Rekapitulace celého týdne - lepší Košík.cz pro maminky 🙂

katka_kosikcz
16. pro 2017

Krásné sobotní odpoledne,
přestože mám v plánu dneska ještě péct 3 druhy cukroví a zabalit asi 10 dárků (neumím balit vůbec nic ☹ ) Tak bych tady s vámi strávila ještě pár chvil.
Ten týden utekl tak rychle a zítra už jsme tady s naposledy. Měli jsme tolik plánu, co všechno tady s vámi probereme a kolik informací zjístíme, abychom udělali nejideálnější službu právě pro vás pro maminky 🙂🛒👦👧

Takže ikdyž jste už někde něco možná psaly, omlouvám se, ale pojďme to ještě trošku zrekapitulovat. 🙏❤😘

Chceme vymyslet klub pro maminky, které u nás nakupují a kde jinde zjistit, co všechno by tam maminky chtěly, než právě tady.

Ocenili byste recenze na produkty, které máme v nabídce? Co takhle čas od času vymyslet takzvaný workshop pro maminky (diskuze s dodavateli, vzorečky produktů k vyzkoušení, třeba i nějaká poradna od kvalifikovaných odborníků).
Už tady zazněla doprava zdarma, nějaké ty procenta z nákupu zpět, vzorečky novinek k vyzkoušení...napadá vás něco dalšího? 🙂

Určitě bych ráda zítra rozdala slevové vouchery na nákupy u nás, tak budu moc ráda za vaši aktivitu 🙂😇

Přeji krásný den
Kačka

toucha
16. pro 2017

Dobré odpoledne, košík jsem zatím nezkusila, ale rohlík a itesco používám běžně. Osobně mi nevadí zaplatit něco málo za dopravu, do obchodu bych stejně jela autem a zaplatila za benzín 🙂. Pro mě je důležité, aby mi kurýr donesl nákup až k bytu, nechávat malého samotného v postýlce mi vadí. Super je možnost určit si čas doručení v kratším intervalu - max. hodina. Vzorečky produktů k nákupu jsou fajn.... nicméně nejdůležitější je asi cena zboží. Asi si moc maminek nekoupí předražené plenky na celý měsíc jen proto, že dostanou osušku s logem výrobce 😝

ireniq
16. pro 2017

Uz to tu zaznelo, tak jen pro shrnuti, moznost menit objednavku jeste vecer pred dodávkou. (jako to ma treba itesco, ale uz tu bylo vysvětlení, ze u vas funguje zasobovani jinak). Doprava zdarma pro me taky neni priorita, rada za tak uzitecnou sluzbu zaplatim, ale na druhou stranu kdyz jednou za cas dorazi kupon na "dopravu zdarma", tak se taky nezlobim 😉 a kdyby bylo mozne zavazet do oblasti, ktere jeste nejsou pokryte konkurenci, tak by tamni maminky byly nejšťastnější 😍

petra_pf
16. pro 2017

Jak jsem psala již dříve, jsem spokojená s klubem pro maminky Rohlíček u konkurence, často využívám času, kdy je pro maminky doprava zdarma a já si pak vyberu zboží, které mi chybí v lednici, ve kredenci ... Často mi přistanou kredity na účtu, které jsou též motivující k nákupu (např. narozeniny, první nákup apod.). Přeji Vám stále víc zákazníků a úspěšný nový rok 2018.

hannicka32
16. pro 2017

Napadá mě sbírání bodů/nálepek a za několik bodů dárek, nejlépe pro děti. Bývají to hlavně plyšové hračky. Má to teď hodně obchodů a hlavně maminky body sbírají, aby dětem dopřály hračku 😉

kacakkv
16. pro 2017

Mne je tohle vsechno k nicemu - k nam nejezdi nikdo - ani vy,ani tesco...takze konkurence 0 a to jsme 50tis.mesto!

