Na Vánoce je ještě celkem brzy, ale stejně 🙂 Hodně mých kamarádek kupuje vánoční dárky už od července. Další zase nákupy nechávají až na poslední chvíli. Jak to chodí u vás? Máte už v zásobě připravené nějaké balíčky pod stromeček? 🙂
U nas začínám darky kupovat cca v záři a postupně nakupuji až do Vánoc 🙂 Takže ano, pro kluky uz nějaké darky mam 🙂
Máme už více méně dopředu nakoupeno. Knížky, dřevěné edukativní hračky, puzzle, omalovánky, ručně tkanou deku do školky. Drobnosti budem ještě dokupovat, ale to gró si myslím, že máme🙂
Ještě ne, tu jednu či dva dárky stihneme koupit i v Adventu 🙂
Pro děti vymyšlené, nějaké drobnosti pokoupené. Horší pro manžela❤
Začala jsem nakupovat už postupně v září už a dalo by se říct, že skoro všechno už budu mít pohromadě.🙂
anoooo, už pro prcka máme první dárečky - vláčkodráhu Chuggington looping z druhé ruky a pak ještě motorický labyrint. Ještě ale další dárečky vymýšlíme, plán je, ale musíme zas další měsíc 🙂
Pro každého už něco mám, nerada nechávám všechno na poslední chvíli. Aplikace v telefonu už je plná nápadů a tak třetina z toho je doma. Navíc jsem čekala jak bude dcerka reagovat na Duplo k narozeninám, a dopadlo to na jedničku, takže vybírám hned další, protože z toho měla velkou radost i když jí byl teprve rok 🙂
já už mám šve ,nakupuji průběžně🙂 a tak koncem září je totální uzavírka🙂
kdybych to měla kam schovat, mám už i zabaleno 😀
Ja hodne darku vyrabim a to malo co budu kupovat necham az na listopad-prosinec. V rijnu ma manzel a listopadu dcerka narozky, tak to ani jinak nejde...
Ešte nič nemáme kúpené, máme len vymyslené čo by to mohlo byť 🙂 Momentálne riešime narodeninové darčeky 🙂 Jedna v září, druhá v listopadu 🙂. Potom prídu na rad tie vianočné. 🙂))
dnes jsem koupila první dárek pro oba kluky a tímto považuji vánoční šílenství za zahájené 😀....
Už něco mám,ale jak vidím duplo,tak přemýšlím zda se nekoupí další 🙂
Pár dárečků již mám a zbytek vymyšlený v hlavě. Ale musím říct, že příští rok to nechám na poslední chvíli, protože to nutkani rozdat dárky již teď, je obrovské 🙂
@bara_lego Ano,jak rikate,uz od prazdnin nakupuji pro dceru a celou rodinu.Jako dite jsem Lego Duplo mela a mam na to krasne vzpominky.Hned jsem vedela,ze ho pro sve dite budu take chtit.Kdyz vybiram jake koupit,nemu se rozhodnout.Urcite vede to,ktere jsem mela (uz hoje mame ve skrini),ale nezustanu jen u toho jednoho👏😍Urcite koupim jeste aspon jedno.
Máme pripraveny duplo traktor, duplo prvni zahradku a jeste krabici duplo s nejakymi zakladnimi kostkami 🙂 a pak ma manzel velke prekvapeni v podobe velkeho vlacku s kolejemi do pokoje a jeste par dalsich drobnosti mame. Nevim, jestli se na ty hracky netesime vic my, kdyz synacek zatim prichod Vanoc vnimat nebude🙂 ten bude az vyjeveny na Stedry den pred ozdobenym stromkem v pokoji 🙂
Už máme ve skříni nějaké zvířátka a k tomu creatora dinosaura, neb prej letos v kolekci nebude a zásoby taky ne. Teď se chystáme na duplo domeček. A zbytek bych chtěla sfouknout do půlky listopadu. aspon co se deti tyce🙂
Ja uz mam skoro vse, uz jen chybí nejaké drobnosti, nakupovala jsem uz v lete hlavne když byly nejake akce, ono to pak tolik neleze do rozpočtu, jak se najednou vydat ze všech penez na vánoce :D
Něco málo ano (hlavně společenské hry), ale přednostně ještě řešíme třetí narozeniny nejmladší dcerky 🙂 Ty budou podle Sofie a myslím, že z Dupla Sofie v kočáru s koníkem si cvrkne.
Pro syna vše 🙂. Dnes jsem objednala poslední dva ( snad už nic neprikoupim možná oblečení nebo ještě knížku když me zaujme). První dárkem co jsme koupili byl první vláček Duplo 🙂.
Já mam zatim seznam🙂, vzdy kdyz vidime se synem neco, co ho zaujme, pripisu a pak spolu vytvorime dopis Jeziskovi, podle ktereho budem nakupovat🙂. 🙂
Pro syna dárky zatím nekupujeme, sobě navzájem si taky nedáváme. Rodině něco vyrobíme 🙂
@bara_lego Já už mám dárky téměř všechny pro děti. Ještě něco málo chybí. Nekupuji je předčasně plánovaně, ale když mi něco padne do oka a ideálně ještě za dobrou cenu, tak to prostě koupím. Takhle brzy ale kupuji opravdu jen dětem, protože ty mají nejvíc dárků.
Bohuzel jeste ne, jeste nas cekaji narozeniny malyho a pak budu muset honem neco sehnat..bohuzel neni dostatek financi na vse....
@kjajule prosím jaká aplikace pokud se mohu zeptat to je nějaký seznam dárečků? Jakou formou? Děkuji
Vzhledem k počtu dětí , nakupuji už od září. Takže pár pokladů už doma mám 😉
Průběžně během roku sem tam něco koupím do zásoby i ostatním dětem,takže občas je to jak když to člověk najde 🙂 ... Jinak na vánoce vymýšlím hned po synových narozkách, které jsou v srpnu :D (a na narozky hned po Vánocích) 😂😅
@monilineek Christmas gifts
Napíšu si jména co chci komu koupit, pak dopíšu kolik to stálo a jestli už to mám koupené a ono to samo sčítá i kolik jsem utratila...ale to nevím jestli je dobře nebo špatně 😀
tak ja uz mam skoro vse 🙂)) teda pro deti,v tom se vyzivam 🙂))dospele bude resit pozdeji 🙂))) letos uz to bude olevel vys-uz lego 🙂)) syn si preje lego bus zastavku,dcera dostane lego lociku🙂)) uz se tesim....kdyby uz prodavali vanocni balicaky-mam uz vse i zabalene 🙂))
@kjajule moc děkuji 🖒
ještě ne, ale lidé okolo už dárky nakupují, takže mě to už začíná mírně nervovat :D asi začnu v listopadu ;) a duplo urcite nebude pod stromečkem chybět :D