Máme pro vás super zprávu. Vzhledem k tomu, jak se aktivně zapojujete a jak vás diskuze s námi baví, připravili jsme si jednu neplánovanou soutěž, v rámci které vyhraje 10 z vás!
Chceme vidět vaše domácí „spinkáčky“. 😉 Pošlete nám fotku, s čím (případně s kým) vaše děti usínají a my 10 odpovědí odměníme samolepkou na auto s motivem zvířátek z Rajecké doliny.
Děkujeme všem za krásné fotografie! Je radost na ta naše mláďata pohledět... ORIGINÁLNÍ SAMOLEPKOU NA AUTO SE JIŽ BRZY BUDOU MOCI PYŠNIT @pavlabartova, @bimmka, @lucina261, @marcelka311, @luckylee, @kirinka2013,@milis666, @lucie01, @claire90 a @kikinkaka! GRATULUJEME A AŤ JSOU VŠECHNY VAŠE CESTY RADOSTNÉ A BEZPEČNÉ! 😉
Těšíme se!
@lidka41 To mi připomnělo, že moje první ptáče milovalo moje šátky! Pořád je žmoulal a vždy s nimi usínal... 🙂
@mari90 To je parťák v nadživotní velikosti! 🙂
Moje zatim spinka v bříšku ještě :D
Tak... Jelikož usíná většinou úplně někde jinde než v posteli... Žádného usínáčka jsme ještě nenašli, co by mu vyhovoval aby kvůli němu šel do té postele 😂🤣 Ale co mám teta z koníka ušila pyžamožrouta, spí většinou s ním, protože mu obývá jeho postel 🤣 Případě si tam vezme metr, šroubovák, vláček nebo balón 🤣
@vlaxyz Ten je krásnýýý!
Všichni jsou nádherný,jak krásně spinkají..😍
@crazyduck85 U nás vedly moje šátky. Plenky či "muchláčky" jsem mohla nabízet jakkoliv a vždycky chtěl jen můj šátek. 😉
@crazyduck85 boží 😉