<3 Dneska pokračujeme s BIO tématikou, a tentokrát s dobrůtkami pro dětičky.🍉🍒🥕🥑
Máme pro vás dárečky značek Ella´s kitchen a Good Gout. Máme připraveny 3 balíčky, které se skládají z dětských příkrmů různých chutí a barev. 😊🌹🌞🍒🐝
Určitě budu ráda za vaše názory, tipy a rady. Co dáváte svým maličkým na svačinky? Koukali jste na náš sortiment na Košík.cz? https://www.kosik.cz/deti/kojenecke-mleko-a-vyz...
Je něco, co tam třeba chybí? Co by jste si mysleli, že v naší nabídce nesmí chybět?🙂😎🙏😇
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 14.12.2017 do půlnoci.
Já dávám dvouleté dcerce ke svačinkám převážně čerstvé ovoce nebo zeleninu. Na cestách nebo návštěvách se nám právě osvědčili přesnídávky v kapsičkách.
na kosik.cz jsem objednávala několikrát, bohužel zrušili dodávání na naši adresu. Naše 21 měsíční holčička má ráda "Cucíky" různých ovocných příchutí. Zkoušíme různé značky. Je to super na cestování. Vždy mám pro jistotu jednu v kabelce.
Dcerka je gurmanka,jen tak něco nesni. I z duvodu ze trpi na ekzémy. Takže vařím hlavně svoje příkrmy,ale na cesty máme rádi kapsičky kupované,miluje křupky všeho druhu. A u vás mi nechybí vůbec nic. Tolik věcí pro mrnata ani nevím,že existuje.
U nas se svaci vetsinou ovoce nebo jogurt. Ruzne mlsky jako tycinky, krupky, susenky, kapsicky bereme jako svacinu na vylety. Snazim se kupovat bio.
Jak jsem nakoukla do vasi nabidky, nenapada me nic, co by mi tam chybelo 🙂
@katka_kosikcz Svačíme většinou ovoce - nejlepší jsou domácí jabka, ostatní se podle nabídky a možností snažím kupovat v bio kvalitě. Jednou jsem koupila bio přesnídávku, ale bohužel byla zahuštěná škrobem a na chuti to bylo poznat, což je škoda. Ocenila bych nějaké kvalitní ovocné bio tyčinky - důraz na kvalitní, protože bio neznamená automaticky zdravější. Ona by se dala vyrobit i bio cola, takže bio je záruka kvality původu, ale jak je to v dané potravině mixlé, už je otázka druhá... 🙂
Milujeme ovocné kapsičky na cesty.
Nase mala uz sice neni kojenec, ale ruzne svacinkovr kapsicky, nebo drobné sušenky nesmi chybet nikdy v tasce ci batuzku na výletě ci jen na ceste do skolky. Ve vasi nabidce pravidelně kupujeme např. biosaurus krupky 😊
synka krmim zdravymi vecmi takze 100% ovocne kapsicky, cerstve ovoce kdyz uz jogurt tak bily nebo Matyldu 🙂 Chcic aby mel co nejlepsi zaklad 🙂
Moje mala si dost vybira,nejradeji na svacinky ma ovocne kapsicky,zeleninu ale varenou,pohankove krupky.Sem tam sni i kousek rohliku. Vase nabidka se mi zda velmi bohata a urcite si v ni neco pro tu nasi princeznu vyberu 🙂
sama miminko teprve čekám, ale neteři kupuji pouze 100% ovocné kapsičky. Preferuji balení na cesty, kdy jednoduše na výletě vyndáme z batůžku a může se hodovat 🙂
Za nás také čerstvé ovoce nebo jogurty. Ovocné kapsičky jsou super jako sváča na cesty ale frčí u nás i zeleninové, nejvíce brokolicové.
u nás jedia ovocné kapsičky malý aj velký, ako rýchlu svačinu do práce 😉
I když máme už starší holky, tyhle rychlé svačiny - kapsičky - mám pořád po ruce. Když vím, že bude dcera déle ve škole tento typ svačiny přibalím.
Dobry den, malemu na svacinku davam hlavne ovoce, nebo kdyz jsme na cestach, vyuzijeme ovocne kapsicky, ktere vzdycky zaberou a maly je cele spapa. Co se u nas osvedcilo, jsou krupky, at uz pohankove jahlove tak kukuricne. Na vasich strankach jsem nasla vse co bych na svacinky vyuzila, takze moc chvalim!
Dekuji
Terka
Malý zatím svačí mlíčko, ale již brzy budeme zkoušet ovoce formou přesnídávek - nedávno jsem dělala domácí jablíčkovou 🙂 , doufám, že mu bude chutnat....
