Hezké odpoledne, moc děkujeme všem, kdo se zúčastnili našich soutěží! Stavebnice LEGO DUPLO vyhrávají:
LEGO DUPLO Školka
@babunka1
@berunka389
@klaarusa
@minonnka
@evulineek
@mandyn
@irenoslava
@michele30
@mariesnev
@dreamervsrealist
LEGO DUPLO Můj první vláček
@zanri
@jana8816
@summer29
@elinka90
@eemilka
LEGO DUPLO Velká pouť
@ciocca
@luciska82
@nikinelinaty
@kjajule
@bmiri
LEGO DUPLO Rodinný dům
@kspp1
@mollypet
@mtera
@zimkova
@atinkaa
Všechny výherce bych ráda poprosila, aby mi do soukromé zprávy poslali svoje celé jméno, adresu a telefon. Moc vám gratuluji a přeji hezký zbytek neděle!
No nic, mohla být lepší. 🙂
Sláva a duplo vítězům a ČEST poraženým!
Gratuluji
Minulé byli srdce radosti,ted smutku,uvidíme příští rok.Třeba ji budu moci udělat nějakou radost legem,všem vyhercum gratuluji.Děkuji ze jsem si mohla zasoutezit a naschledanou zase někdy priste.
Gratulujeme ☺
Gratuluji vitezum😊
jé tak zase nic ..nemáme vůbec štěstí 🙂 gratuluji
Gratuluji vítězům🙂
Je, tak to asi budu muset vytahnou ty dinosaury ze zasobarny na Vanoce a k narozkam. Syn se porad pta, kdy bude vyhlaseni a strasne chtěl vyhrat domeček. Ale uznavam, ze letos nam to soutezeni moc neslo (jsme oba nemocni). Ale uz od Vas Baro mame lonske duplo kolem světa, a dny s duplo jsou vždy prijemne i jen tak na pocteni a prohlizeni, tak nevadi 🙂 Gratuluji vitezum.
Moc dekuji. Mame obrovskou radost. Gratuluji vyhercum
Gratulujeme vítězům! 👏
moc děkuji, máme z vláčku velkou radost, my jsme velcí vlakomilci 🙂
Jů, moc moc děkuji, mám velkou radost, poprvé se poštěstilo 😍
Gratuluji i ostatním vítězům, ať se dětem líbí 🎁
Gratuluju🙂 ja soutezila jen o tu pout a asi jsem nepochopila zadani, ja myslela, ze tam ma dite namalovat obrazek☹
Jéééé, děkuji!!!! A náš Ježíšek taky moc děkuje za pomoc 🙂 Gratuluji i ostatním výhercům 🙂
Velká gratulace výhercům, hlavně těm maličkým pod stromečkem. Snad se na nás usměje štěstí příští rok, pokud na nás Lego Duplo nezapomene ani na přes rok . Děkuji za možnost soutěžit, je od vás moc pěkné, že takto rozdáváte radost. Je krásné a bohulibé udělat někoho štastným. 👍🍀
panebože my jsme vyhráli. MOc moc děkuji holky, už místo aby balili se už ptají kdy to mají rozdělávat,řekla jsem ne, Tobík to dostane pod stromeček a je jen jeho.
Strašně moc děkuji tento rok 2017 je opravdu tak uspěšný. Na modrý koník jsem se zaregistrovala v roce 2014 který byl snad prokletý tolik smůly a 4 roky jsme čekali na tento poklad náš milovaný syn. Ale už rodit po 6x bych fakt jako nešla. To je ten poklad, co zato fakt stál za to byl v porodnici i někdy jako blázen a nemít žádné miminko a jít domu jako po prohrané bitvě :(
musím ještě poslat jeho fotečku 🙂 Moc se omlouvám, ale musím Tobík hrozně moc děkuje.
Přeji moc pěkný večer a ještě jednou moc děkuji. Už to ví celá rodina a všichni jsme nestutečně ted štastný jak konečně ten rok 2017 začal uspěšným těhotenstvím a završil to Toba a ted budou nádherné Vánoce.
mockrát děkujeme, to budou krásné Vánoce 🙂 a gratulujeme i ostatním, to bude rozzářených očiček ;) díky!
Také moc děkujeme, to bude ráno radosti, až mu to povím. A všem ostatním výhercům gratuluji a přeji hodně radosti s Duplem.
Děkujeme za soutěž, gratulujeme výhercům a třeba za rok to výjde 🙂
Moc a moc děkujeme, nemůžu tomu uvěřit a mám velkou radost, to budou kluci u stromečku nadšení, hlavně starší syn, který tak rád staví různé domečky 🙂 Gratuluji i ostatním výhercům 🙂
Gratuluji všem výhercům 👏
Moc děkujeme. Dny s Legem (náměty pro hry, tvoření a výzvy) jsme si doma moc užili. Jsme moc rádi, že se Vám líbila naše pouť z perníku.
Gratuluji všem škoda že nám to nevyšlo 😕
😍 Baro, to bude po skolke radosti !😍😇😘💃
Dakujeme velmi pekne, prva nasa vyhra v zivote a este taka superska🙂
Gratuluji