Dobré ráno! 🙂 Doufám, že vám děti dopřály dneska dostatek spánku a jste připravené na již čtvrtý ročník dnů s LEGO DUPLO na Modrém koníkovi. Připravili jsme si pro vás opět spoustu zajímavých informací a tipů, možnost probrat v rámci pátečního chatu svoje dotazy s odbornicí na rozvoj dětí Paulou Fassati a soutěže o několik krásných stavebnic. Já se moc těším i na společné sdílení vašich nápadů a samozřejmě na fotky výtvorů vašich dětí. Protože se stavebnicí LEGO DUPLO se toho dá podniknout mnohem víc, něž postavit „věž až do vesmíru“. I když ta se někdy vašemu malému superhrdinovi taky může hodit....
Tak to se tesime... My zatím s Duplem zaciname. 😂
Máme čtyři děti a i když jsou věkově docela od sebe,tak musím říct,že s různými kostičkami a stavěním z nich si fakt vyhrajou všichni. I když teda ten nejstarší (15) s tím záměrně staví blbosti a pak má neskutečnou radost z rozpaků svých mladších sourozenců... 😀
My už se také se synem moc těšíme. U nás Lego Duplo "frčí" každý den 🙂. Ježíšek už také včera vybíral další sadu do sbírky. A samozřejmě se těšíme i na soutěže. Snad se letos zadaří, když v minulých ročnících se nezadařilo 😢.
Moc se těšíme na soutěže 😉 a lego Duplo nemáme uvažuji o koupi na vánoce tak se nechám inspirovat ostatními maminkami co bude pro mojí dcerku nejlepší 😍
Také se už těšíme. Tohle je u nás jediná hračka s kterou si obě dvě děti dokáží hrát dlouho. Dcera má sice lego friends ale duplo jí baví také. Syn je z dupla přímo nadšený a popravdě nedělá každy den nic jiného. 😉
Dobrý den! Je supr, na vas jsme se těšili obě cely rok, jsme radi ze soutěž s naším oblíbeným duplem je už zde.Od minulého roku co jsme s vámi začali nám už dvě male dupla pribily.Hrajeme si s nim radi skoro každý den,je supr.Na vláčku už vozime i koniky.Jsme radi ze vas tady po roce zase máme a moc děkujeme za krásne okamžiky když si hrajeme s legem Duplem.
Super, Lego Duplo milujeme. Od tech nejmenších po tu největší 😍 A stavět se z toho dá opravdu cokoliv, člověka kolikrát překvapí fantazie dětí.
Už jako mala holčička jsem tuto značku milovala,jen jsem si hrála s legem co ma menši rozměry kostiček a bracha ten rad skládá do ted a to mu už bude dvacet.Lego Duplo je pro ty naše nejmenší ze skladacek to nejlepší.Dekujeme
My jsme teda na stavění z Lega zatim ještě moc malí (dcera má 3 týdny), ale tatínek už se nemůže dočkat a tajně doufá, že se malé budou líbit vláčky 🙂
U nas lego vede u dcery,syn ma taky to s vetsima kostkama pro mensi deti,stavi porad nejaky “domecky”🙂
U nas lego je TOP. Mame spoustu druhu a letos ceka na naseho mladsiho vlacek od lega ktery jezdi 😊🤗
Jééé, moc se těšíme. Dcerka dostala první k narozeninám a už na ní čekají další pod stromečkem. Je to oblíbená zábava, protože vždycky postaví něco nového
Lego duplo je u nás ten největší kamarád fakt super.
Paráda, lego Duplo je jediná hračka, se kterou si dcery hrají každý den. 👍
Moc se těšíme! Lego Duplo miluje celá naše rodina.
Opet me moc tesi. Dny s duplo byvaji vzdy inspirativni,i kdyz letos uz ma jezisek asi uz vymysleno - ale nebylo by marne treba neco vyhrat 🙂 treba zrovna toho bleska mc queena.
Juuuu, nejkrásnější dny jsou vždy s LEGO Duplo🙂
My akorat budeme uplne to prvni Lego Duplo vybirat a uz se moc tesim jak se na nej mala vrhne ❤😉
My stavení Lega milujeme,dcera je z něho úplně hotova.
Koukám, že všichni máte Duplo, třeba mi poradíte, kde koupit dvě konkrétní kostky (na aukru ani na ostatních bazarech jsem neobjevila)
Naše malá lego miluje,oblíbila si i lego duplo i classic.Strašně se mi líbí jak lego umožňuje bujit neskutečnou fantasii u dětí.Je to úžasná věc 🙂díky za něj
Duplo máme rádi a i synovci 7 a 4. Malá je ráda nakládá a ráda i ničí něčí výtvor 😀 A určitě se bude hodit další sada,pro další mrňousky.
Duplo milujeme a asi u nás bude ještě hodně dlouho v kurzu. Pořídili jsme na něj i "nástavby" Hubelino a Light Stax a tak vznikají všemožné kombinace těchto kostek dohromady. Už máme koupené i další 2 sady - jedna půjde pod stromeček a druhá k narozeninám prostřednímu 🙂.
Nejoblíbenější dny s na MK jsou tu 😍
Děti milují zvířátka. Co si třeba společně postavit slona? A když nemáte dílek s očima, klidně si na kostku nalepte vlastní – sáček s nalepovacíma očima najdete ve větších papírnictvích. Návod na roztomilého slona zase tady: https://www.lego.com/cs-cz/duplo/activities/wal...
No my tolik dílků bohužel nemáme,ale připomíná mi to slona(korad ten mel sloni hlavu už hotovou) co jsem mela v legu i já taky byl modrý,ale z klasických malých dílků a takové nožky co ma za ušima tam byli taky,škoda ze mám kostičky v Ostravě u brachy,hned bych ho me male poskladala.Tak někdy příště.😉
Bezva 🙂 Zrovna v sobotu jsem malýmu objednávala Lego Duplo k Vánocům. U nás vedou jednoznačně vlaky a stavební stroje 🙂 Těším se na soutěže 🙂