tanak
16. pro 2017

Já bych hlavně byla ráda, aby opět bylo možné si objednat z kosik.cz do Hlučína. Klidně bych si zaplatila za dopravu, pokud by to bylo nutné 🙂 Jinak co se týče sortimentu jsem spokojena, ale je pravda, že o nákupu se vždy rozhoduji tak, aby byly věci kvalitní za pro mně přijatelnou cenu.

dc2015
16. pro 2017

Také by se mi líbila nějaká věrnostní akce pro děti. Líbí se mi třeba ovečky v Lidlu nebo knížky v Albertu... Zkrátka něco, kde za dlouhodobou věrnost by byla odměna pro děti 🙂

Jinak děkuji za dny s Košíkem. Já se třeba dozvěděla, že mi vaše newslettery padají do spamu 🙂 Tak možná ještě tip pro ostatní, zkontrolovat spam! 🙂

Jsem zvědavá, kam se Košík časem posune. Držím palce! I u nohou! :D

mikiva
16. pro 2017

Pro mne je dulezity siroky vyber zbozi (aby napr. kategorii plenky neovladly jen Pampersky). Dobre ceny. Co nejuzsi cas doruceni, kvuli planovani dalsich aktivit. Donaska az do bytu (mam male dite, nemuzu ho tahat dolu, ani ho nenecham samotne v byte). Privetivy a ochotny ridic (jsou prece Vase vizitka). Minimum nahrad - a kdyz ano, tak odpovidajici puvodnimu zbozi. Kvalitni hlavne ovoce a zelenina. Cokoli mavic uz bude bonbonek - treba nejaky ten vernostni program.

misisska
16. pro 2017

Nejen workshop, ale celkově se otevřít světu. Být spolupořadatelem třeba dětských dnů, mít možnost k vám nakouknout, nějaké body a za ně pak dárky (ne slevy na nějaké kusy zboží jako teď), vzorky, dárky k nákupu. Funguje to tak u konkurence a z tohoto důvodu často objednám i tam (třeba kytka k nákupu zdarma, věci za korunu, výrazné slevové akce jednou za čas-stejně člověk musí udělat objednávku aspoň za 500, takže na tom tolik neproděláte) a celkově jít zákazníkům víc na ruku. Zvážila bych spolupráci s blogery a kreditové akce (soutěže, vracení z nákupu třeba 5%...)

dvork
16. pro 2017

V sekci recepty bych ocenila nějakou inspiraci při vaření pro své děti, příkrmy vhodné jal pro mrňouse do roka, tak také jídla, která si dá s chutí dospělý i třeba dvouletý mrňous. Mám 1,5 stará dvojčátka a připravuji stejné jídlo pri nás všechny, už mi ale občas dochází nápady.

marketass
17. pro 2017

Jak jsem již v jiné diskuzi psala - platba stravenkami. V dnešní době základ. Donáška až do bytu, abych nemusela synka tahat sebou před barák, popř. ho nenechávala doma samotného. Filtr na více alergenů - mléčná bílkovina, sója, lepek, oříšky, vajíčka. Pro mě filtr na mléčnou bílkovinu by byl k nezaplacení. Než vyhledávat složení každého produktu. A opravdu vypisování složení produktů, právě kvůli alergiím. Hezký den

hance09
17. pro 2017

Sbírání bodů a pak si za ně vybrat něco pro děti v různých úrovních (hračku, knížku, plenky, mlsky atp.)

mandyn
17. pro 2017

Široký sortiment dětského zboží, třeba moc fajn by byly věci z Německa - od toho se pak odvíjí i cena, protože v Německu je pro děti většinou vše o dost levnější než tady.. Workshop by byl super, nějaká ta procenta k nákupu zpět nebo bodíky, mě by teda nejvíc potěšili pěkné knížky jako to měl Albert, plyšáci jsou všude kolem až až. Recence by také byly bezvadné, doprava zdarma a donáška až ke dveřím také. Stejně tak možnost pozměnít objednávku ještě před předání rozvozu, občas ještě na něco zapoměnu, takže nevytvářet novou objednávku, ale přihodit to k té stávající.

