Máme pro vás první soutěž! 🙂
Ukažte dětem svět nakupování se stavebnicí LEGO DUPLO Můj první náklaďák. Procvičte si hledání dvojic i barvy. O deset těchto stavebnic můžete právě soutěžit!
Nakreslete nám s dětmi, co vše může takový náklaďák vézt! 🙂 Deset z Vás se může těšit na krásnou výhru. Všem zúčastněným také pošleme srdíčko 🙂
Danečku namaluj brm brm 😊 A toto je výsledek mamin verzus Daníkuv(16mesicu) náklaďák😊 Syn auta miluje a teda u nás se nejčastěji vozí pes,křupky a hračky 😄
Skoda ze se nemuzeme zucastnit :( je nam teprve 8mes..ale miluji duplo a chtela bych udelat deniskovi radost :(
Soutezit jeste nemuzeme,malicka ma 6m,ale aspon obhlidneme vase vyrobky a nechame se inspirovat do budoucna 😉 ..uvidime,kdo si potom vyhraje nejvic 😀
Dceru Lego nebavi a syn je sestimesicni drobek, ale kdyby mohl namalovat, co muze vezt nakladak, 100% by to bylo neco k jidlu, a rozhodně by to nebyl spenat nebo repa😀
Na první pohled se může zdát, že na obrázcích jsou stejné věci jen v jiných barvách, ale nene🙂 Např. nahoře vlevo jsou jablíčka, uprostřed vpravo je písek (sice vypadá jako uhlí, ale to Honzík nezná🙂 a dole vlevo je vodička (ostatní se měnilo v průběhu kreslení a já si to všechno nestačila poznačit😀
Malovat ještě neumím, sem tam čára a nějak zvlášť mě to ještě nechytlo, je mi čerstvě 1,5 roku ale stavět z lega auta, vláčky nebo třeba i náklaďák, to je jiná legrace🙂 Dneska jsem s mamkou postavila třeba táááákovýhle auto a můžete si bejt jistý, že by to mohla být i korba na náklaďák, který umí šoférovat pouze Ťapka, takže pokud bychom vyhrály a mohly ke korbě přistavit ještě náklaďák, přibylo by ještě více takového zaujetí ze hry, které je tou největší odměnou🙂 😉
náklaďák může vézt téměř cokoliv, takže i auta a toto je výtvor mého 2a půl letého syna, aneb auto v jeho podání 🙂