SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊

katka_kosikcz
16. pro 2017

Krásné sobotní dopoledne všem maminkám 😊 🌞☃
Dostali jsme od naší dodavatelky Šárky 3 dárečky značky NUK a tak bychom Vám je chtěli dát. 🍼🎁👶

Do soutěže se zapojíte komentářem, zda máte se značkou NUK nějaké zkušenosti. Jestli se vám líbí jejich široká nabídka. Pokud máte nějakou jinou oblíbenou značku kojeneckých potřeb, tak ji klidně napište i s důvodem, proč je zrovna ona pro vás ta pravá 😊❤😇

1x Elektrická ohřívačka láhví
1x NUK Forest Fun Hračka knížka
1x NUK Láhev Nature Sense 150ml

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.

Soutěž probíhá dnes 16.12.2017 do půlnoci.

luci_ela
16. pro 2017

Používáme od Nuku dudlícek. Zkusila jsem i jiné značky, ale nevím čím to bylo malá mi je odmítla. Až tenhle vzala na milost a teď jsem pořídila další kdyby jsme první ztratili 🙂 Před pár dny jsem koupila i lahvičky na mlíčko a čajíček,jelikož jsem musela začít dokrmovat UM. Bála jsem se, že pak jak zkusí lahvičku bude odmítat prso. Ale kdepak, krásně střídáme lahvičku a prso. Takže velmi doporučuji. Nad ohřívačem jsem též začala přemýšlet, tak by se nám krásně hodil a lahviček není nikdy dost 🙂

makky1310
16. pro 2017

Od NUK jsem pouzivali dudliky a byli jsme spokojeni👍. Dalsi oblibenou znackou je Babylove, protoze je cenove prijatelna🙂.

jessuela
16. pro 2017

Zkusenost s firmou NUK mame, uz od narozeni syna jsme nekupovali jiny dudlik a lahve nez NUK. Ani ho cumliku nemuze zbavit 👶
Nase nadmiru pozitivni zkusenost pokracuje i s dcerou. Jak lahve, tak dudliky. Pri Terezce jsme vyzkouseli i dudlik MAM, ktery dostala v balicku od pojistovny, ale nebyl uspesny tak jako produkty NUK 🙂

Za nas jen to nejlepsi hodnoceni, doporucujeme..🙏

lucik126
16. pro 2017

Dobrý den,od značky NUK jsem u prvního miminka používala lahvičku, přípravky na čištění,máme nějakou i hračku a ještě jsem měla krabičky na příkrmy.Ty musím moc pochválit.Urcite je budu používat u našeho miminka co se narodí v lednu 🙂

evulineek
16. pro 2017

Značku nuk mame velice rádi🙂 máme lžičky, krabičky do mražáku, nevysypatelnou krabičku na křupky a spokojenost 🙂

krtikkrtovaty
Autor odpověď smazal
Zobraz
neria55
16. pro 2017

My nás první přírůstek teprve očekáváme, ale už teď mám koupený dudlík od NUK, a lahvičku. Moc se těšíme až tyto a ostatní výrobky vyzkoušíme. Rozhodně bychom tyto dárečky uvítali 🙂

andinka97
16. pro 2017

Mame nuk dudliky, flasky a meli sme i koukatka. Jinou znacku nam cacorka chtela malokdy 😉

sola11
16. pro 2017

Lzicky a krabicky do mrazaku. Se vsim spokojenost. Hracky maji taky fajn 😉

sandraro123
16. pro 2017

u dcery jsme používali dudlíky Nuk a lžičky, a rozhodně si nemůžeme stěžovat 🙂

78marcela
16. pro 2017

U prvni dcerky jsme meli nuk dudliky a lahvicku.
U syna jsme dudliky zkoušeli, vice druhu, neprijal bohuzel ani jeden. Docela se bojim, jak ho budu ucit na.lahvicku na piti.

kaluzovamajka
16. pro 2017

Se značkou Nuk jsem se blíže setkala až tento týden. Synovi jsme dlouho hledali vhodnou lahvičku, která by byla pro něj vhodná a vybraly jsme sportovní lahvičku značky Nuk. Zatím jsme s lahvičku maximálně spokojeni,, je praktická, krásné vypadá a hl netece. Určitě rádi vyzkoušíme i jiné vyrobky NUK pro naše druhátko, které nám přinese v březnu cap . Jinak u syna jsme byli maximálně spokojeni se značkou MAM, od jejich dudlíku, lahviček až po kartáček na zuby, ale teď už nám nesedla sportovní lahvička, tekla nám. Možná to bylo námi, nevím. 🍣 Proto jsme rádi, že jsme objevili Nuk. Krásný den, Marie 😉 🍀 🌞

qintus
16. pro 2017

Mame dudliky jako většina,ale zaujaly nás i flašky pro větší. Dcerka má doma s princeznami i včelkou Májou

mi35
16. pro 2017

Zatím žádnou zkušenost se zn. NUK nemám. Čekám první dítě. Na nabídku NUK jsem se dívala v drogerii, nabídka byla celkem široká, cenově mi připadá přijatelná a líbí se mi i design.