kjajule
17. pro 2017

Jak už tu bylo zmíněno bylo by fajn mít sortiment třeba plenek takový aby to nebylo ovladnute komerčními pampers protože třeba v čr se vyrábí plenky dada, které bohužel nejdou na český trh, ale spousta maminek je používá. Jsou lepší a za polovicni cenu. Pak taky sponzorovat různé dětské akce a rozdat třeba poukaz na dopravu zdarma ať to ty maminky můžou vyzkoušet. Pak me u tech receptu jeste napadlo, ze by bylo fajn vybrat si nejaky recept zadat pocet stravniku a vložit do košíku . A rovnou by mi do košíku skocilo vše co je na recept potřeba, případně bych si z toho vyhodila co nepotřebuju a mám doma.

hani1234
17. pro 2017

Určitě by bylo super si na každý den přečíst nějaký recept na “zdravé” jídlo pro děti . Už mi dochází nápady a nechci pořád vařit to samé dokola. Některé suroviny neumím upravit .. např amaranth, bulgur, luštěniny..
Byla by fajn akce 1+1 zdarma , třeba na dětskou přesnídavku, nebo přihodit jeden banán navíc .. Nás by to určitě potěšilo 🙂

katka_kosikcz
autor
17. pro 2017

Moc děkuji všem za super komentáře a poznatky, třeba o plenkách Dada jsem slyšela až od vás 🙂 Všechno si budu muset v klidu několikrát projít a přepsat si spoustu věcí, abychom se mohli inspirovat 🙂 Díky za vás !!! ❤

klaarusa
17. pro 2017

Pro stale zákazníky bych třeba uvítala slevové vouchery do různých obchodu. Dále různé recepty společně se seznamem surovin, které v receptu byly použity...Recenze na produkty zní skvele. Já osobně se tím řídím často.

olga_
17. pro 2017

Už mi jdou vkládat příspěvky, tak za mě tyto tipy a jako bonus domácí foto - jak se u nás teď doma o Košíku více mluví, jsou tašky v kurzu. Tříleťák: "Máš tady nákup!" 😂

- Já se zatím vždy dostala na dopravu zdarma samotným nákupem. Patřím mezi zákazníky, kteří ji obecně preferují (a často tomu přizpůsobím i nákup). Zároveň to znamená, že bych ji čas od času uvítala zdarma bez podmínky výše nákupu, protože by to určitě zvýšilo frekvenci mého nakupování on-line.
- Líbila by se mi možnost testování výrobků za recenzování.
- Kredity na účtu by se mohly připisovat (podobně jako to má Globus bonus) i za určité výrobky a mohly by se dát využít buď na dopravu zdarma nebo na snížení ceny nákupu.
- Líbil by se mi v rámci klubu maminek newsletter, ve kterém by se upozorňovalo např. na dopravu zdarma, na akční ceny některých výrobků, možnost zapojit se do testování apod.
- Zmiňují se i dárky k nákupu - pokud by měly být v klubu pro maminky zařazeny, preferovala bych výběr třeba ze dvou produktů. Nechtěla bych, aby mi doma přistálo třeba něco nespotřebního (jako výše zmiňovaná osuška), prostě něco, co se pak doma válí. Zároveň chápu, že může být obtížné něco s dodavateli vyjednat a že může záležet i na jejich marketingové strategii.
- Nikdy bych nechtěla, aby mi kurýr cokoli nabízel na místě. Je to otrava pro obě strany, stačí pošťáci a spol. Nikdy jsem si nekoupila ani nic od prodavačky za pásem, která má v některých obchodech povinnost nabízet "za akční" cenu třeba tyčinky. Já mám zboží na pásu, můj nákup je ukončen - stejně tak když si přebírám tašky, mám připravenou hotovost, myslím na oběd, a ne na to, jestli je cena tyčinky bounty fakt tak výhodná, jak říká kurýr.
- Chtěla bych kurýry pochválit za to, že si zboží vždy nejdříve vynosí z auta ke dveřím domu a teprve pak se ohlásí. To je super a všichni jsou milí.
- Fajn by byly slevové kupony na některé produkty pro maminky a děti.

