SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Cesta kolem světa

bara_lego
5. říj 2016

Máte rádi zvířátka? Já doufám, že ano, protože tu pro vás mám pět nádherných stavebnic LEGO DUPLO Cesta kolem světa! V každé z nich je hned sedmnáct krásných zvířatek, se kterými zažijete spoustu dobrodružství 🙂 Jestli je chcete vyhrát, napište mi, jaké zvířátko je u vás doma nejoblíbenější a proč. Bude to divoký tygr, roztomilá panda nebo třeba hravá veverka? Každému soutěžícímu pošleme srdíčko, pět vybraných odpovědí odměníme navíc stavebnicí LEGO DUPLO Cesta kolem světa. 🙂

wosk
5. říj 2016

U nás je těžké vybrat jedno jediné zvíře :o) Ale dalo by se to rouchu zúžit. Hodně v kurzu je zakrslá králíčka, kterou děti milují a kdykoliv je puštěná, lásku jí náležitě projevují. Myslím, že ona je miluje taky, nejvíc když je zavřená a oni na ní nemůžou. kdybych měla volit další, tak syn miluje myši, kterými žije a vlastně jimi žije téměř celá lesní školka, takže myši jsou, kde se podívám, ve školce je myší gang apod. a proč? Nejspíš proto, že jsou úžasně heboučké, malinké a když se v lese zašpiní, není to na nich poznat (oproti těm dětem :o)). A kdyby si měla vybrat dcera, byl byl to jednoznačně pes - miluje je, se všemi se hned tulí a když jí začnou olizovat, neváhá a tento projev náklonnosti jim ihned oplácí, takže nesčetněkrát jsem viděla dítě sedící na bobku, proti němu pes, koukaj si z oka do oka, pes vyplazený jazyk dcera taky a ... záleží jak rychle stihnu zasáhnout, kde tento projev náklonnosti skončí :o))

dmev
5. říj 2016

Lego zvířátka máme doma celkem tři - pejska, koníčka a kozu. Nejraději si dcerka (30m)hraje s pejskem, protože je jednoduše moc hezký a může si ho vzít kdykoli a kamkoli sebou. Naposledy ji doprovodil do vany, museli si spolu pohrát, umýt se, utřít a potom se podívat společně na pohádku, hezky se o něj stará a pečuje. Tak jen dávám pozor, abychom ho někdy někde nezapomněli 😉

paja214
5. říj 2016

Nejoblíbenějším zvířetem u nás doma je surikata. Sice ani jedno z dětí tohle slovo neumí vyslovit pořádně, ale to nevadí. Jakmile syn nebo dcera něco provedou, nemůžou za to oni, ale surikata. Surikata pomalovala židličku, surikata kousla Emičku do zadečku, surikata rozlila vodu, surikata nechce spinkat a proto nemůže spinkat ani Emička .........

hakanka
5. říj 2016

Naše děti milují ekvádorské kobylky, dárek od tety botaničky 🙂 .

radulinka001
5. říj 2016

asi uplne top zvířátko zatím nemáme. ..ale v legu vyhrává koník na kterém vozí všechny panáčky 😀

petracig
5. říj 2016

U nás je teď nejoblíbenější myš, protože je vyobrazená na zubní pastě od Elmex, takže i díky tomu si teď syn rád čistí zuby, takže myš u nás vede 🙂

leniluki
5. říj 2016

U nás vede "ňau, ňau" (kočička) 😊 může to být lev, tygr nebo stačí kočka domácí 😊 když si jdeme malovat, podá mi tužku a říká "ňau,ňau" 😊 tak máme vždy papír plný různých kočiček 😊

efulin
5. říj 2016

U naší 2,5 roku staré dcery vedou patrně ryby a želvy. Asi je po mámě, protože jsem zoolog se zaměřením právě na ryby a želvy jsou mi celoživotní vášní. 🙂 Pracovala jsem v zoo, tak jsme tam "pečené-vařené", nemá smysl nekoupit si roční permanentku. A tak malá Janička umí ocenit zvířátka tak, jak asi většina dětí v jejím okolí ne. Umí jich spoustu pojmenovat (i ta, která se špatně vyslovují) a o spoustě z nich toho mnoho ví (co jedí například). Tak trochu doufám, že bude se mnou sdílet alespoň chovatelskou vášeň, a tak ji v tom samosebou s tatínkem podporujeme jak jen můžeme. Lego DUPLO miluje, zvířátkům staví místa na krmení, ohrádky a máma pomáhá stavět domečky. Nejraději je však vozí na duplo vláčku s čísly a říká, kam ten den pojedou na výlet.

