Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒
S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik
Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍
Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.
Eko plenky jsme nikdy nepoužívali, ale možná zkusíme teď na druhou dcerku. Vše záleží, jestli bude trpět na opruzeniny.. Nejvíc jsme používali Pampers a pak nějaké levnější přes den..
V porodnici jsem mela vlhcene ubrousky Smile, ale doma uz mame jen nastrihany perlan a vodu a zadny vlhcaky nepotrebujem 🙂
S eko plenami nemám žádné zkušenosti, ale nejraději mám pleny DADA, které ale nejsou určeny pro český trh. Měla jsem ráda i Pampers hlavně na noc, ale po jejich inovaci už je nekupuji, protože dceři z nich vyskočil ekzem a rozhodně nevydrží tolik, kolik předtím vydržely.
S eko plenkami zkušenosti nemáme a asi jsem je v žádném obchodě neviděla. Druhů jsme vyzkoušeli hodně. Vždy nám vyhovovali jiné. A vlhčených ubrousků není nikdy dost 😀
My nás první přírůstek teprve očekáváme, ale jsme skoro nakonci nákupů potřebných pro miminko, takže vlhčené ubrousky by se samozřejmě víc než hodily. 🙂. Budeme kupovat různé druhy značek jednorázových plen, a uvidíme které budou pro malého nejpřijatelnější. Rozhodně budou doma na vyzkoušení i nějaké EKO pleny, třeba zmiňované Muumi baby 🙂.
Za tohle téma jsem rozhodně velice ráda, protože v dnešní době je všeho plno a rozhodování opravdu těžké.
Máme zkusenost s plenkami Kolorky ! Jsou skvělé , mají nejen nádherný design , ale hlavně jsou šetrné k dětské pokožce a v neposlední řadě i přírodě .
Vlhčené ubrousky jsme nikdy nepoužívali , ale teď , když už je dcera větší a zapatlá se od vseho možného , tak by uplatnění našly 😊
S EKO plenami nemám zkušenosti. Nakupovali jsme u prvního syna Pampers oranžové vzhledem k příznivé ceně. Pak jsme přešli na Dada plenky a jsme velmi spokojení. Druhý syn má pouze je. Jen je bohužel těžké je sehnat, naštěstí bydlíme blízko polských hranic a tak jezdíme do Biedronka ( obchodní síť prodejen), kde se dají koupit i mimo akci za příznivou cenu!. Jsou tam bitvy českých maminek.. přirovnala bych Lidlu, když je dětské zboží. Bohužel v ČR nejdou koupit, pouze od překupníků, kteří do Polska jezdit s dodávkou a pak inzerují na svých eshopech, bazarcích a Facebooku...jsou to přitom pleny vyráběné v Česku.
s Eko plenkami také nemame zkusenosti, mam na plenkach 2 deti, takze je obrovska spotřeba, jak plenek, tak ubrousku. Pouzivame plenky dada nebo z Tesca sovičkové...
S ekopenkami zkušenosti nemáme. My nejvíce kupujeme plenky v Lidlu nebo Pampers. Vlhčených ubrousků opravdu není nikdy dost🙂
Ja pouzivam EKO plenky-latkove ctverce😀. A jsem maximalne spokojena. Nemenila bych a uz se tesim az budu latkovat dalsi potomky😉❤ Vlhcene ubrousky pouzivam jen obcas, misto toho mam po ruce zinky a vodu🙂. Opruzeniny ma jen pri rustu zoubku.
Já mám zkušenost s kolorkami, ale když začínaly tak byly do růžova a to na kluka uplně nebyla 🙂 Měli jsme to štěstí že jsme se dostali do neměcka a nakoupili pořádnou furu plen vibelle a ty jsou teda boží 🙂
s eko plenkami nemám žádné zkušenosti.
U prvního prcka jsme byli spokojeni s newborn od Pampers, pak jsme prešli na sovičkové od Tesca a šmoulí od Alberta. S nimi jsme byli spokojení.
Na druhé mám jeden balík Dada plenek, které jsem ještě neměla.
