Dětství bez hrdinů by bylo docela nudné. Hrdinové jsou pro děti inspirací a vzorem současně. Proto LEGO DUPLO myslí i na dětské hrdiny. Kdo je hrdinou u vás doma? To, že jsou to maminky, které zvládají i nemožné, samozřejmě víme.
S hasičskými stavebnicemi LEGO DUPLO se vaše dítě může zapojit do týmu hasičů, kteří den co den bojují s ohněm a zachraňují lidské životy. Snadno si tak vysvětlíte, co hasiči dělají a proč jsou důležití. Nejen holčičky si zase rády zahrají se svou oblíbenou pohádkovou doktorkou Plyšákovou a pomohou jí léčit pacienty z řady svých hraček.
Naši hrdinové jsou právě hasiči 🙂 pořád hasíme velké ohně v kuchyni, zachraňujeme plyšové kočičky z výšek a hledáme ztracené lidi, které nám nahrazují figurky z Dupla 🙂 Někdy nám dokonce chytne i celá železnice a to je potoooom velký hasičský zásah 🙂
Táta a děda. Hlavně když ho svezou na traktoru nebo řídí auto 🙂
U nás byli dlouho na programu dne jenom princezny.... a od kdy chodí Elinka do školky, tak obdivuje hasiče a chce být zachraňována. Do školky chodí se 2 kamarády ze sousedství a na hřišti se už měsíc hrají tak, že Elinka někam vyleze a požaduje od nich záchranu, nebo vyhlásí požár....Doma kamarády hasiče nemá, tak si pomalu dělá hasiče z brášky, kterému usilovně vysvětluje, že jí musí zachraňovat. Na doktorku se hraje jenom s tatínkem, protože on má vždycky prima nápady co se pacientům stalo 🙂
tak pro matouška je to táta, děda, babička a statečná autíčka 😀 pro jindříška jsem to jen a jen jááááááááááá 😀
Určitě táta 😉
U nás táta
Zní to asi jako klišé ale je to tak. Táta 😵 Holky opakují pořád jen táta táta a ukazují na táty a když si k nim sedne má je hned na klíně. Je to moc hezké a roztomilé...
U nás děda, svým klidem, jakou má trpělivost a vše vydrží krásně, srozumitelně pro dítě a s úsměvem vysvětlovat. Následuje táta. A až na třetím místě máma!!!🙂 (která je s dětmi celý den🙂)
Tata a deda 🙂
Klasicky tatínek, dědeček a v současnosti nově Krakonoš 😀
Pro našeho dvouletého chlapečka to budu určitě já 😀
Libovolná osoba držící jídlo.
Dedecek a aktualne vojaci a pak jeste David,ktery picnul Goliase 🙂
Tatínek a babička 🙂
Tatínek 🙂
Rozhodně tatínek, on je totiž ten, co má větší sílu, aby ho mohl posadit na skříň, on ho zvládne přenést do postýlky aniž by ho vzbudil, on dokáže nakreslit cokoliv, postavit cokoliv, on ho zvládne nést kilometr vnáruči, když už se mu nechce chodit, ..... daleko za tatínkem je pak Prášek Skočdopole 😀
Nejvetsi hrdina je deda,protoze ma velkou zahradu,kde behaji slepice,ma kralikarnu a traktor. Pak obdivuje hasice a to tak moc, ze pokazde prijdeme do skolky pozde, protoze nedaleko skolky je hasicarna a pokazde tam obdivuje auta a obcas vidime i vyjezd. Dokonce kluk chodi i na krouzek Maly hasic. A nejvetsi sranda je, ze holce se libi take hasici.
Nejvetsi hrdina je tatinek ❤
Naším největším hrdinou je náš pes Gip 🙂 Chrání nás před zloději a divokými prasaty, když jdeme na procházku do lesa 🙂
Mama 🙂 (ptala jsem se)
U syna je to tatínek a pro dceru je největším hrdinou a vzorem brácha, dívá se na něj jako na svatý obrázek.
Rozhodně tatínek.
Wow! Tatínkové jedou🙂 Děkuji za úžasné příspěvky🙂 Nejvíce mne po tom celém čtení pobavila @tulikiss spojení tatínka a ještě hasiče je dokonalé, protože hasiči jsou patrně na druhém místě 😀 Strašně moc se mi líbí, že spojujete rodinné příslušníky s hrdiny, a že takto komunikujete směrem k vašim dětem🙂 Vždyť ano, kdo by měl být větší hrdina než odvážný tatínek, milující maminka, zábavný děděček a rozmazlující babička?🙂) Těším se na další povídání🙂 Bára
Ano, i u nás tatínek. A ona si ho úplně omotala kolem prstu 🙂
My jsme jeste malý..ale hrdinou je pro malého jednoznačně táta
Tatínek a pak jeden dědeček, ale šlape jim těžce na paty Krteček🙂
U syna (6) jsou to klasika - hasiči, policie a záchranáři, teď jim tedy lehce konkurují vědci a IT vývojáři 😀 a u dcery (3) jsou to jednoznačně lékaři. Všichni jsme doma neustále operováni, očkováni, obvazováni... 😀
Jejich táta.