tomikkubik
5. říj 2016

U nás vedou ti Bobři. Zvířátko od dupla zatím nemáme žádné, ale určitě by si s nemá vyhráli i bez Bobra. Mladšímu synovi se líbí ještě všechna živá Zvířátka, všechna ho fascinují, což u staršího už pravda není. Hodně se mu líbí třeba slepice 🙂

noemi24
5. říj 2016

u nás je momentálně nejoblíbenější býk, takový ten texasský s těmi dlouhatánskými rohy.....samozřejmě kvůli těm rohům 🙂))))))

annapans
5. říj 2016

Protože jsme Daňkovi, je to u nás naprosto jasné. Když řeknu synovi "ty seš ale zlobidlo" odvětí mi "nee, já su Kubík Daněk!". Řešíme teď ale trošku problém, že každá srnka, každý jelen je podle něj daněk a přes to nejede vlak :D

klaaarka
5. říj 2016

U nás vede kralik. Protože ho mame doma živého a už se o něj hezky stará. Zároveň ho máme i z dupla v lego domečku a musí tam být s celou rodinou, protože k nám prostě patří.

janulina90
5. říj 2016

U nás teď vedou naprosto všechna zvířátka, teď jsme viděli veverku a malý hned chtěl hladit, má teď tulící období a nejvíce miluje bišonka mojí kamarádky. Krásně se ho naučil krmit z otevřené dlaně a venku krásně chodí s vodítkem 🙂

mamkoun
5. říj 2016

Moje malá dcerka miluje zvířátka všeho druhu. Povlečení, knížky, prostě všude musí být zvířátka, právě jsme dostavěly naši malou zoo zahrádku, zvířátka bohužel nemáme, tak jsme si pomohly jinak🙂 Úplně nejraději má kočičky a to všeho druhu, takže když se v knížce najednou objeví tygr je to prostě čičíčí🙂 Jen doufám že jí to nezůstane a že obliba k těmto druhům kočiček přejde🙂

marcipanka.k
5. říj 2016

U nas je zasadne nejoblibenejsi ryba a kontretne sumec, kteryho chytil tatinek😆 Takze i rybka z Lega, kterou mame, je sumec a neustal si hrajeme, ze jo chytame😊

sabor
5. říj 2016

Ahoj, tak u nás (syn 5r. a dcera 2,5r.) milují všechny zvířatka. Ale nejvíc tahanic je o krávičku, koníčka a ptáčka 🙂

vvlladka
5. říj 2016

u nás vede kočička

misuulee
5. říj 2016

U nas kocicka,muze je nuchnat u obou babicek🙂

jitka_cv
5. říj 2016

U nás je nejoblíbenější žabák.Malá má malého plyšového a nedokáže bez něj ani usnout.Druhé nejoblíbenější zvíře je tučňák,ráda se dívá na Pingu a má jednoho malého tučňáka i na koupání do vany.

luca16
5. říj 2016

Předem se omlouvám za kvalitu fotky, ale lepší se mi na netu nepodařilo najít, navíc jsem ji musela trošku upravit....Tak tohoto medvídka Freddie dostala dcera když jí bylo pár měsíců od mé kamarádky, která mi byla dokonce na svatbě za svědka. Medvídek ležel do jejího roka v posteli a ani si ho nevšimla. Po roce se to zlomilo a teď bez něj ani ránu. Pokud někam jedeme, musí jet s námi. Když jsme doma, dokáže ho několikrát za den hledat a mazlit se s ním. Vozí ho v kočárku pro panenky a neustále mu kouše čumák. Taky k němu vezme občas jiného plyšáka a požaduje pohádku - vykládání dvou plyšáků. Medvěd se stal jejím nejoblíbenějším zvířetem. A jeho jméno? BUMI 😉