Já jsem třeba pro zavedení plnitelné kapsičky do doplňkového sortimentu. Špatně se shání v kamenných obchodech. A když ji seženete, platíte drahé poštovné. Kdyby mi ji někdo přivezl s nákupem, je to fajn 🙂 Používala jsem je hlavně když byl syn mladší. Někdy to byl i jediný způsob, jak do něj jídlo dostat. Dneska už je žravec naštěstí 🙂
Tak mé 2 měsíční princezně, zatím stačí mlíčko od maminky. Starší dcera už si vybere sama. Miluje müsli s bílým jogurtem, ovoce jí na svačiny musím nakrájet, jinak to nechce😉 Má ráda i přesnídávky s piškoty a snažím se jí dost zařazovat i mléčné výrobky.
Tak ja mam doma 2,5 leteho prcka. Na svacinky ma bud ovoce, jogurt, chleb s mazanim a zeleninu. Zalezi na danem programu toho dne. Čerstvé ovoce basti rad, ale je hodne vybiravy. Ne kazdy druh mu chutna. Diky tomu vyuzivam presnidavek ve sklenickach a kapsickach. Diky tomu zbasti i to ovoce, co by v cerstvem ci povarenem stavu nesnedl. A na cestovani jsou kapsicky proste top!
Dcera miluje ovocné kapsičky...
Zdravím, u nás svačíme docela často zeleninu - ovoce spíš právě v kapsičkách, děti vezmou na milost maximálně banán nebo jablko. A kdyby bylo na nich, nejspíš by to byli samé sladkosti a laskominky....naštěstí maj mámu, co sladké dávkuje 😀
tak koukam na váš odkaz a vlastně mě nenapadá nic, co by tam chybelo.. a mala mi u toho dělá mnam, mnam, mnam 🙂 chjo... tak jdeme opet jist 🙂 jinak kapsicka na cesty je zaklad, bez ktere nevim, jak bych existovala
já dávám na svacinu cokoliv co moc nedrobí a není s tím veliká práce na přípravu, páč uklid bych potom jeste nedal....
u nás dcera i syn nejvíce jí termixy, jogurty a ovocné výživy 🙂 ale jsou to mlsouni, možná by uvítali něco co má příchuť po čokoládě 😀
Syn má ke svačině jogurt nebo přesnídávku nebo chleba s ramou se sýrem či šunkou.
Já těmdle cucíkum moc neveřím ač jsou super vychytávkou a tak jsem koupila znovuplnici a plnim si je sama 🙂 prostě jak nevidim dovnitř mam strach 🙂
Mame zahradu takze jsem prckovi ale i nam pripravila spoustu domacich marmelad jen s pektinem a trochou cukru. Zavarila si jablicka svestky ale tak aby se daly dale zpracovat. Mame svoje rajcata okurky papriky vse zpracujeme a mame zasoby na zimu. Jednak me zahradniceni bez chemie bavi a pak ovoce a zelenina z marketu v zime je sice krasna na pohled ale kdyz ochutnate rajce vlastne ani nepoznate co jite. V zime koupim max par mandarinek. A abych malemu zpestrila jidelnicek tak obcas koupim na vylety nebo k babicce ovocnou kapsicku napr s mangem ananasem rakytnikem a tak. Co se tyka sortimentu uvitala bych napr ovocne tvarohy pro deti. Ale ne plne cukru jadove s karminy a tak. To me na trhu chybi. Delam je casto doma🙂
Syn má hodně rád ovoce a zeleninu, pak sýry. Kapsičky používáme, když třeba jedeme na výlet do lesa, k vodě, kde není taková možnost využít komfort jako máme doma. Také mu chutnají křupavé chlebíčky..Koukala jsem na váš výběr a my jsme tedy spokojeni, plně jíme to, co je v nabídce..
Hezký den, naše malá, 15m svačí většinou dopoledne ovoce a odpoledne mléčný výrobek. Ale ono se u ní těžko poznává kdy a co je svačina, protože chce jist často, pořád. Takže ovoce, zelenina v různých formách.
Váš sortiment je bohatý, vůbec mě nenapadá, co by v něm mohlo chybět.
Naše malá je především banánomil 😀 Ale ... pojídá i takové ty placky z ovocné dřeně , občas lyofilizované ovoce . A ovocné kapsičky si taky rada dá 🙂) A pak má rada jogurty.
Ahojky,tak vyzkousim štěstí hlavně kvůli prcka😊 na svacinku mu denně varim ovoce,které mackam na kousky,takže jablicko,hrušku,borůvky,banánek..někdy mu do toho dam jogurt,či zakysanou smetanu,keksik pro děti. Ted je bohužel obdobi kdy toho ovoce,které by Štěpánek mohl sníst,moc není,takže to resim i presnidavkama ze sklenice k protože meruňky a broskve fakt nemám😂 takže jsem rada i za tuto možnost. A jak tak koukam na vaše stránky,tak mi nechybí nic,naopak cumim co všechno je pro děti😂 takže moc děkuji za inspiraci. A posilam fotku prcka jak to vypadá když papa😂