SOUTĚŽ O ORIGINÁLNÍ FOTORÁMEČKY: Máte rády kvízy?

jana_rajec
Moderátor
15. led 2018

Baví vás vyplňovat nejrůznější osobnostní nebo vztahové kvízy? Tipujete si už dopředu svůj výsledek nebo s napětím vyčkáváte na výsledek? A co nejvtipnějšího nebo nejbizarnějšího vám kdy vyšlo?

Jednu odpověď odměníme dvěma fotorámečky Rajec, kterými si můžeme vyzdobit domácnost nebo obdarovat své blízké. 😉

SOUTĚŽ UKONČENA. VÝHERKYNÍ SE STALA @ta_kacka! GRATULUJEME! A vy ostatní nezoufejte, v rámci tohoto týdne bude ještě mnoho dalších soutěžních příležitostí. 😉

vanule
15. led 2018

třeba zrovna teď jsem si vyzkoušela test "jaká jsem máma" a dle odpovědi - rozlétaná sýkorka!!! no, upřímně si tak nepřipadám, např. v létě mi končí rodičák a už teď si na jakýkoliv "rozlet" připadám hodně svázaná....jinak mi často vychází, že "JSEM" klidný člověk! JÁ???

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@vanule Myslím, že každý se cítí trochu svázaný po konci té naší dlouhodobé "dovolené"... 🙂 Je to velká změna. Ale jak můžu jako správná sýkorka (nyní na druhé rodičovské) potvrdit, je to jen o tom se pořádně nadechnout a pak už to letí samo. 😉 Ale pokud nejsi s testem spokojena, zkus ho schválně projít ještě jednou. 😉

ta_kacka
15. led 2018

Jo, bohužel jsi takové kvizy dělám- když je nuda a na nějaký narazím na internetu... většina je dost šílena, často výsledek otipuji už předem- proste je to podle odpovědi úplně jasné... Ale když narazím na nějaký více psychologicky- to se mi libi víc... a co mi vychází- upřímně tak různé- často i naprosto odlišné věci :D v jednom testu jsem otevřená, v druhem uzavřena do sebe, v jednom klidná, v jiném výbušná :D ale Pro zábavu je to fajn....
Díky, Katka

qintus
15. led 2018

Když jsem byla na základce ( bože to už je dávno),tak mi v kvízu asi v Brávičku 😊vyšlo,že si vezmu spolužáka za manžela a budeme mít 3děti...v 15ti nepředstavitelná věc, když v té době byli kluci ,,paka,,
Výsledek:ano vzala jsem si spolužáka (chodili jsme spolu do školky, na základku-my se pak přestěhovali-potkali se znovu na středni, týden před maturitou jsme se dali dohromady a o 8let později jsme se vzali. Teď spolu máme 2děti a já tak nějak doufám, že u toho zůstane 🙂 😂

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@ta_kacka Mám to dost podobně... S dětmi už tolik času není, ale jako odreagovačka je to stále super. 😉 Ta různorodost mě vlastně strašně baví... Je to pokaždé jinak nastavené zrcadlo, nad kterým je fajn (byť jen chvilku) se chviku zamyslet. 😉 Btw. Kačko, náš kvíz jsi už absolvovala?

dc2015
15. led 2018

Já jsem narazila FB na osmisměrku, u které bylo napsáno, že první tři slova, která uvidím, budou charakterizovat tento rok. Slova byla: bordel, mléko, ultrazvuk. Bordel máme doma pořád :D Uklizeno je jen, když syn spí. A mléko a ultrazvuk? No, ani bych se nezlobila, kdyby k tomu mému zlobivci přibylo ještě jedno děťátko.

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@qintus Tak to je výborné! 😂 To by nejlepší scénárista nevymyslel... 😉

luhp
15. led 2018

Na kvízy úplně nevěřím. Nechápu, podle čeho se vymýšlí odpovědi. Vždy bych se našla v každé z nich. Ale teď jsem zkusila ten od vás a dozvěděla jsem se, že jsem vyklidněná žába 😂 Vida a já celou dobu myslela, že budu právě ta vlčice. Alespoň tak se cítím.

janyna88
15. led 2018

Kvízy jsem vyplňovala naposled v Bravičku a to jsem byla puberťačka, pak jak jsem stárnula 😂😂😂 jsem na to neměla čas. Ale je fakt, že sem tam ty výsledky opravdu seděli, že jsem ukecaná a velice vtipná😂