joslin
5. říj 2016

🙂 u nás vede ovečka a její bébé...to se prcek naučil říkat dřív než baba, mama, tata.... a pak žabička a její kvákvá....náš bazilišek při ukázání na dané zvířátko vždycky nadšeně zahuláká zvířecí řečí.... Teď si oblíbil slona a jeho chobot, který troubí a lva, díky jeho koruně kolem hlavy 🙂 ani nevím, že lego duplo má právě cestu kolem světa v rámci nabídky pro děti od 2 let, myslím, že máte špatnou propagaci - jsem ráda, že jsem na modrém koníku 😉 super dny s lego duplem

verkaunka
5. říj 2016

Holčička naší známé má morčátko a chodila s ním v létě ven, a to bylo pro naší dceru něco neuvěřitelného. Ted, když jí potkáme, tak ho chce pokaždé vidět. Naštěstí bydlí o dům dál, kdyby bydlela vedle nás, věřím, že by ho naše dcera ukradla 😀

joannah13
5. říj 2016

To je velice těžké. Alexik zvířátka miluje. Moc ještě nemluví, ale za to umi zvuky snad všech zvířátek 😀 od myšky, po lachtana, az po tygra. Kočičku si plete s jídlem a říká mňam . Momentálně ale asi vede tygr, sice jen tygrik z medvídka Pú, ale ten je teď top a stará se o něj, krmí ho , dokonce ho považuje i na nočník 🙂

olga_
5. říj 2016

Syn má oblíbeného lemura. V knížce o zvířatech, kterou máme doma, se u něho pokaždé zastaví, a když se ho ptám, co to je, odpoví se šibalským úsměvem téměř pokaždé: "Tatínek." Nevím, kde na to přišel, já tam podobnost nevidím, ale drží ho to nejméně půl roku, tak na tom možná něco přece jen bude 😀 😀 😀.

hance09
5. říj 2016

U nás frčí kočky, protože když brácha ještě neběhá může se Bertík honit s nimi 😀

jajinka25
5. říj 2016

naše Jaruška miluje zvířátka ale nejradši gorilu 😀 stojí, bouchá se do hrudníku pěstičkama a říkáá "goliláááá" aj nás tak straší a má radost když se jí bojíme. je to naše sluníčko, když jsme byli v zoo odcházeli jsme v 15 hodin tou dobou už bývá dávno vyspinkaná, ale neodolala zvířátkům tak usnula až za vraty zoologické zahrady. 😵

kh
5. říj 2016

U naseho Kebulky jednoznacne kotatko (i když by chtěl koupit pejska). Obcas uz nevim, jestli mam dite nebo kocku. Hraje kote velmi verohodne (mame kocoura, ma tedy kde odezirat), nastavuje krcek a ouška na podrbani, pohybuje se jako kocka, mluvi o sobe jako o kotatku, chce oslovovat kotatko, občas zkousi, jestli mu dovolim jist a pit z misticky na zemi. Proste JE kotatko. A protože momentalne vedou bojovnici a seriál o lidskem tele Byl jednou jeden život, kde miluje bile krvinky, je taky občas "bojovne" kote nebo "kote lymfocyt".

leny1212
5. říj 2016

U nás je nejoblíbenější slon, a to i ten z Lega 🙂 Jedny Vánoce jsme psali Ježíkovi o slony a syn dostal několik větších plastových slonů a stále si s nimi hraje a sloníka z Lega k nim také přidává 😉

romikka
5. říj 2016

U nás je to asi koala, která ho provází už od narození.. Má jí na více místech v pokojíčku... Ale celkově zvířátka miluje.. Pejska ktereho mame, opicku ktera hrozne hulaka az se nas pes boji, ale Pata ji miluje... Želvičku Taru (plyšovou) kterou mají rádi i jeho kamarádi... Zvířátka patří k dětem.. A je jedno zda to je holčička nebo kluk, zvířátka určitě miluje 😉