Jsem moc ráda, že tu s vámi mohu tento týden být. Dny s LEGO DUPLO právě začaly a já jsem tu od toho, abychom si je společně užili 🙂. Mám pro vás nachystané tipy na vánoční dárky, spoustu zajímavých informací a také inspirativních her. Navíc budete mít možnost od středy do pátku pokládat otázky týkající se hraní a jeho důležitosti pro vývoj dítěte dětské psycholožce Simoně Hoskovcové. Chybět nebudou ani soutěže o krásné stavebnice LEGO DUPLO. Na první soutěž se můžete těšit již dnes.
LEGO DUPLO, to nejsou jen kvalitní a bezpečné stavebnice, ale celý svět plný dobrodružství a kreativních her, do kterého vás chci pozvat. Ráda vám odpovím na vaše otázky a pomůžu vám zjistit vše, co vás o LEGO DUPLO zajímá. Těšíte se, až si spolu zasoutěžíme?
Těším se já, i kluci🙂 Máme duplo a kluci ho milují. Nejvíce myčku a pořád stavíme mrakodrapy🙂) Moc se na tento týden těším🙂
olala to budu mat moje bambulecky radost 😵 😵
Moc 😉 zatim mame jen jednu krabici dupla, tesim se i na inspiraci 😉
Taky si s chuti zasoutezim!
Přeji hezký den. Na Dny s Lego Duplo se moc těším 🙂 a také na soutěže. Snad se nám podaří i něco malého vyhrát 🙂 .
Těším se na nové poznatky o lego duplu a všem přeji spoustu napínavých chvil v soutěžích 🙂
Lego Duplo je u nás TOP hračka 🙂 tatínek řádí s Mikuláškem při stavbě vláčkodrah, požární stanice či autobusového nádraží a maminka se těší, až si konečně s Violkou pod stromečkem postaví svou první farmu 🙂 Tatínek vyrobil dětem úžasný stoleček, který je přizpůsoben právě na hraní s legem 🙂 vyřízl do něj díru na krabici, ve které je spousta kostiček a vedle nalepil stavební podložku, na kterou můžou děti stavět to, co je zrovna napadne 🙂 stoleček a také boxy plné zábavy je čekají pod stromečkem 🙂 růžový pro Violku a zelený pro Mikuláška 🙂 miluji ty chvilky, kdy už si spolu začínají hrát a velký brácha "učí" malou ségru lumpačiny 🙂
U nás je duplo taky moc oblíbené. Zatím teda většinou staví rodiče a dcerka rozebírá... Ale sem tam už nějakou kostičku přidá 🙂
Taky se tesim na soutezeni s Lego Duplo, uz ma sestra s bratrem kosticky milovali a ja s nimi pocitam i pro cerstve narozeneho synka. Jen co bude trosku vetsi,budeme spolecne stavet bajecny svet 😉 🙂
Určitě se s Eliškou moc těšíme na soutěže. Žádné lego ještě doma nemáme, tak se nám třeba poštěstí a nějaké vyhrajeme a poslouží to jako dárek k jejím prvním narozeninám 🙂 Hezký den.
Ahojky vám všem🙂 Moc mě těší vaše krásné příspěvky a také vaše natěšení na Dny s LEGO DUPLO. 🙂
Věřím, že vám přinesu spoustu zajímavostí, tipů a novinek, kterými ožívíte hru se svými dětmi, naučíte se něco nového, přispějete jimi ke správnému rozvoji a hlavně si s DUPLO kostkami užijete hodiny a hodiny skvělé zábavy 🙂
Těším se, že mezi sebou budete šířit pozitivní náladu a především vaše ověřené tipy na stavění a hraní s dětmi 🙂
Kdo stavebnice LEGO DUPLO ještě nezná, tak Dny s LEGO DUPLO jsou tím nejlepší krokem, jak se seznámit se všemi výhodami a možnostmi hraní si s DUPLO kostkami🙂
Bára
Těším se moc, Lego chytlo nejen syna, ale i nás s manželem, takže se k hraní rádi přidáváme. Syn má všechny postavičky pojmenované podle celé rodiny a pravidelně jezdí do zoo, cirkusu nebo jsou jen tak v domečku a vytváří si vlastní příběhy.
Lego je u nás jedna z nejoblíbenějších stavebnic kluci na ní vyrostli a roztou stále,každá novinka nás ohromí a musíme jí pořidit ,máme spoustu krabic,nejoblibenějíšm májí farmu a lesopark 🙂 ,ted chtějí lego s autama z pohádky cars ,těším se,na soutěže .. 🙂
Zrovna dnes jsem dceři koupila další kousek 😀 Duplo u nás vede, tak bude i pod stromečkem 🙂
@bimmka ano LEGO DUPLO nebo jen LEGO chytne v rodině každého 😀 i já mám tu stejnou zkušenost. Často si hraji s mojí malou neteří a naší nejoblíbenější hračkou jsou právě kostky DUPLO. Vydržíme si spolu hrát dlouhé hodiny a já se vždy tetelím radostí, když si můžu společně hrát jak s neteří, tak i s kostkami. Často po mě znovu přestavuje mé nápady a vždy k tomu dodává něco jako: "Teto, když tak přidáme ještě tuhle kostku, tak to bude ještě hezčí, viď?" 🙂
@caroliine @lena29 moc mě těší, že stavebnice LEGO DUPLO patří mezi vaše oblíené hračky 🙂 V průběhu týdne na Vás také čekají vánoční tipy na oblíbené stavebnice🙂 Třeba se budete nově inspirovat 🙂 Bára
Duplo je i u nás top hračka. Na Vánoce se nám podařilo sehnat i dvě velké sady na motivy Cars, které už se nevyrábějí a jsou vyprodané, takže jsem zvědavá, co na to syn bude říkat. A dcerka zase dostane sanitku s paní doktorkou pro holky🙂.
