Baví vás vyplňovat nejrůznější osobnostní nebo vztahové kvízy? Tipujete si už dopředu svůj výsledek nebo s napětím vyčkáváte na výsledek? A co nejvtipnějšího nebo nejbizarnějšího vám kdy vyšlo?
Jednu odpověď odměníme dvěma fotorámečky Rajec, kterými si můžeme vyzdobit domácnost nebo obdarovat své blízké. 😉
SOUTĚŽ UKONČENA. VÝHERKYNÍ SE STALA @ta_kacka! GRATULUJEME! A vy ostatní nezoufejte, v rámci tohoto týdne bude ještě mnoho dalších soutěžních příležitostí. 😉
@vanule Myslím, že každý se cítí trochu svázaný po konci té naší dlouhodobé "dovolené"... 🙂 Je to velká změna. Ale jak můžu jako správná sýkorka (nyní na druhé rodičovské) potvrdit, je to jen o tom se pořádně nadechnout a pak už to letí samo. 😉 Ale pokud nejsi s testem spokojena, zkus ho schválně projít ještě jednou. 😉
Jo, bohužel jsi takové kvizy dělám- když je nuda a na nějaký narazím na internetu... většina je dost šílena, často výsledek otipuji už předem- proste je to podle odpovědi úplně jasné... Ale když narazím na nějaký více psychologicky- to se mi libi víc... a co mi vychází- upřímně tak různé- často i naprosto odlišné věci :D v jednom testu jsem otevřená, v druhem uzavřena do sebe, v jednom klidná, v jiném výbušná :D ale Pro zábavu je to fajn....
Díky, Katka
Když jsem byla na základce ( bože to už je dávno),tak mi v kvízu asi v Brávičku 😊vyšlo,že si vezmu spolužáka za manžela a budeme mít 3děti...v 15ti nepředstavitelná věc, když v té době byli kluci ,,paka,,
Výsledek:ano vzala jsem si spolužáka (chodili jsme spolu do školky, na základku-my se pak přestěhovali-potkali se znovu na středni, týden před maturitou jsme se dali dohromady a o 8let později jsme se vzali. Teď spolu máme 2děti a já tak nějak doufám, že u toho zůstane 🙂 😂
@ta_kacka Mám to dost podobně... S dětmi už tolik času není, ale jako odreagovačka je to stále super. 😉 Ta různorodost mě vlastně strašně baví... Je to pokaždé jinak nastavené zrcadlo, nad kterým je fajn (byť jen chvilku) se chviku zamyslet. 😉 Btw. Kačko, náš kvíz jsi už absolvovala?
Já jsem narazila FB na osmisměrku, u které bylo napsáno, že první tři slova, která uvidím, budou charakterizovat tento rok. Slova byla: bordel, mléko, ultrazvuk. Bordel máme doma pořád :D Uklizeno je jen, když syn spí. A mléko a ultrazvuk? No, ani bych se nezlobila, kdyby k tomu mému zlobivci přibylo ještě jedno děťátko.
@qintus Tak to je výborné! 😂 To by nejlepší scénárista nevymyslel... 😉
Na kvízy úplně nevěřím. Nechápu, podle čeho se vymýšlí odpovědi. Vždy bych se našla v každé z nich. Ale teď jsem zkusila ten od vás a dozvěděla jsem se, že jsem vyklidněná žába 😂 Vida a já celou dobu myslela, že budu právě ta vlčice. Alespoň tak se cítím.
Kvízy jsem vyplňovala naposled v Bravičku a to jsem byla puberťačka, pak jak jsem stárnula 😂😂😂 jsem na to neměla čas. Ale je fakt, že sem tam ty výsledky opravdu seděli, že jsem ukecaná a velice vtipná😂
@luhp Já jsem rozlétaná sýkorka, ale rodina mě označila za vyklidněnou žábu a trpělivou vydru. A o tom to je... Nějak se vidíme samy, nějak nás vidí naše okolí a nějak nás popíše osobnostní test. A pravda bude asi někde uprostřed! 😉
Já jsem vyklidněná žába, teď už asi i jo, ale tak první dva měsíce jsem byla určitě vystresovaná stonožka
My si zrovna nedavno delali z dlouhe chvile s manzelem test nekde na internetu “jak se k sobe hodite “....Vyslo nam ze se k sobe nehodime vubec 😂😂😂😂A pritom,je to ten nejlepsi chlap sveta (samozrejme me nekdy pekne stve)ale jinak mame vztah rekla bych velice pekny 😊
Tak se manzel smal a rikal ze autorovi testu asi napise stiznost 😊
Kvizy jsem si delala hlavne driv, dnes uz moc ne. Uz dopredu se vetsinou da odhadnout vysledek. Ve Vasem kvizu mi vyslo vyplasena srna a to jsem tedy opravdu necekala, i kdyz to sedi tak 50:50 😀
WOW, to je super kvíz, první který mi vyšel a odpovídá realitě. Vyšla mi vyklidněná žába a přesně taková se snažím pro svoji 9ti měsíční holčičku být. Přece nebudu ztrácet čas uklízením, když si můžeme hrát nebo vyspávat 🙂
Dobrý den,ano mám moc ráda nejrůznější kvízy.Clovek zjistí něco o sobě co je pravda a také ho něco překvapí nebo zaskočí.Pokazde čekám jak to dopadne 🙂.Ráda si u toho odpočinu.
