Zvířátka mají rády snad všechny děti. 🙂 Jaké je to nejoblíbenější u vás doma? Mají rádi pejskya kočky nebo raději exotického slona a žirafu? A umí své nejoblíbenější zvíře nakreslit? Ukažte nám jejich výtvory. 🙂
Podle nadseni, ktere z nej vyzaruje, kdyz ho vidi nekde na obrazku a napodobuje, ma asi syn nejradsi lva 🙂 ale jinak ma sveho zajicka muchlacka, se kterym usina, urcite radsi 😉
U dcery absolutně vedou koně. Máme je úplně všude. Celý pokojíček, všude koně. Syn myslim už koně nesnáší, sdílí s dcerou pokojíček 😂😂😂😂😂 A těm dvěma nejmenším je to zatím fuk. Ty teď loví naše dvě koťata a křičí čičí 😂
Kreslit ještě neumí, jsou obě malé, ale mladší má nejraději medvědi, kačenky a psi a starší medvídky.
Syn zbožňuje pejsky a z těch exotických má rád slony
Celé dětství jsem chtěla mít plno zvířat, což v Praze nebylo moc možné. Takže sama bydlím na vesnici a kdykoliv si moji zlatíčka něco oblíbí, tak maminka pořídí. Začínali jsme pomalu - morče, pakobylky, rybičky, želva a pod. Teď jsme se rozjeli slepičky, líhneme s klukama i vlastní kuřátka, kachny, králíci, ovečky, kozy a nejnovější přírůstek je paní Chrochtavá 🙂 Naštěstí chápou, že žirafa na zahradě fakt běhat nemůže 🙂
Husu...na talířku🙂
Kreslit ještě neumí. Miluje koně,pejsky a kočičky, ovečky .... Snad všechny. Zkusila jsem se ho zeptat a řekl mi rybu 🙂 ale před chvílí ji viděl a pojedeme k tetě co rybičky má a už se tam těší
U nás teď vede kočička a slon 😉
My máme ze zvířátek zatím jen pejska a kočičku. A pejsek tedy vede na plné čáře! 🙂
Dcera miluje tak nějak stabilně ovečky a plameňáky, preference ostatních zvířátek se mění. Ale má je ráda celkem všechny.
Naše dcera má rada vsechny zviratka, či už exotické nebo domáci. Ma je rada v knižkách, v legu na obrázkoch atd. Ale kdyz je vidí na živo tak se jich boji 🙂 hlavne tých velkych napr. kone nebo slony protoze v knižkách takove velke nebyli 😀
monetálně má nejraději lva, kdykoliv ho vidí na obrázku začně řvát áááááááááááá a ukazovat drápky :D
Dcera koníky, syn dinosaury- vyrábí je i z lega. Bylo by fajn, kdyby se Lego( i duplo) ubíralo tím směrem a nabízeno figurky dinosaurů 😉
můj nejmladší má nejraději to zvířátko,které se může právě pomazlit :D takže chvilku kočička,chvilku pejsek a kdyby mohl za tygrem a ten ho nesežral,miloval by tygra 😂Starší kluci miluji domácí zvířátka a v zologické trávíme nejvíce času u surikat ty jsou prostě TOP
Syn preferuje žábu z pohádky o krtkovi, případně Krtka a další jeho kamarády. Má je na teplakach, musím kupovat se zvířátky. .
Tak uz jdou na to, syn po ránu bručel, ale teď oživl a jde prý malovat savanu a slečna vorvaňu.