@zlatelevizeedna to je skvělé, že jste byla v nákupech tak úspěšná 🙂 Tyto sady jsou u kluků velice oblíbené. No a holčičky doktorku Plyšákovou zbožňují, určitě společně ošetříte spoustu plyšáčků 🙂 Bára
Super. Zrovna dnes nam dosla podlozka na staveni 🙂 uz se tesim az budeme pod stromeckem stavet.
I u nás pod stromečkem nemůže Lego Duplo chybět, bude to synovo první a věřím, že další sady budou přibývat. Ježíšek nepřinese Duplo jen mému synovi, ale i neteři, která již nějaké sady má a rozšíří se jí o sadu s doktorkou Plyšákovou.🙂 Doufám, že zde najdu inspirace na další rozšiřování sad.🙂
Upřímně, jsem nadšená že jsou dny s Lego Duplo, zrovna jsme si totiž říkali, že bychom ho mohli pořídit malému. Neustále se snaží něco dávat do sebe a zase to rozebírá. Dokonce jsme ho načapali jak vyndal nabíječku ze zásuvky a snaží se jí tam dát zpátky 🙂. Je to náš koumák. Tak uvidíme jestli se náhodou nepoštěstí. Rozhodně Ježíšek to jistí 😀
Tak u nás je Lego Duplo taky hračka č. 1. Sice leží třeba pár dní uklizená v krabici, ale pak se zase vysype a dcera u něj tráví čas každý den. Teď postaví třeba 3 kostky na sebe a tvrdí mě, že je to letadlo, ta dětská fantazie je dokonalá 🙂
U nás taky bude nadělovat Ježíšek Duplo a hnedka nato i se objeví krabice k narozeninám. Pevně věříme, že to malého chytne a nasměřuje ho to ke klasickému Legu, což je vášeň zase moje a manželova🙂
duplo milujeme a stále rožšiřujeme 😉 😵
Tešim se na souteze a doufam, ze budou moci soutěžit i ti, kteří jeste lego doma nemaji. Nevim, jestli to bylo primo tady na MK, ale loni jsem zaznamenala souteze o duplo - vyfotte svůj vytvor z lega a pod., tedy soutezici uz musel nejake lego mit nebo k nemu mit pristup, tak jsem byla zklamana, ze nemohu soutěžit 🙂 . O duplu uz dlouho uvazuji, jenom se vzhledem k cenam nemohu stále rozhoupat. Maly rad stavi zatím s megabloks, ale uz by to chtelo prejit na mensi...
wow, to bude ale LEGO DUPLO dárečků🙂 To se ten Ježíšek bude muset hodně otáčet🙂 Je to super od vás všech slyšet, jak plánujete pořídit krásné stavebnice🙂 V průběhu tohoto týdne představím ještě mnoho skvělých tipů. Nicméně, neváhejte se mě ptát přímo. Těším se na zodpovězení nejrůznějších dotazů, jsem tu pro vás 🙂
Dětská fantazie je naprosto skvělá. I já mám tu možnost podílet se na rovoji fantazie a kreativity mé neteře, která je takové sluníčko, a která naopak dokáže inspirovat mě🙂
Bára
U nás je Lego také hodně oblíbené, každý den něco stavíme a stále ho rozšiřujeme o další sady 🙂
my ještě doma žádné LEGO nemáme, ale děti napsaly od LEGO DUPLO Ježíškovi, tak snad se babičky vytáhnou 😀 😀 😀
@kh také se těším na všechny soutěže. A ano, všichni se budou o moci zúčastnit. Celkem máme naplánované 3 soutěže, každá bude na jiné téma a každá bude mít jinou formu soutěžení. Určitě naleznete alespoň v jedné ze soutěží zalíbení 🙂. Už dnes odpoledne budete mít první příležitost.
Je pravda, že ceny LEGO DUPLO stavebnic jsou vyšší. Ceny se ale na druhou stranu odvíjejí od kvality kostek, které jsou bezpečné pro hraní, a které právě splňují nejpřísnější normy bezpečnosti. Také tomuto tématu se budeme v průběhu týdne věnovat.
Pokud byste ale měla už nyní jakýkoliv dotaz týkající se kvality DUPLO kostek, ptejte se. Těším se na ně🙂 Bára
Hezký den, už se těším na soutěže 😉