@makynaeliska Já bych manžela taky nevyměnila... Ale pokud by platilo, že protiklady se přitahují, museli bychom se asi odpuzovat. 🙂 Mám pocit, že v mnoha ohledech jsme si tak podobní - akorát on je chlap, co používá diplomacii a hrubou sílu, a já žena se selským rozumem. 😂
@makky1310 A to je na tom to nejlepší... Ten moment překvapení na konec. 😇
@jana_rajec jo, jasné 🙂 ospala sova- ten název sedí parádne, text vcelku taky 🙂
Já si ráda udělám nějaký kvíz ale tenhle Váš mě pobavil vyklidnena vydra a je na tom dost pravdy hlavně se ze všeho hned nezblaznit děkuji za super kvíz
Rozlítaná sýkorka, to sedí, s dětma chodím všude, hlídání nemám, takže to asi sedí 🙂
@jana_rajec jj nejlepší scénarista je sám život 😀
Kvízy miluju a nejen osobnostní nebo vztahové. Dopředu přemýšlím, co by mi mohlo vyjít, ale často je výsledek jiný. A co nejvtipnějšího nebo nejbizarnějšího vám kdy vyšlo? Že budu mít čtyři děti a budu velice šťastná žena v domácnosti.... No, leda že by mi tedy děti obstaral manžel bez mého přičinění🙂
Nejradši si nechám vygenerovat na Facebooku takový to: "kolik budeš mít dětí, kdy bude svatba, atd" a při té příležitosti byla moje nejbizarnější odpověď, že budu mít 6 dětí 😂😂 Tak to jako vůbec 😂 Od té doby nechci o takových věcech slyšet 😂 Jinak nejlepší kvízy byli z Bravíčka 😂 Koloval jeden časopis vždycky po celé třídě a o přestávce jsme vyhodnocovali, kdo měl lepší odpovědi.
Občas si přečtu horoskopy, kvízy vědomostní zkouším, ráda se dočítám nové věci, nebo si je připomínám. Největší úskalí mám asi v názvech filmů a herců, protože nemáme televizi a tak nejsem moc v obraze. Co se týče všeobecného přehledu, zvířat, apod., to mě baví.
A když jsme měli na střední kvíz-test z chemie(formou kroužkování) vždy jsem se trefila vedle a výsledná známka nebyla zrovna valná, takže dopředu raději neodhaduji.
dříve testy snad ano, dnes už jen zcela výjimečně 🙂 ale po dlouhé době jsem si nějaký test udělala, zrovna dneska v rajec testu mi vyšlo, že jsem "vyklidněná žába" 🙂 tak že by jo?
@vlaxyz Šest dětí, to už chce odvahu. 😉 Ale trpělivá máma vydra by si s tím možná poradila hravě. 😉 Bravo tu evidentně ovlivnilo mnoho mamin, jsou to vtipné retro vzpomínky... 👍
@sandraro123 Ideální povaha... Doufám, že to všichni doma oceňují! 😉
Kvízy občas pro srandu s přítelem vyzkoušíme na fb dnes jsem zkoušela jaká jsem máma a vyšla mi ospalá sova :D
Máma vyklidněná žába - nevím jestli mě to vystihuje uplně, ale snažím se být dítěti dobrou mámou ale i kamarádkou ;) i když někdy je to náročně a malej mi dává zabrat když se mu snažím vysvětlit co může a nemůže ... holt si někde natluče nos ale už tam pak neleze :D
@jana_rajec dej pokoj 😂😂 by se z vydry stala v mžiku kobra 😂😂😂
třeba zrovna teď jsem si vyzkoušela test "jaká jsem máma" a dle odpovědi - rozlétaná sýkorka!!! no, upřímně si tak nepřipadám, např. v létě mi končí rodičák a už teď si na jakýkoliv "rozlet" připadám hodně svázaná....jinak mi často vychází, že "JSEM" klidný člověk! JÁ???