny další strašně moc těším 🙂. Hrajte si, stavěte a užívejte dál 🙂 Bára
můj syn má teprve 4 týdny, ale mám malého synovce, kterého při každé příležitosti zahrnuji duplem 😀 přijde mi to skvělá hračka.. tak použiji fotky s ním 😅
a jelikož mám tátu a dědečka, kteří celý život pracovali na dráhách (ve vlacích, s vlaky a tak pod.. ) bylo by skvělé kdyby můj syn měl jako první duplo sadu vláček 😵
na první fotce můj manžel a synovec, jak rozbalují novou lego sadu, kterou dostal od nás.. a na druhé se s ní hraje sám 😉
Synkovi je tři a půl roku a počítání je na pořadu dne, počítáme všechno- auta na parkovišti, obrázky na stěně,autobusy na nádraží, zvířátka a kostky z Dupla. Nijak ho nenutím, má to rád a vyžaduje to po mě. Zvládne napočítat do deseti a oddělí správný počet kostek. Jen se mu někdy pletou psané tvary čísel -třeba šestka a osmička. Vláček s čísly by určitě pomohl, aby si své znalosti upevnil. Vláček mu ve sbírce Dupla chybí a jelikož mašinky jsou oblíbený dopravní prostředek, nepochybuji, že by byl radostí bez sebe.
Z Dupla obvykle staví ohrádky pro zvířátka, domečky, garáže a autojeřáby. Tady je dnešní stavba- domeček s jeřábem. Postavil ho sám.
:( to není fér... žádné lego doma nevlastníme :(
My s Duplem začínáme a oblíbené jsou komíny. Oblíbená stavba je komín z domečků, který se zároveň může hezky otáčet v každém patře. A samozřejmě malá miluje i legové postavičky, kterým říká: "olka a chapec" Samotné se ji občas podaří dát dvě kostky na sebe, z toho má pak velkou radost a okamžitě ji sundá a zkouší to znovu. Takže její stavby nejsou tak trvalého charakteru, aby se stihly vyfotit 🙂
Nase holcicka aktualne miluje vse co se tyka hriste,a tak postavila (s mou pomoci) panence klouzacku.Bohuzel mame zatim pouze dve mensi krabicky s kostkami,takze mame omezene moznosti,ale i tak se myslim povedla a hlavne,splnila ucel-i panenka uz se muze klouzat 🙂
Jéé, vláček máme ve vánočním seznamu 😀 to by bylo super 🙂 no u nás to sice není originál, ale žirafa má svůj domeček 😀