petramoravcova
17. pro 2017

Určitě každého potěší sleva na další nákup 🙂

zvedavec2
17. pro 2017

Jak jsme se uz bavily - mne jde hlavne o slusne, korektni jednani se zakaznikem. Kdyz zvolim cas dodani mezi 18-19, tak mi nemuze prijit sms "prijedeme 17-46-17:59" (konkretni zkusenost s kosikem, opravdu)

Kdyz mam reklamaci pisemne, tak cekam odpoved.

Vase tel linka neni nostop, coz chapu, ale mela by byt minimalne otevrena po dobu zavozu.

Zaplatit za dopravu mi nevadi, samozrejme nekdy by bylo fajn jako darek dopravu zdarma

Ujasnete si ceny - jasne, ze maso a zelenina jsou +- neco, ale vykyv 20% ( misto odhadovanych 500kc jsem platila 620)- to je proste nedbalost u zadavani zbozi. Plys minus dvacka nebo pade, to se da. Ale vic nez o stovku se seknout (opet, muj konkretni zazitek z kosiku) - to neni zaokrouhlovaci rozdil, to nekdo podelal popisky zbozi.

Darecky vzorecky -nevim, to ja nepotrebuji, co chci si koupim.
Ale potrebuji kvalitni maso za rozumnou cenu. Nemusi byt levne, ale zase ani extra drahe. Zadny masokombinat, nejake farmy.

Jo a co spropitne pro kuryra? Rohlik ma moznost primo pripocist k nakupu. Zasadne platim kartou, na dvacku si vzpomenu malokdy (nikdy) kdyz jdu dolu otevrit. Nejaky drobny peniz jim dat chci, takze by to bylo fajn.

Worshopy, setkavani, atd - mozna pro jine, tohle ja nepotrebuji, nemam hlidani ani cas.

Ja chci proste nakoupit kvalitni potraviny a nestresovat se tim, ze mi to privezou prilis brzy, uplne mimo odhadovanou cenu a/nebo po mne budou chtit jejich chybu napravovat absurdnim zpuspbem (vsechno psobni zazitky kosik 😉))

Diky, drzim palce. Jestli se vam neco z toho povede, mozna se jeste vratime k vam. Diky.

dvork
17. pro 2017

@katka_kosikcz Ty zmíněné plenky Dada by byly super, také je používáme. Existuje několik e-shopu, které je přeprodávájí a pak x skupin na FB, kde pro ně jezdí jednotlivci do Polska (pokud vím, tak se vyrábí u nás pro polský řetězec Biedronka). Cena za balík Comfort fit velikost 4 a 50 ks je kolem 200,-, když vyjde akce tak se vleze i pod. Myslím, že to je sortiment, který by přitáhl i nové zákazníky z řad maminek, protože by rovnou mohly nakoupit také běžný sortiment, který by jinak stejně koupily, ale jinde.

snany
17. pro 2017

Uvítala bych maso od regionálních farmářů v biokvalitě, stejně tak i ovoce a zeleninu. Doprava zdarma je příjemný bonus
Uvítala bych i možnost nakoupit lékárenské zboží(mořskou vodu, náplasti, imunoglutan) jen nevím zda je to legislativně možné
Věrnostní program proč ne, ale ve formě slevy na nákup, plyšáky ne, dětské knihy ano

katka_kosikcz
autor
17. pro 2017

Krásný večer všem, moc děkuji za všechny vaše příspěvky a podněty 🙂 Maminka níže bych ráda věnovala nějaký ten slevový voucher, nevím ale jestli o něho všechny máte zájem a tak budu ráda, když mi napíšete do zprávy a já vám v odpovědi pošlu slevový voucher 🙂
Ještě jednou děkuji,
Prima večer
Kačka

@petra_pf
@ireniq
@toucha
@zvedavec2
@olga_
@dvork
@snany
@mandyn
@klaarusa