tomikkubik
16. pro 2017

my jsme měli pouze lahev a spokojeni jsme byli

jaja01k
16. pro 2017

Meli jsme dudliky Nuk, ty byly fajn. Kdyz syn zacinal pit vodu, koupila jsem ucici hrnecek Nuk. Ale nevyhovoval mne, spatne se skladal dohromady, ani synovi, ktery se z nej pit nenaucil.

ivca1986
16. pro 2017

Nuk je super, máme dudlíky, lahvičku a dvě sovičky od této značky. 😉

pajusenka
16. pro 2017

Jsou nám 3 týdny a zatím ještě nebyla možnost žádný výrobek vyzkoušet. Do budoucna bychom určitě rády vyzkoušely. 🙂

janickaavitecek
16. pro 2017

Nuk je skvela znacna,mame od ni lahvicky,meli jsme dudliky i cistici prostredky na lahvicky🙂urcite budeme kupovat ted zase,za mesic budem rodit a urcite zase nakoupime spousty veci🙂

mari90
16. pro 2017

Pro dcerku jsme od Nuku mely dudliky a lahvicky, zanedlouho se opet k vyrobkum znacky Nuk vratime

anetka1701
16. pro 2017

Nuk u nás moc nejede... značka mi nesedla a když se hodně zamyslím, tak asi opravdu nemáme nic (zkoušela jsem ale ne...) nejradši kupuju věci od značky Mam 🙂

janculikmar
16. pro 2017

Zatím jsme neměli šanci na vyzkoušení ale zakoupené máme jak dudliky tak lahvičky 😍 Teď už nám chybí jen ten nás malý prdola, který tu s námi za par dni už bude ☺️

klaarusa
16. pro 2017

Dobrý den, píši za svou malou dcerku 😊
Pro nás jednoznačně NUK dudlíček,
konečně vystřídal můj malý prstíček.
Díky němu se mi hned lépe spí,
a mohu klidně sladce snít.
S lahvičkou teď teprve budu začínat,
ale co si budeme povídat,
vrásky už si z toho nedělám,
však svého vítěze ve značce mám.

verunkanatalka
16. pro 2017

Ahoj...od NUKU máme dudlíky a několik hraček.Této značce věřím,že je kvalitní.Používáme i lžičky a učící hrneček...🙂

dc2015
16. pro 2017

Popravdě u těchto věcí značku moc neřeším. Vybírám z těch známých, abych věděla, že jsou věci nezávadné. To, co jsem vždycky řešila, bylo, aby to synovi sedlo. Super byla lahvička, na zamrazení mateřského mléka jsme používali jejich sáčky.

byra
16. pro 2017

Od Nuk nemáme bohužel nic. Lahve jsme dostali od babičky zn. MAM antikolikové a dudlíky používáme klasické silikonové kytičky. Ale bylo by fajn vyzkoušet něco nového

hannicka32
16. pro 2017

Nuk dudliky jsem používala už pro staršího syna, kterému bude 15 let. Jiné nechtěl. Se značkou jsem byla moc spokojená a kupuji ji teď i pro malou dcerku. Jinak máme rádi ještě značku Avent 😉
Všem hezkou sobotu 🙂

kristuleee
16. pro 2017

Osobni zkusenost jeste nemame, protoze je nase holcicka teprve na ceste, ale moje sestra a jeji miminko jsou s vyrobky od znacku NUK velmi spokojeni a na jejich doporuceni mame koupeni zatim jen ruzovy dudlicek 🙂

snany
16. pro 2017

Jen dudlík, lahvičku jiné značky. Později lahvičky pro větší děti. Teď čekáme miminko a nabídka výrobků Nuk je větší než před léty když jsem měla starší děti.

maks
16. pro 2017

Nuk jsme měli dudlík a sportovní láhev. Jinak kupujeme Nuk čistič na dětské lahve. Teď, když čekáme druhé se mi líbí sortiment usínáčků a hraček.