Ani my nemáme žádné zkušenosti s EKO plenkami.
eco plenky jsme neměli ...ani teda nevím že jsou 😨 Naše nejoblíbenější jsou plenky DADA jsou super a často za super ceny kupovala jsem vždy v biedronce v akcich 🙂 Pepk mi nevadí plenky z lidlu.
EKO plenky nekupujeme z finančních důvodů. Jezdíme do Polska pro plenky Dada, ty nejsou tak předražené jako u nás. Vlhčené ubrousky používám jen na cesty (jinak myju zadek v umyvadle), vybírám si přírodní složení. Tyto ubrousky neznám.
EKO plenky jsme ještě nezkoušeli, zatím používáme Pampers a jsme spokojení.
S eko plenami zkušenost nemáme. Momentálně nám vyhovují Tesco pleny.
Z ekoplen jsem vyzkoušela ty z Dm drogerie, Moltex, Beaming baby...pak jsem z finančních důvodu přešla na klasické. Ale eko vlhčené ubrousky používám stále, na cesty, na doma mi stačí Perlan a voda s olejem.
Tak s Eko plenkami prozatím zkušenost nemám. Do teď jsme používaly plenky Pampers, ale malá začala mít problémy s pokožku a vypadá to že se jí rozjíždí atopický ekzém a má opruzeniny. Do tohoto nedávného zjištění jsme používaly ubrousky od Hipp, ale teď začínáme uvažovat o jiných ještě šetrnějších a to samé nad jinýma plenkama. Eko plenky a ubrousky jsou sice dražší, ale pokud to naší prdelce pomůže zmírnit projevy, tak určitě pořídíme. A opravdu ubrouskůcani plenek není nikdy dost 🙂
S eko plenkami zkusenost nemam a stejne jako u prvorozeneho budu pouzivat latkove pleny, i kdyz na cestovani pouzivame spise papirove.
Nemám zkušenost.
Dobrý den.Nikdy jsem nezkousela EKO plenky.Musim říct že jsem v obchodě ponich nekoukala.Budu muset zkusit.
eko plenky jsme tedy zatím nevyzkoušeli, abych pravdu řekla, vůbec tuhle značku neznám. Používáme papírové Happy, případně Albert, a co se týče vlhčených ubrousků, na doma používáme svoje vyrobené z perlanu, a na cesty ty kupované 🙂
Eko plenky ani vlhcene ubrousky jsme nezkouseli. Uprimne ani nevim kde bych je mohla sehnat. Vyhra by pro nas byla moznost vyzkouset nove produkty
S Eko plenkami zkušenost nemáme a naše značka oblíbených plenek je Pampers přes den oranžové a na noc lepší zelené
S eko plenami nemáme žádné zkušenosti, takže nemohu posoudit rozdíl. My používáme od malička Pampers a vždy jsem byla nadmíru spokojená. Dobré jsou taky Šmoulové z Alberta, teď tedy sovičkové. Ale ty používáme jen na denní nošení. Na noc vždy a jedině Pampers. Sestra je zase moc spokojená s Dada plenkami. Za vlhčené ubrousky bychom byli moc rádi, jsou výborné nejen na dětské prdelky 😉
S eko plenami ani vlhčenými ubrousky zkušenosti nemáme...ale rádi bychom je vyzkoušeli 🙂 Plenek jsme vyzkoušely hned několik značek - v porodnici jsme používali Happy Bella, doma pak nejprve bílé pampersky, a postupně používáme zelené i oranžové pampers, plenky z Alberta, Tesca, Penny či Lidlu....prostě podle toho, které jsou zrovna v akci 🙂 Vlhčené ubrousky máme vyzkoušeny pampers (ty používáme nejčastěji), Linteo či z Lidlu
Eko pleny neznám, nepoužívám, mám dvě malé děti (naštěstí velmi odolné) a naneštěstí velmi malý rodičovský příspěvek a i když si přivydělávám, tak 10,- za plenu by bylo v mém rozpočtu likvidační!
Z EKO plenek jsme vyzkoušeli pouze plenky z DM. Dcerce bohužel neseděly a měla po nich opruzený zadeček. Dlouhodobě používáme plenky DADA a ty jsou pro nás top jedno která řada vyhovují obě 🙂
S eko plenami nemáme žádné zkušenosti