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@luhp Já jsem rozlétaná sýkorka, ale rodina mě označila za vyklidněnou žábu a trpělivou vydru. A o tom to je... Nějak se vidíme samy, nějak nás vidí naše okolí a nějak nás popíše osobnostní test. A pravda bude asi někde uprostřed! 😉

krtikkrtovaty
15. led 2018

Já jsem vyklidněná žába, teď už asi i jo, ale tak první dva měsíce jsem byla určitě vystresovaná stonožka

makynaeliska
15. led 2018

My si zrovna nedavno delali z dlouhe chvile s manzelem test nekde na internetu “jak se k sobe hodite “....Vyslo nam ze se k sobe nehodime vubec 😂😂😂😂A pritom,je to ten nejlepsi chlap sveta (samozrejme me nekdy pekne stve)ale jinak mame vztah rekla bych velice pekny 😊
Tak se manzel smal a rikal ze autorovi testu asi napise stiznost 😊

makky1310
15. led 2018

Kvizy jsem si delala hlavne driv, dnes uz moc ne. Uz dopredu se vetsinou da odhadnout vysledek. Ve Vasem kvizu mi vyslo vyplasena srna a to jsem tedy opravdu necekala, i kdyz to sedi tak 50:50 😀

aneritka
15. led 2018

WOW, to je super kvíz, první který mi vyšel a odpovídá realitě. Vyšla mi vyklidněná žába a přesně taková se snažím pro svoji 9ti měsíční holčičku být. Přece nebudu ztrácet čas uklízením, když si můžeme hrát nebo vyspávat 🙂

lucik126
15. led 2018

Dobrý den,ano mám moc ráda nejrůznější kvízy.Clovek zjistí něco o sobě co je pravda a také ho něco překvapí nebo zaskočí.Pokazde čekám jak to dopadne 🙂.Ráda si u toho odpočinu.

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@makynaeliska Já bych manžela taky nevyměnila... Ale pokud by platilo, že protiklady se přitahují, museli bychom se asi odpuzovat. 🙂 Mám pocit, že v mnoha ohledech jsme si tak podobní - akorát on je chlap, co používá diplomacii a hrubou sílu, a já žena se selským rozumem. 😂

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@makky1310 A to je na tom to nejlepší... Ten moment překvapení na konec. 😇

ta_kacka
15. led 2018

@jana_rajec jo, jasné 🙂 ospala sova- ten název sedí parádne, text vcelku taky 🙂

fouskovi
15. led 2018

Já si ráda udělám nějaký kvíz ale tenhle Váš mě pobavil vyklidnena vydra a je na tom dost pravdy hlavně se ze všeho hned nezblaznit děkuji za super kvíz

petra_pf
15. led 2018

Rozlítaná sýkorka, to sedí, s dětma chodím všude, hlídání nemám, takže to asi sedí 🙂

qintus
15. led 2018

@jana_rajec jj nejlepší scénarista je sám život 😀

luca16
15. led 2018

Kvízy miluju a nejen osobnostní nebo vztahové. Dopředu přemýšlím, co by mi mohlo vyjít, ale často je výsledek jiný. A co nejvtipnějšího nebo nejbizarnějšího vám kdy vyšlo? Že budu mít čtyři děti a budu velice šťastná žena v domácnosti.... No, leda že by mi tedy děti obstaral manžel bez mého přičinění🙂

vlaxyz
15. led 2018

Nejradši si nechám vygenerovat na Facebooku takový to: "kolik budeš mít dětí, kdy bude svatba, atd" a při té příležitosti byla moje nejbizarnější odpověď, že budu mít 6 dětí 😂😂 Tak to jako vůbec 😂 Od té doby nechci o takových věcech slyšet 😂 Jinak nejlepší kvízy byli z Bravíčka 😂 Koloval jeden časopis vždycky po celé třídě a o přestávce jsme vyhodnocovali, kdo měl lepší odpovědi.

mkrelo
15. led 2018

Občas si přečtu horoskopy, kvízy vědomostní zkouším, ráda se dočítám nové věci, nebo si je připomínám. Největší úskalí mám asi v názvech filmů a herců, protože nemáme televizi a tak nejsem moc v obraze. Co se týče všeobecného přehledu, zvířat, apod., to mě baví.
A když jsme měli na střední kvíz-test z chemie(formou kroužkování) vždy jsem se trefila vedle a výsledná známka nebyla zrovna valná, takže dopředu raději neodhaduji.

sandraro123
15. led 2018

dříve testy snad ano, dnes už jen zcela výjimečně 🙂 ale po dlouhé době jsem si nějaký test udělala, zrovna dneska v rajec testu mi vyšlo, že jsem "vyklidněná žába" 🙂 tak že by jo?

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@vlaxyz Šest dětí, to už chce odvahu. 😉 Ale trpělivá máma vydra by si s tím možná poradila hravě. 😉 Bravo tu evidentně ovlivnilo mnoho mamin, jsou to vtipné retro vzpomínky... 👍

jana_rajec
autorModerátor
15. led 2018

@sandraro123 Ideální povaha... Doufám, že to všichni doma oceňují! 😉

veruna109
15. led 2018

Kvízy občas pro srandu s přítelem vyzkoušíme na fb dnes jsem zkoušela jaká jsem máma a vyšla mi ospalá sova :D

romanavitkova
15. led 2018

Máma vyklidněná žába - nevím jestli mě to vystihuje uplně, ale snažím se být dítěti dobrou mámou ale i kamarádkou ;) i když někdy je to náročně a malej mi dává zabrat když se mu snažím vysvětlit co může a nemůže ... holt si někde natluče nos ale už tam pak neleze :D

vlaxyz
15. led 2018

@jana_rajec dej pokoj 😂😂 by se z vydry stala v mžiku kobra 😂😂😂